ablam arayıp kadının yüzüne vurduğunda olayları kadın sustu sonra adam aradı beni ne olursa o benim çocuğumun anası ona böyle konuşamazsınız dedi bidaha bizi rahatsız etmeyin dedi kapadı 2 gündür ses yok
üzüldüğüm bir konuda dostum dediğim insan yuvamı açtığım insan evimde kaldı yaşadıklarımı gördü ve o adama hep laf götürdü hayatta kimseye güvenim kalmadı artık
Siz de çok güvenilir sayılmazsınız öyle yada böyle sonuçta eşinizi aldattınız sizde ille yatağa girmek gerekmez.
Eşinizle evliyken sadece 1 haftalık ayrılıkta hemen başkasına koştunuz.
Herkes neler neler yaşıyor eşlerinden dayak yiyenler, değer görmeyenler eşleri yetmez gibi eşlerinin ailesinden bile dayak yiyenler var.
Siz eşinizi aldattınız ve şimdi sonuçlarına katlanmak zorundasınız...
ben hatalı olabilirim ama buraya yazma ve insanlarla paylaşma cesaretinde bulundum ben burayı dayanışma sitesi zannediyordum sanal alemde yazarsın kötülersin olmadığınız kişilere bürünüyor bazıları şurda neler neler yazan var ben yinede girip kimseyi yargılamadım her açılan yoruma kötüde olsa iyi yorumlar yazmaya çalışıyorum anlıyorum ki yazan kişi çaresiz hepimiz bayanız herkesin heran herşey başına gelebilir burda evlilik dışı ilşkiye giren insanlar yazı yazıyor ben onları sen kötü kadınsın diye yargılamıyorum ben buraya doğruları yazdığım açık sözlü olduğum için mi kötü oldum ben yardım bekliyorum yazdım lütfen buraya bana saldıracak olan insanlar yazmasın bende laf etmesini ağır konuşmayı bilirim ama yazmam hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız sanıyordum yoksa bu forum neden var
haketmişsin diyecemde sen akıllanmasın..dua ediyorsun allaha falanda yarın yine aynılarını yaparsın valla
kocana çok acıdım yazık günah adama valla hiçbirşeyden haberi yok..
Neden telefonu açmıyor da mesaj atmanı sağlıyor biliyor musun? Daha kolay delil olsun diye. Sen de cevap veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?