• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım değilmi?

akans

tek kanatlı bir kuşum...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
2.223
858
83
herkese selam .eski konularımı bilenler bilir.eşimin tarafında sadece k.peder le görüşüyorum.düğün zamanı herne kadar almasınlar diye uğraşsamda takılarımı ve paralarımı almışlardı.k.peder ihtiyacınız olduğunda ben size destek olurum diye söz vermişti bende bu sebepten mücadele etmeyi bırakmıştım.zaten ne yaparsam yapayım vermeyeceklerdi .ne hamileliğim boyunce nede doğum dan sonra birşeye ihtiyacımız olup olmadığını sormadılar hiçbiri.ben doğum yaptıktan 3 hafta sonra eşimi işten çıkarttılar.ortada kaldık böylece.doğum yaptığım yaklaşık 4.5 ay oldu bu güne kadar kendimizi geçindirmeye çalıştık evimiz kira sadece bebeğimize alışveriş yapıyoruz.kendi çektiğim sıkıntıların bir önemi yok aslında artık.neyse asıl konu ben dün eşime baban altınlarımızı alırken bana bir söz vermişti hatırladınmı dedim evet dedi ben arayıp sözünde durmasını söyleyeceğim dedim .sen bilirsin dedi.o an müsait değildi bugün aradı kendisine verdiği sözü hatırlattım.annemler elinden geleni yaptı artık onlardan bişiy talap etmeye utanıyorum ne hamileliğim de ne doğumumda bir desteğiniz olmadı artık verdiğiniz sözü tutma zamanı geldi bizim kredi kartları limitini doldurdu bebeğime mama alacağım alamıyorum dedim.sen çalış demiyormusun dedi diyorum dedim zaten yağmur çamur demedi iş aradı ama bulamadı dedim.al çocuğu gel o zaman ne yaparsa yapsın orda dedi .asla eşimi bırakmam dedim.o zaman hepiniz gelin buraya yerleşin iş bulun çalışın çocuğa biz bakarız dedi.o karısı olacak yaratık bebeğimi istememişti zaten nasıl emanet edeceksem.eşim nerdeyse benim yerim orası dedim çünkü kavga etmek değil uzatmak değil verdiği sözü hatırlatmaktı amacım .kendine ait parasının tamamını eşimin erkek kardeşinin üstüne yaptığını onunla konuşmadan bişiy diyemeyeceğini söyledi.bende dedimki senin eşin bana eziyet etmeseydi hakaret etmeseydi benim sütüm kesilmeseydi şimdi haftada 50 milyon mama parası vermek zorunda kalmazdım .ben sadece sözünüzde durup durmayacağınızı öğrenmek istiyorum dedim.konuşalım ararız dedi.akşam aradılar eşimin kardeşi hoparlörlü açtırdı benim duymamı istediğini söyledi .orada iş yok güç yok buraya gelin bi iş bakalım falan dedi. eşimde ben eşimin annesine söz verdim eşimlede bu şehirde oturmak için anlaştım iki kişiyede sözüm var ve ben sözümden dönmem dedi.kardeşi beni istedi ısrarla beni karıştırma desemde anneni ikna et sen çocukmusun annenin lafınamı bakıyosun falan dedi.aslında ilgisi yok eşim böyle söyledi konuyu uzatmak istemediği için çünkü asla gitmek istemiyor o şehre hem annesiyle yapamam diye hemde alıştığım çevrede kalmam için gerçekten öyle konuşulmuştu.sonuç olarak para gönderip göndermeyecekleri konuşulmadı sanırım biz gitmeyi kabul edersek gönderecekler eğer gitmezsek yine ortada kalacağız.eşimin kardeşi sen gelirim diyemiyorsun desen o da gelir dedi bende ben karışmam abin gelirim derse o zaman ben devreye girip konuşurum beni karıştırmayın zaten nişanlıykende gel dediniz gelmek istemedi benimle ilgisi yok dedim.neyse eşim bağıra çağıra kapattı telefonu sonrada bana sen sardın bunları başıma sus lütfen dedi konuşmayalım şuan dedi.ağladım ağladım geldim sizinle konuşmaya.1 saat kadar öncede ne yapacağız diye sorduğumda yarın babamı ara senin yüzünden kavga ettik de dedi ne yapacağımı bilmiyorum çok öfkeliyim en azından altınlarım ve takılan paralarımla kartları ödeyebilirdik.çok aptalım değilmi

üzüldüm ya bi anne baba nasıl bu kadar ruhsuz olabilir. hadi istenmeyen gelin vs acımasızca takmışlar kafalarına kardeş nasıl olurda abinin tarafında olmaz.
Allah eşine helalinden ol bol kazanç versinde o paraya ihtiyacınız olmadığı gibi onlar size hayretle bakarlar ...

