Hatalıyım ama fikirlerinize ihtiyacım var..

canım 2 gündür ses yoksa hiç kendini üzme yorma bence bukadar kötüyü çağırma bak olan olmuş bitmiş....sen önüne bak ama arkanıda herzaman kontrol etmeyi unutma:87:bol mutlu günler :80:diliyorum

Riski göze alıp eşinizin bilmediği kısımları yalan katmadan yumuşatarak anlatmak (ne kadar yumuşar böyle bisey bilemiyorum) hergün tedirgin yaşamaktan iyidir..her durumda risk alıyorsunuz zaten...bari en yakınınızdakine haksızlık olmasın ... kadının tek istediği korkmanız belki de,tamamen blöf yapıyordur?ne kadar garip isimlerin başına doç.vs ünvanlar gelince aklı başı yerinde insanlar olurlarmış gibi geliyor bana hep ....ruh bozuk olmasın.....

üzüldüğüm bir konuda dostum dediğim insan yuvamı açtığım insan evimde kaldı yaşadıklarımı gördü ve o adama hep laf götürdü hayatta kimseye güvenim kalmadı artık

üzüldüğüm bir konuda dostum dediğim insan yuvamı açtığım insan evimde kaldı yaşadıklarımı gördü ve o adama hep laf götürdü hayatta kimseye güvenim kalmadı artık

Siz de çok güvenilir sayılmazsınız öyle yada böyle sonuçta eşinizi aldattınız sizde ille yatağa girmek gerekmez.
Eşinizle evliyken sadece 1 haftalık ayrılıkta hemen başkasına koştunuz.
Herkes neler neler yaşıyor eşlerinden dayak yiyenler, değer görmeyenler eşleri yetmez gibi eşlerinin ailesinden bile dayak yiyenler var.
Siz eşinizi aldattınız ve şimdi sonuçlarına katlanmak zorundasınız...

yorumuna sonuna kadar katılıyorum.

kimseye güven kalmadığından yakınıyor ama sanki kendisi çok güvenilir.

adeta bir hırsızın kendisi soyulduğu zaman hayıflanması gibi.

sen çalarken her şey iyi güzel senin paraların çalındığı zaman "ortada çok hırsız var" oluyor.

ne demişler ne ekersen onu biçersin.

ben hatalı olabilirim ama buraya yazma ve insanlarla paylaşma cesaretinde bulundum ben burayı dayanışma sitesi zannediyordum sanal alemde yazarsın kötülersin olmadığınız kişilere bürünüyor bazıları şurda neler neler yazan var ben yinede girip kimseyi yargılamadım her açılan yoruma kötüde olsa iyi yorumlar yazmaya çalışıyorum anlıyorum ki yazan kişi çaresiz hepimiz bayanız herkesin heran herşey başına gelebilir burda evlilik dışı ilşkiye giren insanlar yazı yazıyor ben onları sen kötü kadınsın diye yargılamıyorum ben buraya doğruları yazdığım açık sözlü olduğum için mi kötü oldum ben yardım bekliyorum yazdım lütfen buraya bana saldıracak olan insanlar yazmasın bende laf etmesini ağır konuşmayı bilirim ama yazmam hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız sanıyordum yoksa bu forum neden var

Şimdi bak, Evliyken başka bir adamla görüşeceğime böyle günah kazanacağıma , evlilik dışı sevdiğim adamla cinsel ilişkiye girerim daha iyi. Senin söylediğin örneğin seninkiyle alakası yok. Tabi ki hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hepimizin hataları var. Ama açıkçası, sen evliliğinde sorun varken o adamla görüştüğünde "evlenelim" demesine nasıl "evet" dedin ben buna çok şaşırdım. Yani bir insan birini gerçekten çok seviyorsa, nasıl oluyorda başka adamla buluşabilir bilmiyorum. Ama neyse o kısma gerçekteen girmek yargılamak istemiyorum. Sana diyeceğim tek şey; basit bir hata yapmamışsın, dilerim sonuçları katlanamayacağın kadar büyük olmaz. Eşine katılıyorum havlayan köpek ısırmaz. İftira atıyorlar diyeceksin. Evliyken onunla buluştuğun gün içinde, bana önemli bir şey söyleyeceğini söylemişti dersin, yardım istiyordu dersin acıdım filan.

açıkcası artık bu konuya takılıp kalmaktan gündelik işlerimi aksatır oldum ve önemsemeyeceğim hata yaptıysam olacağına varır daha ne yapim sonuç da olmuş bir hata zamanı geri getiremem ki keşke yapmasaydım falan da boş artık yaşanması gerekiyormuş demek ki olmuş yapmam gereken en iyi sey sanırım önüme bakmak bu bana ders oldu artık her bir hareketimde aklıma gelir adımımı daha dikkatli atarım hem beni o affedecek bu affedecek diye beklemiyeceğim benim cezamı allahtan başka kimse veremez daha kötüsü de olabilirdi bunada şükür yol yakınken kurtuldum daha kötü senaryolar olabilirdi

