Hataliyim ozur diledim ama yine dislaniyorum ve yalnizim?

Ne anlattınız ki eşi rahatsız oldu. Mahrem birşey miydi?
4-5 kez aramanız, durum atmanız vs hiçbiri hoş değil, normal mantıklı hareketler de değil. Sorunlu birisiniz sanırım. Öncelikle bir psikolojik destek alabilirsiniz. Sonra sosyalleşmeye çalışın
Tabiiki de mahrem konu degildi kavga ettik vs dedim aglandim sadece bu kadar

Elif, kocanızla olan kavganızı neden veli grubundan birine anlatıyorsunuz? Ne alaka yani?
Bana da biri çocuğumun okul grubundan birisi kocasıyla kavgasını anlatsa garipserim.
En yakın arkadaşınız değiller, kardeşiniz kuzeniniz değiller. Yedi kat el ayol onlar. :olamaz:
İnsanlarla mesafenizi iyi ayarlayamıyorsunuz. Kocayla yapılan kavga da gayet özel bir konudur. Önüne gelene anlatılmaz.
Anlatacak kimse yoksa anlatmayacaksınız, veli grubuna kadar açmayacaksınız mevzuyu. Hiç olmadı gelip buraya yazın ya hu, en azından anonimsiniz.

Yani şimdi arasındaki arkadaş ilişkisini bilemeyiz . Belki birden samimilestiler. Kadının da canı sıkkın di aramak istedi .Defalarca araması meraktan bile olabilir niye telini açmıyor merak etmiştir. Çünkü ne olduğunu anlamamış. Tekrar ediyorum konu sahibi tamamen hakli demiyorum. Ama ben karşı tarafı da çok masum gormedim .Neden arkadaşının derdini dinlemek istemiyor bu birincisi. Ya da merak edip dinledi geri kalan yorum yapma olayına girmedi . Zaten Allah aşkına arkadaşlık ne için var ki neden anlatırsın ki o bi yorum yapsın farklı bir görüşe ihtiyaç duyarsın. İkincisi dinledin derdi gittin kocana niye özelini anlattın arkadaşının. Hadi anlattın eğer dediğin gibiyse kocayı bahane edip niye uzaklaştın. Direk konus madem . En sevmediğim hatta bi çok insanın da öyle en sevmediği şeydir açıklama yapmadan çekip gitmek . Bu tüm ilişkilerde böyle. Sonra diğerlerine ne oluyor . Çocuk gibi gruplqsmalar neyin nesidir yahu. Simdi onlar dedikodu dondurmuyor mu yani :)
Ben arkadaş olduklarını sanmıyorum çocuklar araciliyla tanışmış biraz elektrik tutmuş ,iki muhabbet edilmiş.Can ciğer değil.Kocayi şikayet etme mercii hiç değil.Konu sahibi tanıdık, dost, arkadaş, yoldaş, kanka ayrımını pek yapamıyor.Selam verene dert anlatan tiplerden.....

Siz parkta tanıştığınız kadının kapısına dayanan bi tipsiniz hiç normal değilsiniz lütfen doktora gidin.

Bu postu okuyunca aynı kişi mi diye baktım zaten, öyle bir saçma sapanlık az bulunur çünkü.

İlkokuldan beri yakın arkadaşım olan arkadaşıma bile kocamla olan kavgamı anlatmam ben. Hatta ayrılma fikrim yoksa anneme bile anlatmam. Ağlayarak kocanızla olan kavganızı anlatmayın kimseye.
Çok gereksiz samimiyet kuruyorsunuz. İnsanı korkutur rahat eder bu. Birini bir kere arayıp dönmesini beklemek lazım. Üç kere dört kere ararsanız bıkarlar. Arkadaş olacağız varsa olmaz.
Sosyal ilişkilerde nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz sanırım

Arkadaşlik kurma da zorlanıyorsunuz belli ama davranışlarıniz herkes gibi olmazsa dışlanırsiniz tabi o yüzden her hareketi dikkatli yapacaksınız. İnsanlar konuşmak istemeyebilir ee konuşmasın eşiniz var çocuklarınız var yeterli değil mi

Kızlar birkaç gündür yaşadığım olay hakkında yazmak istiyorum.Anaokulunda veliler olarak gruplasmistik 5 kişiydik en son isim vermeyeyim K ile samimiydi bir akşam ağlarken ona içimi dökeyim dedim sonra konuşurken kocasi duymuş görüşme onla demis.Bunu da bana onu 4 5 kez aralıktan sonra o soyledi(kendisi müsait değil sandim)sonra durum attım genel olarak kötü sözler ettim ama ona durumu kapattım onun arkadaşı görmüş ve durumu atmış ona.O da sen kendi karakterini belli ettin yazdı.Ozur diledim zaten konuşuyordu hepten bütün grup bana mesafeli dün parkta selam vermesem yüzüme bakmayacaklardi.Bir kisi dışında biri beni istemiyorsa diğerleri de benle gorusmek istemiyor bu kocasi olur ya da arkadaşı olur.Ben mi başaramadım bilmiyorum millet akrabalariyla,kankalariyla gülüş cümbüş evi boş kalmiyor benim evime kimse gelmiyor ve ben eleştiri yiyorum yalnizliktan da sıkıldım 😕😕
Ben olsam ben de sizinle görüsmem bu ne böyle veli grubundan birine ağlayarak dert anlatmak da garip de laf sokmalı durum deyince direkt kafamda tıktok çekenler canlanıyor ve görüsmem net

