Hataliyim ozur diledim ama yine dislaniyorum ve yalnizim?

Neden açmayan birini 4-5 kez arka arkaya arıyorsunuz? Bu bence şu demek: “ne işin varsa hemen bırak ve beni dinle” ve bunu diyebileceğiniz durum çok sınırlıdır. Örneğin kaza yaşamışsınızdır, düşmüşsünüzdür ve hareket edemiyorsunuzdur, doktor apandisitinizin hemen alınmasına karar vermiş ve hastaneye yatışınızı yapmıştır. Bu durumlarda da zaten arka arkaya arayabileceğiniz kişi çocuğunuzun anaokulu arkadaşının annesi değildir.

Bakın teknoloji hayatımıza girince bununla ilgili bazı görgü kuralları da oluştu var ama görüyorum ki toplumun çoğu bunun bilincinde değil.
Durumdan laf sokmak vs valla yaşınız 13-17 arasıysa ok, diğer türlüsü son derece avam, son derece varoş.
Az önce whatsabıma baktım, hiçbir kontağımın durum mesajı yok.

Sizin yaptıklarınızı yapan birinin toplumda dışlanması çok sürpriz gelmedi bana

Muhtemelen kvnizi kocanizi ya da gorumcenizi kotuluyordunuz kocasi da duydu karimin aklini karistirir bu diye dusundu gorusme onla dedi kadin da arada kaldi tam o sirada siz durum attiniz ortak arkadas yetistirdi (demek ki attiginiz durum direkt o kisinin oldugunu belli edecek sekilde ki ortak arkadas anlayip kadina haber veriyor) kadin da kocam hakliymis der haliyle
Ozur dileseniz bile anlami yok su saatten sonra bosverin zaten anasinifi annelerinin wp grubu acmasi cok sacma geldi ne konusuyorsunuz hadi cocugu goturuyorum okula evden ciktim sizde cikin falan mi ne yani

Hiçmi çevreniz yokta anaokulunda velilerle arkadaş oluyorsunuz? Hiç sevmem sizin gibi darlayıcı tipleri. Kızım 3yaşında oyun grubuna gidiyoruz orada bi kadında sizin gibi sürekli bi yakın olmaya çalışıyor sürekli konuşup dert yanıyor o kadar sıkıldımki saatini değiştirdim kızımın.

Biri küstüğü için diğeri küsme değil de anne olacak yaşa gelmiş kadının durumdan laf sokması itici geldiği için konuşmuyor olabilirler.
Ayrıca ne anlattın ki kocası görüşme dedi ?

Ay sende göndermeli storiler atan yengeler gibisin ha

Yazılanlara bakılırsa insanlar ne dert dinlemek istiyor artık ne de samimi arkadaş. İnsanlar sadece veli grubunda çocuğuma bugün ne öğrettiler, ne yaptılar, kim varmış arkadaşı, hangi etkinlik yapılacak bunlari konuşmak istiyorlar . Ya da hangi kursa göndersek bale mi dans mı ay yoksa piyano mi ?Isleri güçleri annelik egolarını tatmin etmek . Konu sahibinin ne derdini anlattığını bilmiyoruz. Bildiğimiz şey insan gibi dertleşmek istemis . Hemen dedikodu yapmışsın dislanmissin etiketi vurmuşsunuz. Yahu siz hic mi dedikodu yapmıyorsunuz? Zararlı olmadığı müddetçe iki insan arasıni bozmadigı müddetçe herkes bu dedikodu isini arkadaş ortamında yapmıyor sanki ? Hepiniz toplasinca bilim sanat teknolojiden mi bahsediyorsunuz hep ? Ayrica o koca ne öyle kadının ebeveyni gibi o kadınla gorusme diye konuşuyor? Kadin da masallah koca delisi gibi hemen kocasini dinliyor . Konu sahibi de bu kadinı kaybettiğine yanıyor. Bosversene . İnsanların peşine düşersen çok üzülürsün. Ayrica yalnız da değilsin surekli böyle insanları da çekiyor olabilirsin .Biraz akışına bırak. Zaten kimse arkadaşlığa önem vermiyor artık oyle bir dünyadayız maalesef . Hep çıkar dünyası!

