- 31 Mayıs 2024
- 36
- -6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Elif Celik5454
-
Birine laf sokmak için durum atıp ona durumu gizlemek neyin kafası yaKızlar birkaç gündür yaşadığım olay hakkında yazmak istiyorum.Anaokulunda veliler olarak gruplasmistik 5 kişiydik en son isim vermeyeyim K ile samimiydi bir akşam ağlarken ona içimi dökeyim dedim sonra konuşurken kocasi duymuş görüşme onla demis.Bunu da bana onu 4 5 kez aralıktan sonra o soyledi(kendisi müsait değil sandim)sonra durum attım genel olarak kötü sözler ettim ama ona durumu kapattım onun arkadaşı görmüş ve durumu atmış ona.O da sen kendi karakterini belli ettin yazdı.Ozur diledim zaten konuşuyordu hepten bütün grup bana mesafeli dün parkta selam vermesem yüzüme bakmayacaklardi.Bir kisi dışında biri beni istemiyorsa diğerleri de benle gorusmek istemiyor bu kocasi olur ya da arkadaşı olur.Ben mi başaramadım bilmiyorum millet akrabalariyla,kankalariyla gülüş cümbüş evi boş kalmiyor benim evime kimse gelmiyor ve ben eleştiri yiyorum yalnizliktan da sıkıldım
Boş boş hareketler yaparsanız niye istesinler sizi ? Telefonu açmayan evli bir kadını defalarca aramak ne demek ? İçimi doktum kocası duydu dediğiniz konu neydi ki kocası görüşme dedi ?Kızlar birkaç gündür yaşadığım olay hakkında yazmak istiyorum.Anaokulunda veliler olarak gruplasmistik 5 kişiydik en son isim vermeyeyim K ile samimiydi bir akşam ağlarken ona içimi dökeyim dedim sonra konuşurken kocasi duymuş görüşme onla demis.Bunu da bana onu 4 5 kez aralıktan sonra o soyledi(kendisi müsait değil sandim)sonra durum attım genel olarak kötü sözler ettim ama ona durumu kapattım onun arkadaşı görmüş ve durumu atmış ona.O da sen kendi karakterini belli ettin yazdı.Ozur diledim zaten konuşuyordu hepten bütün grup bana mesafeli dün parkta selam vermesem yüzüme bakmayacaklardi.Bir kisi dışında biri beni istemiyorsa diğerleri de benle gorusmek istemiyor bu kocasi olur ya da arkadaşı olur.Ben mi başaramadım bilmiyorum millet akrabalariyla,kankalariyla gülüş cümbüş evi boş kalmiyor benim evime kimse gelmiyor ve ben eleştiri yiyorum yalnizliktan da sıkıldım
ay o ne demekBence bırakalım hanımlar
Intıhar eder ustumuze kalır
Zaten Saglıklı dusunemıyor
Yetişkin kadınlarsınız, çocuklarınız gibi davranmayın güzel ablam. Evet, hatalısınız ama sondaki düşüncelerinize üzüldüm.Kızlar birkaç gündür yaşadığım olay hakkında yazmak istiyorum.Anaokulunda veliler olarak gruplasmistik 5 kişiydik en son isim vermeyeyim K ile samimiydi bir akşam ağlarken ona içimi dökeyim dedim sonra konuşurken kocasi duymuş görüşme onla demis.Bunu da bana onu 4 5 kez aralıktan sonra o soyledi(kendisi müsait değil sandim)sonra durum attım genel olarak kötü sözler ettim ama ona durumu kapattım onun arkadaşı görmüş ve durumu atmış ona.O da sen kendi karakterini belli ettin yazdı.Ozur diledim zaten konuşuyordu hepten bütün grup bana mesafeli dün parkta selam vermesem yüzüme bakmayacaklardi.Bir kisi dışında biri beni istemiyorsa diğerleri de benle gorusmek istemiyor bu kocasi olur ya da arkadaşı olur.Ben mi başaramadım bilmiyorum millet akrabalariyla,kankalariyla gülüş cümbüş evi boş kalmiyor benim evime kimse gelmiyor ve ben eleştiri yiyorum yalnizliktan da sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?