Hataliyim ozur diledim ama yine dislaniyorum ve yalnizim?

Neden açmayan birini 4-5 kez arka arkaya arıyorsunuz? Bu bence şu demek: “ne işin varsa hemen bırak ve beni dinle” ve bunu diyebileceğiniz durum çok sınırlıdır. Örneğin kaza yaşamışsınızdır, düşmüşsünüzdür ve hareket edemiyorsunuzdur, doktor apandisitinizin hemen alınmasına karar vermiş ve hastaneye yatışınızı yapmıştır. Bu durumlarda da zaten arka arkaya arayabileceğiniz kişi çocuğunuzun anaokulu arkadaşının annesi değildir.

Bakın teknoloji hayatımıza girince bununla ilgili bazı görgü kuralları da oluştu var ama görüyorum ki toplumun çoğu bunun bilincinde değil.
Durumdan laf sokmak vs valla yaşınız 13-17 arasıysa ok, diğer türlüsü son derece avam, son derece varoş.
Az önce whatsabıma baktım, hiçbir kontağımın durum mesajı yok.

Sizin yaptıklarınızı yapan birinin toplumda dışlanması çok sürpriz gelmedi bana

Muhtemelen kvnizi kocanizi ya da gorumcenizi kotuluyordunuz kocasi da duydu karimin aklini karistirir bu diye dusundu gorusme onla dedi kadin da arada kaldi tam o sirada siz durum attiniz ortak arkadas yetistirdi (demek ki attiginiz durum direkt o kisinin oldugunu belli edecek sekilde ki ortak arkadas anlayip kadina haber veriyor) kadin da kocam hakliymis der haliyle
Ozur dileseniz bile anlami yok su saatten sonra bosverin zaten anasinifi annelerinin wp grubu acmasi cok sacma geldi ne konusuyorsunuz hadi cocugu goturuyorum okula evden ciktim sizde cikin falan mi ne yani 🤷‍♀️

Hiçmi çevreniz yokta anaokulunda velilerle arkadaş oluyorsunuz? Hiç sevmem sizin gibi darlayıcı tipleri. Kızım 3yaşında oyun grubuna gidiyoruz orada bi kadında sizin gibi sürekli bi yakın olmaya çalışıyor sürekli konuşup dert yanıyor o kadar sıkıldımki saatini değiştirdim kızımın.

Kızlar birkaç gündür yaşadığım olay hakkında yazmak istiyorum.Anaokulunda veliler olarak gruplasmistik 5 kişiydik en son isim vermeyeyim K ile samimiydi bir akşam ağlarken ona içimi dökeyim dedim sonra konuşurken kocasi duymuş görüşme onla demis.Bunu da bana onu 4 5 kez aralıktan sonra o soyledi(kendisi müsait değil sandim)sonra durum attım genel olarak kötü sözler ettim ama ona durumu kapattım onun arkadaşı görmüş ve durumu atmış ona.O da sen kendi karakterini belli ettin yazdı.Ozur diledim zaten konuşuyordu hepten bütün grup bana mesafeli dün parkta selam vermesem yüzüme bakmayacaklardi.Bir kisi dışında biri beni istemiyorsa diğerleri de benle gorusmek istemiyor bu kocasi olur ya da arkadaşı olur.Ben mi başaramadım bilmiyorum millet akrabalariyla,kankalariyla gülüş cümbüş evi boş kalmiyor benim evime kimse gelmiyor ve ben eleştiri yiyorum yalnizliktan da sıkıldım 😕😕
Biri küstüğü için diğeri küsme değil de anne olacak yaşa gelmiş kadının durumdan laf sokması itici geldiği için konuşmuyor olabilirler.
Ayrıca ne anlattın ki kocası görüşme dedi ?

Kızlar birkaç gündür yaşadığım olay hakkında yazmak istiyorum.Anaokulunda veliler olarak gruplasmistik 5 kişiydik en son isim vermeyeyim K ile samimiydi bir akşam ağlarken ona içimi dökeyim dedim sonra konuşurken kocasi duymuş görüşme onla demis.Bunu da bana onu 4 5 kez aralıktan sonra o soyledi(kendisi müsait değil sandim)sonra durum attım genel olarak kötü sözler ettim ama ona durumu kapattım onun arkadaşı görmüş ve durumu atmış ona.O da sen kendi karakterini belli ettin yazdı.Ozur diledim zaten konuşuyordu hepten bütün grup bana mesafeli dün parkta selam vermesem yüzüme bakmayacaklardi.Bir kisi dışında biri beni istemiyorsa diğerleri de benle gorusmek istemiyor bu kocasi olur ya da arkadaşı olur.Ben mi başaramadım bilmiyorum millet akrabalariyla,kankalariyla gülüş cümbüş evi boş kalmiyor benim evime kimse gelmiyor ve ben eleştiri yiyorum yalnizliktan da sıkıldım 😕😕
Ay sende göndermeli storiler atan yengeler gibisin ha😒

Yazılanlara bakılırsa insanlar ne dert dinlemek istiyor artık ne de samimi arkadaş. İnsanlar sadece veli grubunda çocuğuma bugün ne öğrettiler, ne yaptılar, kim varmış arkadaşı, hangi etkinlik yapılacak bunlari konuşmak istiyorlar . Ya da hangi kursa göndersek bale mi dans mı ay yoksa piyano mi ?Isleri güçleri annelik egolarını tatmin etmek . Konu sahibinin ne derdini anlattığını bilmiyoruz. Bildiğimiz şey insan gibi dertleşmek istemis . Hemen dedikodu yapmışsın dislanmissin etiketi vurmuşsunuz. Yahu siz hic mi dedikodu yapmıyorsunuz? Zararlı olmadığı müddetçe iki insan arasıni bozmadigı müddetçe herkes bu dedikodu isini arkadaş ortamında yapmıyor sanki ? Hepiniz toplasinca bilim sanat teknolojiden mi bahsediyorsunuz hep ? Ayrica o koca ne öyle kadının ebeveyni gibi o kadınla gorusme diye konuşuyor? Kadin da masallah koca delisi gibi hemen kocasini dinliyor . Konu sahibi de bu kadinı kaybettiğine yanıyor. Bosversene . İnsanların peşine düşersen çok üzülürsün. Ayrica yalnız da değilsin surekli böyle insanları da çekiyor olabilirsin .Biraz akışına bırak. Zaten kimse arkadaşlığa önem vermiyor artık oyle bir dünyadayız maalesef . Hep çıkar dünyası!

Ne anlattınız ki eşi rahatsız oldu. Mahrem birşey miydi?
4-5 kez aramanız, durum atmanız vs hiçbiri hoş değil, normal mantıklı hareketler de değil. Sorunlu birisiniz sanırım. Öncelikle bir psikolojik destek alabilirsiniz. Sonra sosyalleşmeye çalışın

veli kanka edinip nıye ona aglayıp zırlayıp dert yanayım? kocası senle gorusturmeyecek kadar ne anlattın da ne duydu?? bırıyle arkadas olup sık bogaz mı edersın sureklı konusmaya mı calısırsın? surekli aramak nedir? nıye senle gorusmeyecek bırıne hakaret edıyorsun toksık kopamayan sevgili gibi:? cok degısık geldi davranısların . normal değil..yalnız olabılırsın de mesafenı koymayı bil. sınırlar herkese karsı olur.

X