öncelikle yazınızı okuduğumda sizin eksik birşeyler yazmış olduğunuz geldi.

kocasının başka kadınlarla daha ileri düzeyde olan ilişkisini bilen bir kadın sadece resim çektirdin diye neden sana kafayı taksın.

birde kendisinin yanlış anlamadıysam vajinusmus olduğunu yazmıştın e bu kadın madem vajinusmus kocasını nasıl aldatıyor.

e bir de kocasını aldatan bir kadın kocasından neden ayrılmak istemiyor.

eğer yaşananlar sadece sizin anlattığınız kadar ise kadının size kafayı takması anormal, bu durumuda benim aklıma birde bu sizi arayan kadının gerçekten eşi olduğundan emin misiniz. adam sizi birilerini arattırıp rahatsız etmek istiyor olabilir mi?

ya bence adam kesin anormalde kadını anlayamadım açıkcası adam daha ilk buluşmada hatta ablamda yanımdaydı eşinin vajinismuslu olduğunu söyledi ben de e çocuk nasıl oldu dediğimde işte tedavi gördü bir ara geçti doğumdan sonra tekrarladı dedi sonra eşinin onu adattığını söyledi ve sadece eşinin vajinismusunun ona karşı olduğunu söyledi onunda karısına karşı isteksiz olduğunu ve sürekli masaj salonlarına gittiğini söyledi ya adam tam bir yalancıydı kimbilir kadına benim hakkımda neler dedi ben o adamdan herşeyi beklerim artık ama benim için neler yaptığını tüm okul biliyor okuldan uzaklaştırıldı başka yerleşkeye gitti zaten son dönem ben açıkcası onları anlamadım bende çok bunalımda olduğum zaman fırsattan istifade etti kendimi çok kötü hissetmiştim eşim beni istemiyordu o sıralar ailemin yanında sığıntı gibiydim ve dul kadın olmaktansa dedim bu adam beni seviyor her istediğimi yapar beni mutlu eder sevmiyorum ama mantık evliliği olabilir diye düşünmüştüm o sıra ki onun da eşiyle mahkemesi vardı kadın birçok sey istemiş evini yazlığı yüklü nafaka veremem diyordu vajinismus sorununu gündeme getireceğim diyordu açıkcası adamın o sıralar herşeyi anlatması hoşuma gitmişti dedim ne güzel bişeyini gizlemiyo açıksözlü dedim hatta o gün iyi değildim psikiyatrisime beraber gittik ve onunlada konuştu bu kızı asla yalnız bırakmam arkasında ben varım asla yarı yolda bırakmam onu dedi o sıralar eşim beni yarı yolda bırakmıştı ama o kucak açmış gibi geldi psikiyatrisim bile iyi adam ama yinede şuuan birden ani karar verme olay sana patlak verir evden bu adam için kaçtın zannederler demişti ama iyi biri dedi yalancı olduğunu hiç düşünmemiştim cidden iyi rolcüymüş psikiyatrisi bile kandırdı

eşinin görüştüğü adamda evliymiş adam son anda kadını yarı yolda bırakmış güya yoksa ikiside ayrılıp evleneceklermiş ilk başta bende acaba arayan eşimi değilmi diye tereddüt yaşadım ama kadının nosuydu çünkü yanımda birkaç mesajını okumuştu ve ben numarasını gördüm bir ara acaba kadının hattını aldı başkalarına mı arattırıyor diye düşündüm ama yok karısıydı arayan gerçi o adamdan herşey beklenir ama ben o adamın karısı olsam bu kadar kadına ve yaptıklarına cidden göz yummazdım ve o kadına cidden üzülüyorum öyle bir adamla yaşayan bir insanın ruh sağlığı tabiki bozulur o zamanlar kocama ilgisi falan diyordum ama yok benim eşim bana verilen bir armağanmış iyiki o salak adam yüzünden geri dönülmesi daha zor bir hata yapmamışım benim başıma böylesi geldi ama birçok genç kızımız böyle adamlar yüzünden kandırılıp hayatlarını mafediyorlar Allahtan benim ailem herşeyi biliyor ve hep arkamda oldular

ama kafamı karıştıran diğer konu kadın bana mesajla soruyor benim yerime sen olsan ne yapardın ben ne mi yapardım olay olduğunda sıcağı sıcağına aradım sen kimsin ne arıyorsun kocamla diye aradan 1 sene geçipte duruşma gününe yakın hesap sormazdım dedim onun tek amacı bence benim gözümü korkutmak ama bazende dost gibi mesajlar yazıp ağzımdan laf aldı kocam başkalarıylada oluyor bilmem ne gibilerinden ben dedim o senin meselen benimle değil git o görüştüklerini ara o zaman onlarıda arayacakmış ama diyo onlara senin kadar aşık değil benim için tehdit sensin bence bu kadın beni kullanacaktı daha çok mal koparmak için ama dost olayını bildiğimizi duyunca kesti sesi

haketmişsin diyecemde sen akıllanmasın..dua ediyorsun allaha falanda yarın yine aynılarını yaparsın valla
kocana çok acıdım yazık günah adama valla hiçbirşeyden haberi yok..

