- Konu Sahibi Elif Celik5454
Kocası neden onunla görüşme demiş?Saatlerce dert anlatmadım 10dk bile sürmedi ve 1 kere oldu sonra açmadı ve mesaj atti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocası neden onunla görüşme demiş?Saatlerce dert anlatmadım 10dk bile sürmedi ve 1 kere oldu sonra açmadı ve mesaj atti
Tabiiki de mahrem konu degildi kavga ettik vs dedim aglandim sadece bu kadarNe anlattınız ki eşi rahatsız oldu. Mahrem birşey miydi?
4-5 kez aramanız, durum atmanız vs hiçbiri hoş değil, normal mantıklı hareketler de değil. Sorunlu birisiniz sanırım. Öncelikle bir psikolojik destek alabilirsiniz. Sonra sosyalleşmeye çalışın
Elif, kocanızla olan kavganızı neden veli grubundan birine anlatıyorsunuz? Ne alaka yani?Tabiiki de mahrem konu degildi kavga ettik vs dedim aglandim sadece bu kadar
Ben arkadaş olduklarını sanmıyorum çocuklar araciliyla tanışmış biraz elektrik tutmuş ,iki muhabbet edilmiş.Can ciğer değil.Kocayi şikayet etme mercii hiç değil.Konu sahibi tanıdık, dost, arkadaş, yoldaş, kanka ayrımını pek yapamıyor.Selam verene dert anlatan tiplerden.....Yani şimdi arasındaki arkadaş ilişkisini bilemeyiz . Belki birden samimilestiler. Kadının da canı sıkkın di aramak istedi .Defalarca araması meraktan bile olabilir niye telini açmıyor merak etmiştir. Çünkü ne olduğunu anlamamış. Tekrar ediyorum konu sahibi tamamen hakli demiyorum. Ama ben karşı tarafı da çok masum gormedim .Neden arkadaşının derdini dinlemek istemiyor bu birincisi. Ya da merak edip dinledi geri kalan yorum yapma olayına girmedi . Zaten Allah aşkına arkadaşlık ne için var ki neden anlatırsın ki o bi yorum yapsın farklı bir görüşe ihtiyaç duyarsın. İkincisi dinledin derdi gittin kocana niye özelini anlattın arkadaşının. Hadi anlattın eğer dediğin gibiyse kocayı bahane edip niye uzaklaştın. Direk konus madem . En sevmediğim hatta bi çok insanın da öyle en sevmediği şeydir açıklama yapmadan çekip gitmek . Bu tüm ilişkilerde böyle. Sonra diğerlerine ne oluyor . Çocuk gibi gruplqsmalar neyin nesidir yahu. Simdi onlar dedikodu dondurmuyor mu yani :)
İlkokuldan beri yakın arkadaşım olan arkadaşıma bile kocamla olan kavgamı anlatmam ben. Hatta ayrılma fikrim yoksa anneme bile anlatmam. Ağlayarak kocanızla olan kavganızı anlatmayın kimseye.Tabiiki de mahrem konu degildi kavga ettik vs dedim aglandim sadece bu kadar
Ben olsam ben de sizinle görüsmem bu ne böyle veli grubundan birine ağlayarak dert anlatmak da garip de laf sokmalı durum deyince direkt kafamda tıktok çekenler canlanıyor ve görüsmem netKızlar birkaç gündür yaşadığım olay hakkında yazmak istiyorum.Anaokulunda veliler olarak gruplasmistik 5 kişiydik en son isim vermeyeyim K ile samimiydi bir akşam ağlarken ona içimi dökeyim dedim sonra konuşurken kocasi duymuş görüşme onla demis.Bunu da bana onu 4 5 kez aralıktan sonra o soyledi(kendisi müsait değil sandim)sonra durum attım genel olarak kötü sözler ettim ama ona durumu kapattım onun arkadaşı görmüş ve durumu atmış ona.O da sen kendi karakterini belli ettin yazdı.Ozur diledim zaten konuşuyordu hepten bütün grup bana mesafeli dün parkta selam vermesem yüzüme bakmayacaklardi.Bir kisi dışında biri beni istemiyorsa diğerleri de benle gorusmek istemiyor bu kocasi olur ya da arkadaşı olur.Ben mi başaramadım bilmiyorum millet akrabalariyla,kankalariyla gülüş cümbüş evi boş kalmiyor benim evime kimse gelmiyor ve ben eleştiri yiyorum yalnizliktan da sıkıldım
Veli grubundaki kadına nasıl agladınız ne ara geldiniz o samimiyeteKızlar birkaç gündür yaşadığım olay hakkında yazmak istiyorum.Anaokulunda veliler olarak gruplasmistik 5 kişiydik en son isim vermeyeyim K ile samimiydi bir akşam ağlarken ona içimi dökeyim dedim sonra konuşurken kocasi duymuş görüşme onla demis.Bunu da bana onu 4 5 kez aralıktan sonra o soyledi(kendisi müsait değil sandim)sonra durum attım genel olarak kötü sözler ettim ama ona durumu kapattım onun arkadaşı görmüş ve durumu atmış ona.O da sen kendi karakterini belli ettin yazdı.Ozur diledim zaten konuşuyordu hepten bütün grup bana mesafeli dün parkta selam vermesem yüzüme bakmayacaklardi.Bir kisi dışında biri beni istemiyorsa diğerleri de benle gorusmek istemiyor bu kocasi olur ya da arkadaşı olur.Ben mi başaramadım bilmiyorum millet akrabalariyla,kankalariyla gülüş cümbüş evi boş kalmiyor benim evime kimse gelmiyor ve ben eleştiri yiyorum yalnizliktan da sıkıldım
ŞakaaaaaaaBizim anaokulu sinifinda Yiğit adında ogrenci yok
Arkadaşınızla konuştuğunuz konu buysa ve kocası sadece bu konu üzerine konuşma onunla dedi diye sizinle konuşmadıysa zaten arkadaşlık kurulacak biri değilmiş.Tabiiki de mahrem konu degildi kavga ettik vs dedim aglandim sadece bu kadar