Ne anlattınız ki eşi rahatsız oldu. Mahrem birşey miydi?
4-5 kez aramanız, durum atmanız vs hiçbiri hoş değil, normal mantıklı hareketler de değil. Sorunlu birisiniz sanırım. Öncelikle bir psikolojik destek alabilirsiniz. Sonra sosyalleşmeye çalışın

veli kanka edinip nıye ona aglayıp zırlayıp dert yanayım? kocası senle gorusturmeyecek kadar ne anlattın da ne duydu?? bırıyle arkadas olup sık bogaz mı edersın sureklı konusmaya mı calısırsın? surekli aramak nedir? nıye senle gorusmeyecek bırıne hakaret edıyorsun toksık kopamayan sevgili gibi:? cok degısık geldi davranısların . normal değil..yalnız olabılırsın de mesafenı koymayı bil. sınırlar herkese karsı olur.

Çıkar dünyası konusunda hak versemde diğer yazdıklarınıza katılmıyorum.Ölüm kalım meselesi yoksa ana sınıfı grubundan bir kadını dert anlatmak için ısrarla aramazsınız.Acmiyorsa vardır bir nedeni Kimse saatlerce kısa süre önce tanıştığı birinin derdini işi gücü bırakıp dinlemek istemez.Birde ergen gibi kadına atar yapmak,durum paylaşmak onu engellemek çok çiğ hareketler.Eğer sıkıntılı olduğunu bildiğiniz bir tip eşinizle diyalog kurmakta ısrar etse sizde eşinize görüşme bunla diyemez misiniz????

anasinifi velisinde gruplasma mi olur ya? akliniz hala doyamadıginiz lise yillarinda mi kaldi? hepiniz annesiniz ne olur biraz olgun olsaniz

Oooo ben öğretmenler arasında bile gördüm. Bi okulun bahçesinde kol kola girip millete atar yapmaları eksikti. Laf sokmalar, birbirini süzmeler, "onlar" ve "biz" muhabbetleri... Bazen insanlar sadece yaş alarak büyüyor gibi geliyor, olgunlaşma anlamında bir şey yok. İşimi yapıp çıkıyordum okuldan, çekilecek şey değildi gerçekten.

Benim okulumdaki Yiğit'in annesi? Sen misin?

Diyorum görüşüyor:) Bir yere kadar eşime müdahale edebilirim 45 yaşında adam arkadaslari konusunda kimseyi dinlemez . O zarar görmediğini söylüyor sallamadigini söylüyor bende iyi sen bilirsin diyorum . Cevre konusunda bir yere kadar etkili olabilirim o da fikrimi soyle konusunda gerisi onun bilecegi iş. Gelelim paylaşım ve arama konusuna farkındaysanız o konuya hiç girmedim . Çünkü yaptığı hata konu sahibi de yanlış yaptığının farkinda .Zaten defalarca aramakla hata etmiş ustune paylaşım tuzu biberi olmuş. Fakat burda benim lafım dedikodu yapmışsın diye cikisanlara oldu . Ayrica durumu genellestirip hep böyleyse siz de suç diyenlere. İnanın bazen insan illallah dedikçe istemediği insanlar burnunun dibinde bitiryor . Çekim diye birsey var ve buna inanıyorum. Benim düşüncem bu .

Bence kadın kocasını bahane edip kurtulmak istemiş, kocanın belki haberi bile yok.İsrarla aranıp birde saatlerce dert dinleyince bu yolu seçmiş....

Bence kadın kocasını bahane edip kurtulmak istemiş, kocanın belki haberi bile yok.İsrarla aranıp birde saatlerce dert dinleyince bu yolu seçmiş....
Yani şimdi arasındaki arkadaş ilişkisini bilemeyiz . Belki birden samimilestiler. Kadının da canı sıkkın di aramak istedi .Defalarca araması meraktan bile olabilir niye telini açmıyor merak etmiştir. Çünkü ne olduğunu anlamamış. Tekrar ediyorum konu sahibi tamamen hakli demiyorum. Ama ben karşı tarafı da çok masum gormedim .Neden arkadaşının derdini dinlemek istemiyor bu birincisi. Ya da merak edip dinledi geri kalan yorum yapma olayına girmedi . Zaten Allah aşkına arkadaşlık ne için var ki neden anlatırsın ki o bi yorum yapsın farklı bir görüşe ihtiyaç duyarsın. İkincisi dinledin derdi gittin kocana niye özelini anlattın arkadaşının. Hadi anlattın eğer dediğin gibiyse kocayı bahane edip niye uzaklaştın. Direk konus madem . En sevmediğim hatta bi çok insanın da öyle en sevmediği şeydir açıklama yapmadan çekip gitmek . Bu tüm ilişkilerde böyle. Sonra diğerlerine ne oluyor . Çocuk gibi gruplqsmalar neyin nesidir yahu. Simdi onlar dedikodu dondurmuyor mu yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…