Neden telefonu açmıyor da mesaj atmanı sağlıyor biliyor musun? Daha kolay delil olsun diye. Sen de cevap veriyorsun

haketmişsin diyecemde sen akıllanmasın..dua ediyorsun allaha falanda yarın yine aynılarını yaparsın valla
kocana çok acıdım yazık günah adama valla hiçbirşeyden haberi yok..

iyi de sen beni taımıyorsun ki burdan anlattığım kadar biliyorsun yarın ne yapıp ne yapacağımı bilemezsin

Neden telefonu açmıyor da mesaj atmanı sağlıyor biliyor musun? Daha kolay delil olsun diye. Sen de cevap veriyorsun

bbu durumu düşündüğüm için mesajlarımda çok ileri gitmedim o yazdı durdu bende kocasıyla diyalogum olmadığını ve beni böyle tehdit ettiği sürece kendisinin başının ağrıyacağını yazdım karakola gidip suç duyurusunda bulunacağımı söyledim en sonunda eşimde çok rahatsız oldu kadından aramak istedi ama dedim boşver arama dedi zaten manyak şuan tabiki seni kötüleyecek yuvası yıkılıyor günah keçisi olarak seni seçmiş dedi bu arada eşim baştan beri o adamın bana deli gibi aşık olduğunu biliyor hatta dedim evlendiğimiz gün geldi kapıda bekledi artık o adamın lafını açma diyor konuyu kapatıyor ama ayrı kaldığımızda onla görüştüğümü bilse mafeder beni bu arada biz evliyken eşimde bi kadınla mesajlaşmış iş yerinden eve geldim telefonunda mesajlar var ben o kadını hemen arayıp hesap sormuştum kadın benden o derece korkmuştu ki facebook unu bile kapattı

Kızlar öncelikle aşağılayıcı suçlayıcı şeyler yazmak arkadaşa yardımcı olmuyor işin içinde olmadığımız için hiçbirşeyi iyice bilemeyiz arkadaş kendisini haklı göstererek yazıyoda olabilir, bazı şeyleri daha hafif bile anlatıyo olabilir, hatta tamamen uyduruyoda olabilir ama biz burda okuyup ne anlıyosak onu yorumluyoruz ve arkadaşta suçlu olduğunu pişman olduğunu belirtmiş hepimizin pişmanlıkları hataları vardır öyle değilmi birde siz haketmişsin vs dediğinizde hiçbişey çözülmicek oldu olcak git at kendini köprüden deyin çözüm arayalım yada bilgisi olan varsa yardım etsin olan olmuş artık.
Allahım böyle insanlardan hepimizi korusun birde öğrendi yetiştircek bu adam karısıda aynı kafada Allah sonlarını hayır etsin. Sende ister istemez bulaşmış olmuşsun sonrada sorunlar yaşamışsın eşin bu ayrı kaldığınız ara ona tamam dediğini bilmiyo sanırım dimi?
Tek sorun fotoğrafsa hiiç önemseme samimi bir poz değilse hiçbirşey ispatlayamaz madem eşinde destek elele gidersin mahkemeye hiç öyle bişe yok kendi psikopatlığı dersin diğer fotolarada bakın dersin hepsini ispatlarsın merak etme. Madem eşin başına gelen bunca şeyi biliyo foto işinide söyle bilsin derim senden duysun en azından ve eşi söyledi haberim bile yok dersin. Bol bol dua et canım ilaç içmekle hiçbi dert çözülmüyo zaten bence mahkemeye çağırmazlar bile kime saldırcağını şaşırmış seninde korktuğunu anlayınca sana sarmış.
Birde siz neden bunca şeye rağmen polise gitmiyosunuz gidip ihbar etsene yıllardır rahatsız ediyo diye hatlarını değiştirdiğin seni aradığı hepsi çıkar onların mahkemesindende önce yaparsan suçlanmaktanda kurtulursun diye düşünüyorum neden ihbar etmedin bunca zaman ya manyaklığı ilerletip seni kaçırmaya falan kalksa allah korusun bi avukat arkadaş falan varsa o daha iyi yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…