Kızlar birkaç gündür yaşadığım olay hakkında yazmak istiyorum.Anaokulunda veliler olarak gruplasmistik 5 kişiydik en son isim vermeyeyim K ile samimiydi bir akşam ağlarken ona içimi dökeyim dedim sonra konuşurken kocasi duymuş görüşme onla demis.Bunu da bana onu 4 5 kez aralıktan sonra o soyledi(kendisi müsait değil sandim)sonra durum attım genel olarak kötü sözler ettim ama ona durumu kapattım onun arkadaşı görmüş ve durumu atmış ona.O da sen kendi karakterini belli ettin yazdı.Ozur diledim zaten konuşuyordu hepten bütün grup bana mesafeli dün parkta selam vermesem yüzüme bakmayacaklardi.Bir kisi dışında biri beni istemiyorsa diğerleri de benle gorusmek istemiyor bu kocasi olur ya da arkadaşı olur.Ben mi başaramadım bilmiyorum millet akrabalariyla,kankalariyla gülüş cümbüş evi boş kalmiyor benim evime kimse gelmiyor ve ben eleştiri yiyorum yalnizliktan da sıkıldım 😕😕
Veli grubundaki kadına nasıl agladınız ne ara geldiniz o samimiyete🙆🏻‍♀️
Kadının yüzüne söyleyemeyeciginiz seyi durum da atmak da cok acemice.
Israr etmeyin görüsmek icin.

Ben müdürüdür Müdür yardımcısıdır Öğretmendir Rehber danışmandır görüşürüm bilgi alırım .Velilerle hiç öyle gruplaşma sevmem.Kendi adıma girmeyin bu gruplara derim

Yanlış kişiye anlamışsınız okullar eylülde açıldı aralıktayız ara tatili sayma 3 ay oldu olmadı açılalı nasıl eşinizi anlatacak kadar samimi oldunuz bende ikizlerimi gönderiyorum anaokulu annesiyim grupta öğretmene hediye için konuştuk birde şimdi yerli malı için konşuyoruz tanımıyorum ki ne konuşacam nasıl güveneyim

Öğretmen bir grup açıp talep durum bilgi öneri sunuyor o varda veli grubu falan yok yani varsada ben bilmiyorum dahil değilim öyle sohbet yok telefon kaydetme yok gerekli bulmuyorum gerçi benimki ortaokul yada ilkokulda değil tabi .Sadece birebir öğretmenle görüşmek yeterli gelmeli aslında. Hem siz hem öğretmenler müsait olduğunda birebir görüşme yapmak daha iyi bence.İnsanlar sıkılır yani sizde iş güç hayat koşturma vs birde velilerle birebir samimiyete ne gerek var okul bitince kim kimi tanıyor Neyse olan olmuş belliki zor bir zamanınızdi tepkinizi ayarlayamadiniz yersiz kaçtı .Bosverin başka yapacak birşey yok konuşmayın sizde madem ölüm değil ya.Belki bir iş bulsaniz çalışsaniz iyi gelir size yukarda bir yorum okudum belki sosyal ilişkilerde biraz daha farklı davransaniz hemen samimi olmasanız insanlardan beklenti yapmasanız daha iyi hissedersiniz diye düşündüm.

Çok yalnızsınız anladığım kadarıyla yoksa yeni tanışılıp kaynaşılan bir grupta bu kadar özel hayatı salya sümük anlatmak ve ısrarla 3-4 defa aramak ben şahsen korkarım. Umarım kendi kafanıza göre, kendiniz gibi bir arkadaş edinirsiniz.

Kocanızla olan özelinizi neden veli grubunda öylesine birine anlatıyosunuz ve o insanı defalarca arayacak kadar göndermeli durum atıp ondan gizleyecek kadar ne yaşadınız yahu salın şu insanları

Fazla samimiyet tez ayrılık getirir sonuç ortada

Arkadaşınızla konuştuğunuz konu buysa ve kocası sadece bu konu üzerine konuşma onunla dedi diye sizinle konuşmadıysa zaten arkadaşlık kurulacak biri değilmiş.
Kendi kararlarını kendi alamayan, kendi arkadaşını kendi seçemeyen ve gayet samimiyetsiz biriymiş.
Bu tarz insanlarla arkadaşlık etmeyin.
Birde guruptan biri konuşmuyorsa diğerleri de konuşmuyor muhabbeti nedir? ilk okul çocukları mısınız siz?
Kendi benliği oturmamış insanlar ancak başkalarının sözü ile bir başkasına yapabilir bunu.
Acilen çevrenizi değiştirin ve muhatap olmayın.
Ayrıca paylaştığınız durum için kimseden özür dilemenize gerek yok, aksine sen böyle biri misin ki üstüne alındın deyin dumur olup kalsınlar.

Demek ki o durumdaki sözlerini hakettiğini düşünüyor ki üstüne alınmış.

X