üzüldüm ya bi anne baba nasıl bu kadar ruhsuz olabilir. hadi istenmeyen gelin vs acımasızca takmışlar kafalarına kardeş nasıl olurda abinin tarafında olmaz.
Allah eşine helalinden ol bol kazanç versinde o paraya ihtiyacınız olmadığı gibi onlar size hayretle bakarlar ...

amin arkadaşım teşekkür ederim .zaten adam benmi size bakacağım sizmi bana bakacaksınız anlamadım ben bu işi dedi:((((eşimede kızgınım işte bizi bu hale düşürdüğü için

Zaten gönlünce vermemişsin altınları.Onlar bu zihniyetle ne yapar eder senden alırlardı ama keşke zamanında eşin verdirmeseydi altınları.
Neyse olan olmuş artık bundan sonrası ağız dalaşı olur.Benim anlamadığım nasıl ıluyorda sizden emanet olarak alınanlar diğer oğullarının hesabına yatırılıyor.
Ben her zaman çekirdek aile inancına sahibim.Kararlar alınırken sadece eşler kararverebilmelidir.
Senin annenin söz hakkı olmuyorda nasıl oluyorda eşinin kardeşi site ültimaton verebiliyor

Zaten gönlünce vermemişsin altınları.Onlar bu zihniyetle ne yapar eder senden alırlardı ama keşke zamanında eşin verdirmeseydi altınları.
Neyse olan olmuş artık bundan sonrası ağız dalaşı olur.Benim anlamadığım nasıl ıluyorda sizden emanet olarak alınanlar diğer oğullarının hesabına yatırılıyor.
Ben her zaman çekirdek aile inancına sahibim.Kararlar alınırken sadece eşler kararverebilmelidir.
Senin annenin söz hakkı olmuyorda nasıl oluyorda eşinin kardeşi site ültimaton verebiliyor

eşimin hiç sesi çıkmadı malesef ben tek başıma mücadele ettim ama o kadar edepsizlerki başa çıkamadım .yok emanet olarak alamadılar yanlış anlaşılmasın bizde adet böyle dediler.adetleri gelinin bütün takılarını çalmakmış demekki:((kardeşinin üzerine yatırılan para eşimin babasının kendi parası 200 milyara yakın yada daha fazla bilmiyorum .bize bilgi vermiyorlar bu konularda.o kardeşi o kadar terbiyesiz seviyesiz biriki inanamazsınız boşanmamız istemiyor aslında kadının tek amacı o

ah keşke vermeseydınız altınları alamazsınız artık yınede ısteyın ama böle para tatlı gelıyo havadan para gıbı eşin inşallah dılediği gibi bi iş bulur onların yanına gıttmek sanırım olayları dahada çıkmaza suruklar

eşimin hiç sesi çıkmadı malesef ben tek başıma mücadele ettim ama o kadar edepsizlerki başa çıkamadım .yok emanet olarak alamadılar yanlış anlaşılmasın bizde adet böyle dediler.adetleri gelinin bütün takılarını çalmakmış demekki:((kardeşinin üzerine yatırılan para eşimin babasının kendi parası 200 milyara yakın yada daha fazla bilmiyorum .bize bilgi vermiyorlar bu konularda.o kardeşi o kadar terbiyesiz seviyesiz biriki inanamazsınız boşanmamız istemiyor aslında kadının tek amacı o[

Allah mazlumun yanındadır inşallah sizi madur etmez bu bi imtihan sizi sınıyordur. zifiri karanlığın arkasına güneş hayran bırakacak kadar güzel doğar bilirsiniz :)
burda tek şükredilecek yer eşin hala kör değil. sizi bu duruma düşürürken kördü ama açtı maymun gözlerini sanırım. bu durumu halaaa yaşayanlar var eşi hala her darbeye rağmen onlara inanan kadınlar ( ablam gibi :( ) inşallah Allah çocuğun meleğinizin yüzüne bakar onlara muhtaç bırakmaz...

