- 11 Kasım 2024
- 46
- 1
- 31
- Konu Sahibi Delirdimmi
İyi geceler herkese. Burda yeniyim kafama çok takılan bir sıkıntı oldu. Eşimin küçük kardeşi geldi 10 yaşlarında çocuk yerinde pek duramıyor sürekli wc ye gitmek istiyor ben bunu çocuğu tuvalete götürürken fark ettim terliğin dışlarına bastı falan daha önce de kendi gitti kaç defa muhtemelen öyle yapmıştır basarak yani .halıları o ayakla gezdi anlayacağınız. Çocuk bir oturmuyor rahat durma yok telefon verirsen duruyor azcık otur çocuğum diyorsun uslu ol diyorsun sonra gene aynı. Eşim de ben otur gel uslu dur falan derken baya kırılmış bana gerilmiş kendi de otur diyordu meğer benden gerildiği için otur gezme falan diyormuş çocuğa . wc konusunda tartışınca döktü içini çok kırgın kardeşi konusunda wc konusunda evimi o tuvaletli ayaklarla gezdiği için çok kızgınım ama çocuğa gel otur uslu dur gibi şeyler dediğim için kendime kızıyorum sanki yapsa yapsa çocuk evde ne yapacak neye zarar verecek istediği gibi gezseydi sanki ne için kendimi kastıysam çocuk durmuyor diye. Eşime de kendimi affettirmek istiyorum kardeşi konusunda wc olayı hariç orda ben kendimi haklı buluyorum kaç defa çocuğu takip et dediğim halde etmediği için benden utanır diye takip etmiyordum Sizlerden yorum bekliyorum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın