- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
herkese selam .eski konularımı bilenler bilir.eşimin tarafında sadece k.peder le görüşüyorum.düğün zamanı herne kadar almasınlar diye uğraşsamda takılarımı ve paralarımı almışlardı.k.peder ihtiyacınız olduğunda ben size destek olurum diye söz vermişti bende bu sebepten mücadele etmeyi bırakmıştım.zaten ne yaparsam yapayım vermeyeceklerdi .ne hamileliğim boyunce nede doğum dan sonra birşeye ihtiyacımız olup olmadığını sormadılar hiçbiri.ben doğum yaptıktan 3 hafta sonra eşimi işten çıkarttılar.ortada kaldık böylece.doğum yaptığım yaklaşık 4.5 ay oldu bu güne kadar kendimizi geçindirmeye çalıştık evimiz kira sadece bebeğimize alışveriş yapıyoruz.kendi çektiğim sıkıntıların bir önemi yok aslında artık.neyse asıl konu ben dün eşime baban altınlarımızı alırken bana bir söz vermişti hatırladınmı dedim evet dedi ben arayıp sözünde durmasını söyleyeceğim dedim .sen bilirsin dedi.o an müsait değildi bugün aradı kendisine verdiği sözü hatırlattım.annemler elinden geleni yaptı artık onlardan bişiy talap etmeye utanıyorum ne hamileliğim de ne doğumumda bir desteğiniz olmadı artık verdiğiniz sözü tutma zamanı geldi bizim kredi kartları limitini doldurdu bebeğime mama alacağım alamıyorum dedim.sen çalış demiyormusun dedi diyorum dedim zaten yağmur çamur demedi iş aradı ama bulamadı dedim.al çocuğu gel o zaman ne yaparsa yapsın orda dedi .asla eşimi bırakmam dedim.o zaman hepiniz gelin buraya yerleşin iş bulun çalışın çocuğa biz bakarız dedi.o karısı olacak yaratık bebeğimi istememişti zaten nasıl emanet edeceksem.eşim nerdeyse benim yerim orası dedim çünkü kavga etmek değil uzatmak değil verdiği sözü hatırlatmaktı amacım .kendine ait parasının tamamını eşimin erkek kardeşinin üstüne yaptığını onunla konuşmadan bişiy diyemeyeceğini söyledi.bende dedimki senin eşin bana eziyet etmeseydi hakaret etmeseydi benim sütüm kesilmeseydi şimdi haftada 50 milyon mama parası vermek zorunda kalmazdım .ben sadece sözünüzde durup durmayacağınızı öğrenmek istiyorum dedim.konuşalım ararız dedi.akşam aradılar eşimin kardeşi hoparlörlü açtırdı benim duymamı istediğini söyledi .orada iş yok güç yok buraya gelin bi iş bakalım falan dedi. eşimde ben eşimin annesine söz verdim eşimlede bu şehirde oturmak için anlaştım iki kişiyede sözüm var ve ben sözümden dönmem dedi.kardeşi beni istedi ısrarla beni karıştırma desemde anneni ikna et sen çocukmusun annenin lafınamı bakıyosun falan dedi.aslında ilgisi yok eşim böyle söyledi konuyu uzatmak istemediği için çünkü asla gitmek istemiyor o şehre hem annesiyle yapamam diye hemde alıştığım çevrede kalmam için gerçekten öyle konuşulmuştu.sonuç olarak para gönderip göndermeyecekleri konuşulmadı sanırım biz gitmeyi kabul edersek gönderecekler eğer gitmezsek yine ortada kalacağız.eşimin kardeşi sen gelirim diyemiyorsun desen o da gelir dedi bende ben karışmam abin gelirim derse o zaman ben devreye girip konuşurum beni karıştırmayın zaten nişanlıykende gel dediniz gelmek istemedi benimle ilgisi yok dedim.neyse eşim bağıra çağıra kapattı telefonu sonrada bana sen sardın bunları başıma sus lütfen dedi konuşmayalım şuan dedi.ağladım ağladım geldim sizinle konuşmaya.1 saat kadar öncede ne yapacağız diye sorduğumda yarın babamı ara senin yüzünden kavga ettik de dedi ne yapacağımı bilmiyorum çok öfkeliyim en azından altınlarım ve takılan paralarımla kartları ödeyebilirdik.çok aptalım değilmi