ah keşke vermeseydınız altınları alamazsınız artık yınede ısteyın ama böle para tatlı gelıyo havadan para gıbı eşin inşallah dılediği gibi bi iş bulur onların yanına gıttmek sanırım olayları dahada çıkmaza suruklar

evin içinde tek başımaydım ve heran saldıracaklarmış gibi duruyorlardı.asla ve asla vermezler buna eminim.istediğim miktar 3 milyardı benden aldıkları daha fazlası ama gelin görünki hem destek olacağım diye söz verdi hemde lafı başka yere getirdiler.şimdi veririz ama buraya gelmeniz şartıyla gibi oldu üstü kapalı böyle anladım ben.teşekkür ederim inşallah bulur hergün dua ediyorum bende inanın .onların yanında yapamam o kadınla aynı evde asla yapamam benim bebeğime bana hakaretler eden eşime ben doğum yaptıktan 5 gün sonraaa ayyy oğlum bu hiç sana benzemiyokiiiiiiiiiiiii diye iğrenç imalarda bulunan iğrenç bir yaratıktır kendisi

herkese selam .eski konularımı bilenler bilir.eşimin tarafında sadece k.peder le görüşüyorum.düğün zamanı herne kadar almasınlar diye uğraşsamda takılarımı ve paralarımı almışlardı.k.peder ihtiyacınız olduğunda ben size destek olurum diye söz vermişti bende bu sebepten mücadele etmeyi bırakmıştım.zaten ne yaparsam yapayım vermeyeceklerdi .ne hamileliğim boyunce nede doğum dan sonra birşeye ihtiyacımız olup olmadığını sormadılar hiçbiri.ben doğum yaptıktan 3 hafta sonra eşimi işten çıkarttılar.ortada kaldık böylece.doğum yaptığım yaklaşık 4.5 ay oldu bu güne kadar kendimizi geçindirmeye çalıştık evimiz kira sadece bebeğimize alışveriş yapıyoruz.kendi çektiğim sıkıntıların bir önemi yok aslında artık.neyse asıl konu ben dün eşime baban altınlarımızı alırken bana bir söz vermişti hatırladınmı dedim evet dedi ben arayıp sözünde durmasını söyleyeceğim dedim .sen bilirsin dedi.o an müsait değildi bugün aradı kendisine verdiği sözü hatırlattım.annemler elinden geleni yaptı artık onlardan bişiy talap etmeye utanıyorum ne hamileliğim de ne doğumumda bir desteğiniz olmadı artık verdiğiniz sözü tutma zamanı geldi bizim kredi kartları limitini doldurdu bebeğime mama alacağım alamıyorum dedim.sen çalış demiyormusun dedi diyorum dedim zaten yağmur çamur demedi iş aradı ama bulamadı dedim.al çocuğu gel o zaman ne yaparsa yapsın orda dedi .asla eşimi bırakmam dedim.o zaman hepiniz gelin buraya yerleşin iş bulun çalışın çocuğa biz bakarız dedi.o karısı olacak yaratık bebeğimi istememişti zaten nasıl emanet edeceksem.eşim nerdeyse benim yerim orası dedim çünkü kavga etmek değil uzatmak değil verdiği sözü hatırlatmaktı amacım .kendine ait parasının tamamını eşimin erkek kardeşinin üstüne yaptığını onunla konuşmadan bişiy diyemeyeceğini söyledi.bende dedimki senin eşin bana eziyet etmeseydi hakaret etmeseydi benim sütüm kesilmeseydi şimdi haftada 50 milyon mama parası vermek zorunda kalmazdım .ben sadece sözünüzde durup durmayacağınızı öğrenmek istiyorum dedim.konuşalım ararız dedi.akşam aradılar eşimin kardeşi hoparlörlü açtırdı benim duymamı istediğini söyledi .orada iş yok güç yok buraya gelin bi iş bakalım falan dedi. eşimde ben eşimin annesine söz verdim eşimlede bu şehirde oturmak için anlaştım iki kişiyede sözüm var ve ben sözümden dönmem dedi.kardeşi beni istedi ısrarla beni karıştırma desemde anneni ikna et sen çocukmusun annenin lafınamı bakıyosun falan dedi.aslında ilgisi yok eşim böyle söyledi konuyu uzatmak istemediği için çünkü asla gitmek istemiyor o şehre hem annesiyle yapamam diye hemde alıştığım çevrede kalmam için gerçekten öyle konuşulmuştu.sonuç olarak para gönderip göndermeyecekleri konuşulmadı sanırım biz gitmeyi kabul edersek gönderecekler eğer gitmezsek yine ortada kalacağız.eşimin kardeşi sen gelirim diyemiyorsun desen o da gelir dedi bende ben karışmam abin gelirim derse o zaman ben devreye girip konuşurum beni karıştırmayın zaten nişanlıykende gel dediniz gelmek istemedi benimle ilgisi yok dedim.neyse eşim bağıra çağıra kapattı telefonu sonrada bana sen sardın bunları başıma sus lütfen dedi konuşmayalım şuan dedi.ağladım ağladım geldim sizinle konuşmaya.1 saat kadar öncede ne yapacağız diye sorduğumda yarın babamı ara senin yüzünden kavga ettik de dedi ne yapacağımı bilmiyorum çok öfkeliyim en azından altınlarım ve takılan paralarımla kartları ödeyebilirdik.çok aptalım değilmi

