Hataliyim ozur diledim ama yine dislaniyorum ve yalnizim?

Elif Celik5454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
36
-6
1
28
Kızlar birkaç gündür yaşadığım olay hakkında yazmak istiyorum.Anaokulunda veliler olarak gruplasmistik 5 kişiydik en son isim vermeyeyim K ile samimiydi bir akşam ağlarken ona içimi dökeyim dedim sonra konuşurken kocasi duymuş görüşme onla demis.Bunu da bana onu 4 5 kez aralıktan sonra o soyledi(kendisi müsait değil sandim)sonra durum attım genel olarak kötü sözler ettim ama ona durumu kapattım onun arkadaşı görmüş ve durumu atmış ona.O da sen kendi karakterini belli ettin yazdı.Ozur diledim zaten konuşuyordu hepten bütün grup bana mesafeli dün parkta selam vermesem yüzüme bakmayacaklardi.Bir kisi dışında biri beni istemiyorsa diğerleri de benle gorusmek istemiyor bu kocasi olur ya da arkadaşı olur.Ben mi başaramadım bilmiyorum millet akrabalariyla,kankalariyla gülüş cümbüş evi boş kalmiyor benim evime kimse gelmiyor ve ben eleştiri yiyorum yalnizliktan da sıkıldım

Birine laf sokmak için durum atıp ona durumu gizlemek neyin kafası ya laf sokmak istiyor ama bir yandan korkuyor da. Lafların muhatabı görmeyecekse ne manası var ki o durumları atmanın? evde kendi kendinize konuşsaydınız bari.

Son düzenleme:
Yaşınız kaç olgun olmadığınız çok belli çocukça hareketler yapmışsınız bundan sonra o grubu rahat bırakın derim çünkü artık mimlendiniz ve kabul görmeyeceksiniz buda size ders olsun bir arkadaşınızın dedikosunu başka bi arkadaşınıza yapmayın.

4/5 kez aranmaz kimse. Tacizdir. Açmıyorsa 2-3 kez çaldırır kapatırsınız. Görünce döner taş devrinde yaşamıyoruz. Ayrıca yaptığınız şeyin üstüne insanları darlamayın. Hatalıyım da diyorsunuz zorla mı arkadaşlık kuracaksınız insanlarla. Kendinizi değiştirin eleştirin.

Bir insanın çevresindeki herkesle sorunu varsa o kişide bir problem vardır. Eşinin de rahatsız olacağı bir şeyler olmuş demek ki, kimbilir ne anlattınız ne yaptınız.
İnsan ilişkileri karşılıklı idare etmekle yürür. Laf sokmakla, sürekli şikayet etmekle değil.
Enerji vampiri gibi görünüyorsunuz burdan

Çocuğunuzun veli grubundan birine ağlayarak akşam vakti içinizi dökecek kadar kötü hissetmenize üzüldüm. Ama kadın açmıyorsa demek ki müsait değil ya da açmak istemiyor ısrarla 4 5 kez aramanızın ne anlamı var. Açmak zorunda mı. Sonrasında da kadına laf sokmaya çalışmışsınız gizli saklı ve yakalanmışsınız. Üzgünüm ama böyle biriyle ben de arkadaşlık etmezdim.

Boş boş hareketler yaparsanız niye istesinler sizi ? Telefonu açmayan evli bir kadını defalarca aramak ne demek ? İçimi doktum kocası duydu dediğiniz konu neydi ki kocası görüşme dedi ?

Kendi öz eleştirinizi yapın en başında siz ne söylediniz de kocası dahil oldu orası muamma ama kendinizden eminseniz sırf kocası istiyor diye sizinle görüşmeyi kesen birisiyle zaten arkadaş olmayın.Durum olayı çok varoşça olmuş maalesef benim bi kuzenim var benimle annemle sorunu yoktur sever bizleri ama başka baba tarafı akrabalarına ara ara wp üstünden gönderme yapıyor.Evli iki çocuklu bide çok komik gözüküyor insanlar dalga geçiyor. 4 5 kez de aramanız ayrı olay zaten ne gerek var.
Boşverin başka insanlarla tanışın size arkadaş mı yok.

Bence bırakalım hanımlar
Intıhar eder ustumuze kalır
Zaten Saglıklı dusunemıyor
ay o ne demek

konu sahibi E Elif Celik5454 arkadaşınızı bir akşamda mı 4 5 kez aradınız şaka gibi
benim eşim sakin adamdır ama o bile kızar

ağlaya ağlaya ne anlattınız o kadar o da önemli

Art arda aranınca öyle sinir oluyorum ki anlatamam. Cinlerim tepeme geliyor, sanki biri o telefonu beynimde çaldırıyor.
Ölü veya kaza haberi için aranır bir insan art arda, tek makul ihtimal budur benim için.
Doktor değilim, paramedik değilim kimse için bu denli aciliyet içermiyorum bence.
Lütfen siz de kimseyi ısrarla aramayın.
Ve insanlara hemen yakın davranmayı, en doğal halinizi göstermeyi bırakın.
Başlangıçta soğuk ve mesafeli durmak en iyisi.
Okul veri grubu evet bir sosyal çevre ama en yakınınız değil. Bu kadar anlam yüklemeyin.

Arkadaşınıza ne anlattinizda eşi görüşmenizi istemedi ayrıca kadını niye arka arkaya 4-5 kere ariyorsunuz kadın sizinle görüşmek istese bile sırf bu tavrinizdan ötürü görüşmek istemese hakkı yani.

Diğer arkadaşlar da WhatsApp yazdiginiz atarlı giderli yazıları görünce konuşmak istemişlerdir demek ki aramız bozulsa bizimden arkamızdan böyle konuşacak diye.

Yetişkin kadınlarsınız, çocuklarınız gibi davranmayın güzel ablam. Evet, hatalısınız ama sondaki düşüncelerinize üzüldüm.
Öncelikle insanlar sosyal medyada gördüğünüz kadar mutlu değiller. Arkada çok fitne döner.
Galiba çalışmıyorsunuz diye anladım, iş hayatına atılmak yalnızlık hissinizi alabilir. Kurslarda arkadaş bulabilirsiniz. Çocuğunuzun ilkokulunda da veli arkadaşlarınız olabilir.
Kadının kocasının derdi ne, anlayamadım. Ama şık bir hareket değil. Evet siz bayağı bayağı hatalısınız da karşı taraf da dostluğuna muhtaç olacağınız kadar derya deniz entelektüel falan değil yani. Rahat olun, bu durumdan ders alın ve önünüze bakın. Bir daha da gönderme olaylarına girmeyin, 28 yaşında genç hanımsınız yahu, ne işiniz var nenemler gibi göndermelerle?

Önceki konularınıza baktım. Psikolojik ve ekonomik şiddet... Lütfen toparlayın kendinizi. İki yıllık bölüm okumuşsunuz, kpss'ye çalışın. Şu an kendi üstünüzde çalışmalısınız. Muhtemelen bu psikoloji ile insanlara uyum sağlayamıyorsunuz, ama her dert biter. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…