Hatay///31

kılzar ben hatay kırıkhanlıyım
şu an kayseride oturuyoruz
ama haziran sonu iskenderuna taşınacagız
yaşasın memleketim

bende burdayım ama sohbet etmek için konu kıtlığı çekiyoruz.iskenderunla veya iskenderunlularla ilgili bir konuyla sohbete başlayalım mı.mesela iskenderun da en çok ne yapmayı özlediniz:uhm:

bende burdayım ama sohbet etmek için konu kıtlığı çekiyoruz.iskenderunla veya iskenderunlularla ilgili bir konuyla sohbete başlayalım mı.mesela iskenderun da en çok ne yapmayı özlediniz:uhm:

Verdecigim,iskenderunda en cok ne yapmak ozlenir sence?Bak ben iskenderuna gidince ilk is bir kebapciya gidip o guzel kebabindan patlayana kadar yiyecegim,ikincisi sahilde cay bahcesinde denize karsi oturup dostlarimla cay ve kahve icecegim,sonrada gunes battiktan sonra yani,bir guzel sahil turu yapacagimm veeee eve donerkende kunefeciye girip bir guzel kunefe yiyecegim,ilk gun icin bunlar yeter,sonrakileri konusuruzzz::bbo::bbo::bbo:

geçen hafta gittim hataya ilk kez daha önce hiç görmemiştim ama bayıldımm yaa o harbiye nasıl bi yerdir öyleee bittim bittim ne manzara var ordaa yaaa :bbo: şaştım kaldım :)

ben iskenderuna gidince döner ve künefe yerim.bence türkiyenin en güzel dönerini iskenderunlular yapıyor.ha sahil turunu mutlaka yaparım.bazen aileme gitmeden sahile gider derin derin o deniz kokusunu içime çekerim.

ben ıskenderunu cok severım.ozellıkle arsuz u.oraya hep tatıle gelırım.onceden kunefe sevmezdım.sıcak ve peynır olunca ısın ıcınde.ama sımdık sevıyorum.kız herkesın canını ıstettın.sısecez valla

Ah sari papatyam benimde acaip canim cekiyor ama nerden bulayim,aslinda bende cok guzel yaparim ama malzeme yok,sisecez valla...:bbo:

Iskenderunlumusun Canim

Iskenderunda dogma buyumeyim canim,sen?:çiçek:

arkadaşlar ben de doğma büyüme iskenderunluyum.benden de selamlar sevgiler:teytey:

sarı papatya selamlar.anladığım kadarıyla ankara da yaşıyorsunuz.hataylımısınız.ankaranın neresinde yaşıyorsunuz.ben de ankaradayım da.:1rolleyes:

ya arkadaşlar iskenderunda iyi bir ingilizce kursu veren ( yabancı hocaları olan bi kurs yeri ) var mı acaba

hatay künefe içli köfte irmik tatlısı biberli ekmek amannnnn zaten biz hataylılar acı yeyip tatlı konuşan tek bölgeyiz bu arada bende hatay reyhanlı ilcesinden

Iskenderunlular neredesiniz ya!tabii denizden cikipta pc basina oturamiyorsunuz degilmi?ah alacaginiz olsun,seneye insallah bende cikmayacagim o denizden.

aaaah ah ben hataylı değilim ama üç yıl orda yaşadım ve ordan mersine gelin gittim şunu diyebilirim ki ben hataylıyım sanırım çünkü orayı çok özledim şuanda orda olmak için neler vermezdim.Köprüde gezmeyi atatürk caddesinde dolaşmayı sümerlerdeki evime gitmeyi çok özledim yaaa

Iskenderunlular neredesiniz ya!tabii denizden cikipta pc basina oturamiyorsunuz degilmi?ah alacaginiz olsun,seneye insallah bende cikmayacagim o denizden.
burdayız canım ama ben memleketimden ayrıyım offf off orayı öyle özledim ki...

mrb canım bende iskenderunluyum ama eşimin iş dolayısıyla su an dogudayım bu yaz tayinciyizz insallah memleketime yakın yer cıkar..

arkadaşlar ben de doğma büyüme iskenderunluyum.benden de selamlar sevgiler:teytey:

mrb canım bende iskenderunluyum sela<mlar:1hug:

bu ara künefe krizim tuttu tekte yemek istemiyorum görelim hataylı kimler var:biggrin:
canım ya tanıdık bi siman var hangi liseden mezunsun yada kıyafet satan bir yerde calıştın mı???*

evet iskenderun üzel ya benim anneannemler de dumlupınardalar annemde orda dogmuş büyümüş bilmiyorum yazın gittim yine de burnumda tütüyor:teselli:

kızlar ben eskişehirliyim ama şimdi dörtyoldayım gerçek şu ki iskenderun çok güzel sanki küçük istanbul.ama şunun farkına vardım buradakiler denizin kıymetini bilmiyorlar.

Arkadaşlar ben İskenderun'luyum.Yaşadığım yeri çok beğeniyorum ve seviyorum.TÜM İSKENDERUNLU BAYANLAR
SİZLERLE TANIŞMAK YAZIŞMAK İSTERİM.EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE SELAMLAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…