eşim ondan ayrıyken sadece onla buşuştuğumu bilmiyor geri kalan herşeyi biliyor ve sonuna kadar arkandayım diyor ama eşimde kadından tırsıyor eşimin çalıştığı yeri falan öğrenmiş kadın oraya gider bişeyler yapar diye korkuyor ben senin için aileme rest çektim diyor eşim bu kadın gelip iş yerinde beni rezil ederse o zaman ne yaparız diyor namusumu temizlemek için seni gebertirim dedi ama şaka dedi heralde
adamın diğer kadınlarla olan fotolarını kaydettim pc ye zaten kadında biliyor hepsini o kadında adamın her yaptığını biliyor nasıl halen bu adamla evli kalmak için çabalıyor anlamadım kadında doçent işsiz güçsüz bir kadında değil anlamadım kocasının yaptıklarını zevkle anlatıyor
eşim ondan ayrıyken sadece onla buşuştuğumu bilmiyor geri kalan herşeyi biliyor ve sonuna kadar arkandayım diyor ama eşimde kadından tırsıyor eşimin çalıştığı yeri falan öğrenmiş kadın oraya gider bişeyler yapar diye korkuyor ben senin için aileme rest çektim diyor eşim bu kadın gelip iş yerinde beni rezil ederse o zaman ne yaparız diyor namusumu temizlemek için seni gebertirim dedi ama şaka dedi heralde
Bütün yazdıklarını kelime kelime okudum.
Ve sen eşini sevmiyorsun.Çok seviyorum diyorsun ama seven kadın bunu yapmaz.Kocanla tartışıp gittin.Ve hemen o adama sıgındın.
Kocan gel dedi o adamı da bıraktın.
Bence sorun sende.Neden herşeyi taaaa en baştan nişanlına ( şimdiki eşine ) anlatmadın.Eğer anlatsaydın bu saçma durumda olmazdın.
Bence bu durum seninde hoşuna gitmiş.İlgilenmiş olması, sürekli araması vs...
Hata sende.
Evet o adamla görüştün umut verdin evlenelim dedin.Allah aşkına sen nasıl eşini seviyorsun?
Yazık o adama.
Bak gördün mü şimdi adamın karısı seni arayıp tehdit ediyor.
Kendi düşen ağlamaz.Başına ne gelirse gelsin hepsi senin suçun.
Bütün yazdıklarını kelime kelime okudum.
Ve sen eşini sevmiyorsun.Çok seviyorum diyorsun ama seven kadın bunu yapmaz.Kocanla tartışıp gittin.Ve hemen o adama sıgındın.
Kocan gel dedi o adamı da bıraktın.
Bence sorun sende.Neden herşeyi taaaa en baştan nişanlına ( şimdiki eşine ) anlatmadın.Eğer anlatsaydın bu saçma durumda olmazdın.
Bence bu durum seninde hoşuna gitmiş.İlgilenmiş olması, sürekli araması vs...
Hata sende.
Evet o adamla görüştün umut verdin evlenelim dedin.Allah aşkına sen nasıl eşini seviyorsun?
Yazık o adama.
Bak gördün mü şimdi adamın karısı seni arayıp tehdit ediyor.
Kendi düşen ağlamaz.Başına ne gelirse gelsin hepsi senin suçun.
kadın zaten özel bir ünvteden atılmış orda dostuyla yazışmalarını görmüşler çıplak fotoları çıkmış ortaya sonra adam diodu gittim bide eşime iş buldum benim elime bakmasın diye dedi zaten ablam telefonda kadının suratına vurunca olayı sustu 2 gündür sesi çıkmıyor benim ablamda milli eğitimde çalışıyor bizimde tanıdıklarımız var zaten bişey yapmaya kalkasa bende onu tehdit edeceğim ama olayın bu kadar büyüyeceğini hiç düşünemezdim eşim havlayan köpek ısırmaz yapsa çoktan yapardı diyor ben kadını arıyorum konuşmak için bana mesaj atıyor telefonumu açmıyor benle konuşmaya bile cesareti yok dedim ama ben suçluyum kabul ediyorum ben arıyorum ama sen suçlu gibi kaçıyorsun dedim ama eşim rahatsız olduğum için telimi değişti kimbilir ne mesajlar atmıştır hattımı kırdığım için okuyamıorum tabi arasa eşimi arardı ablamı arardı bana ulaşamadığında birde hattımı değiştiğim için kadının beni işte korktu kaçtı daha çok üstüne gidim falan diye düşünürse diye endişe ediyorum
Sende evliyken evli başka bir adamla görüşüp onunla evlilik planları yaptın.Sende eşini aldattın bence yapabileceğin bir şey yok bekle ve yaşanacakları gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?