Hatay///31

Kezban bende iskenderunluyum canim ve iskenderunumu cok seviyorum,son dort yildir belcikada yasiyorum ve cok ozledim memleketimi,tanidigima cok sevindim canim.

Hataylı ayrı, İskenderunlu ayrı! Niye diyeceksiniz, sanayi şehri olan bir bölgedir bizimkisi.Bu sebeple biraz kozmopolit bir yapıdadır. Antakya ve diğer ilçeler gibi kültür bütünlüğü oluşturmaz, kimi arasanız vardır. İskenderun'luyum der memleketi sorarsanız. (- kibiri de benim) Geri kalanları Hatay'lıdır. Künefesi, baklavacı Osman'ı, Çerçi Yusuf'un o bütün çarşıyı kokutan kahvesi, Küçük İzmir denilen sahili, ağaçları yerinden söken yarıkkaya rüzgarı, ilk bahada her yanı saran portakal çiçeği kokusu....

Off ne guzel anlatmissin,burnumda tutuyor ya.

kıslar bende iskenderunluyum.sitede daha çok iskenderunlu var aslında ama bu aralar pek girmiolar sanırım.

ben antakyalıyım bayanlar, protesto köşesine asi dizisi ile ilgili bi protesto açtım, antakyalılar lütfen duyarlı olun ve okuyun hatta kanal d ye benim yaptığım gibi mail atın lütfen...

ben de tanıştığıma sevindim.Belçikada yaşıyorrmuşsun.orada benim erkek kardeşim de var. Bir marketi işletiyor.İskenderundan kucakdolusu sevgiler

merhaba kızlar.bende iskenderunluyum.mehtap13 canım sen benim tanıdığım mehtapmısın bilmiyorum.öyle umuyorum.sana asker eşleri konusundan yazdım canım.ben hataydayım.annenlerden haberini aldım.bil bakalım ben kimim.

tüm İskenderunlu bayanlar neredesiniz!!!!!!!!! Nerede oturuyorsunuz,neler yapıyorsunuz anlatın cevap yazın,konuşalım,güzel şeyler paylaşalım.İSKENDERUN cevap bekliyorum.

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

iyi aksamlar bayanlar
araniza yeni katildim. hatay-antakya-samandag´liyim ve uzun yillardan beri almanya´da yasiyorum. memleketim burnumda tütüyor. insallah yilbasinda tekrar oradayim.

umarim aranizda güzel saatler gecirir ve yeni dostluklar kurarim.

yüzünüzden tebessüm, yüreginizden sevgi eksilmesin.

gül

merhaba.iskenderunlular.kezban gündeş arkadaşım iskenderunun içindemi oturuyorsun.ben bir kasabasındayım.msn den görüşebiliriz.ben bir arkadaşla tanıştım aslışah adı.şu an sürekli görüşüyoruz internetten.ama buluşma imkanımız olmadı henüz.

hayat güzeldir,
aleykümselam. tsk. ederim iyiyim.
ya sen?

hemserilerimle binlerce kilometre uzaklikta da olsa bu internet vasitasiyla bulusmak ne güzel.

evet İskenderunun içinde oturuyorum.SSK hatanesinin arkasındayım.Şimdilik selamlar.Sevde Hacer'e cevaptır

evet İskenderunun içinde oturuyorum.SSK hatanesinin arkasındayım.Şimdilik selamlar.Sevde Hacer'e cevaptır

kezban merhaba tanıştığımıza sevindim burdanda msj laşa biliriz biz sevde hacerle tanıştık msn den de görüşüyoruz .sen de bize katıl.

bir saattir nasıl mesaj önderebilirim diye araştırıyorum.Hep seni araştırıyordum.NAsıl mesajlaşırız.site dışında olan msn den mi. cevap bekliyorum

live msn de görüşelim.benim msn adresim adım soyadım gerisini biliyorsundur bekliyorum benim msn açık şu anda bekliyorum

slm arkadaşlar bende iskenderunluyum ve hala buradayım allaha şükür.istediğiniz konuda yardımcı olabilirim özleminizi de gidermiş olursunuz ben her zaman internetteyim...

X