buyur gullcem ben iskenderunluyum konuşa biliriz
Tüm Iskenderunlulara Hasret Dolu Selamlar
bende burdayım ama sohbet etmek için konu kıtlığı çekiyoruz.iskenderunla veya iskenderunlularla ilgili bir konuyla sohbete başlayalım mı.mesela iskenderun da en çok ne yapmayı özlediniz:uhm:
Ah sari papatyam benimde acaip canim cekiyor ama nerden bulayim,aslinda bende cok guzel yaparim ama malzeme yok,sisecez valla...:bbo:ben ıskenderunu cok severım.ozellıkle arsuz u.oraya hep tatıle gelırım.onceden kunefe sevmezdım.sıcak ve peynır olunca ısın ıcınde.ama sımdık sevıyorum.kız herkesın canını ıstettın.sısecez valla
Iskenderunlumusun Canim
ben ıskenderunu cok severım.ozellıkle arsuz u.oraya hep tatıle gelırım.onceden kunefe sevmezdım.sıcak ve peynır olunca ısın ıcınde.ama sımdık sevıyorum.kız herkesın canını ıstettın.sısecez valla
burdayız canım ama ben memleketimden ayrıyım offf off orayı öyle özledim ki...Iskenderunlular neredesiniz ya!tabii denizden cikipta pc basina oturamiyorsunuz degilmi?ah alacaginiz olsun,seneye insallah bende cikmayacagim o denizden.
arkadaşlar ben de doğma büyüme iskenderunluyum.benden de selamlar sevgiler:teytey:
canım ya tanıdık bi siman var hangi liseden mezunsun yada kıyafet satan bir yerde calıştın mı???*bu ara künefe krizim tuttu tekte yemek istemiyorum görelim hataylı kimler var:biggrin:
evet iskenderun üzel ya benim anneannemler de dumlupınardalar annemde orda dogmuş büyümüş bilmiyorum yazın gittim yine de burnumda tütüyor:teselli:ah ah iskenderunu çoook özledim bende iskenderun doğumluyum maraşlıda sayılırım ailem maraşta çocukluğumun bir kısmı dumlupınar mahallesinde geçti o yüzden benim için en güzel memleket iskenderun güzel yıllar canım sana orada