Eşinizin ailesiyle mümkün mertebe muhattap olmamalısınız bence.
Tavırları, duruşları, seviyeleri belli.
Ayrıca aldıkları altınları vereceklerini asla sanmıyorum.
Şu durumda onlarla iletişime geçip canınızı sıkacağınıza, eşinizle bir olup mümkün mertebe direnmeye devam edeceksiniz bu zor günlere.
Elbette sırt sırta verdiğinizde maddi sorunlarınız er geç son bulacaktır.
Bu sorunlarınızın çözümünü onun ailesinde arayıp kendinizi yıpratmayın.
Hatta bence yok öyle bi aile ve öyle altınlar gibi düşünüp, yolunuza bakın derim.
Vicdansız insanlarla hırpalanmayın.

evin içinde tek başımaydım ve heran saldıracaklarmış gibi duruyorlardı.asla ve asla vermezler buna eminim.istediğim miktar 3 milyardı benden aldıkları daha fazlası ama gelin görünki hem destek olacağım diye söz verdi hemde lafı başka yere getirdiler.şimdi veririz ama buraya gelmeniz şartıyla gibi oldu üstü kapalı böyle anladım ben.teşekkür ederim inşallah bulur hergün dua ediyorum bende inanın .onların yanında yapamam o kadınla aynı evde asla yapamam benim bebeğime bana hakaretler eden eşime ben doğum yaptıktan 5 gün sonraaa ayyy oğlum bu hiç sana benzemiyokiiiiiiiiiiiii diye iğrenç imalarda bulunan iğrenç bir yaratıktır kendisi

bence eşinin babasıylada muatap olma o para zaten onlara yaramaz çünkü sızın hakkınız bırak eşin uğraşsın

Allah mazlumun yanındadır inşallah sizi madur etmez bu bi imtihan sizi sınıyordur. zifiri karanlığın arkasına güneş hayran bırakacak kadar güzel doğar bilirsiniz :)
burda tek şükredilecek yer eşin hala kör değil. sizi bu duruma düşürürken kördü ama açtı maymun gözlerini sanırım. bu durumu halaaa yaşayanlar var eşi hala her darbeye rağmen onlara inanan kadınlar ( ablam gibi :( ) inşallah Allah çocuğun meleğinizin yüzüne bakar onlara muhtaç bırakmaz...[/QUOTE]

amin amin inşallah arkadaşım.çok teşekkür ederim:))maymun açtı gözlerini ama hala kendini savunamıyor işte kendinden küçük kardeşi geçmiş karşısına hesap soruyor bizimki bebek gibi titriyor.ama benim anneme ablama dilini pabuç gibi çıkarıyosun niçin hakkını alamadın onlardan niçin sesin çıkmadı.adam bütün malvarlığını eşimin erkek kardeşinin üstüne yapmış yarın birgün hakkın rahmetine kavuşsa eşim yine avcunu yalar kaba tabirle.olacağı o çünkü annesi olacak .......... bunları organize ediyor eşimin babası kanser. ölecek diyor kadın başka bişiy demiyor.o yüzden eşim bişiy talep edemesin diye sağken aldılar üzerlerine kadın o çocuğuna tapıyor resmen ama benim eşim hep itilip kakılmış halada aynı ama ne yapabilirimki.kadın amacına ulaşmış işte adamın öleceğine karar vermiş demekki tövbe tövbeeee.ah ediyorum ahhhhhhhhhhh

Eşinizin ailesiyle mümkün mertebe muhattap olmamalısınız bence.
Tavırları, duruşları, seviyeleri belli.
Ayrıca aldıkları altınları vereceklerini asla sanmıyorum.
Şu durumda onlarla iletişime geçip canınızı sıkacağınıza, eşinizle bir olup mümkün mertebe direnmeye devam edeceksiniz bu zor günlere.
Elbette sırt sırta verdiğinizde maddi sorunlarınız er geç son bulacaktır.
Bu sorunlarınızın çözümünü onun ailesinde arayıp kendinizi yıpratmayın.
Hatta bence yok öyle bi aile ve öyle altınlar gibi düşünüp, yolunuza bakın derim.
Vicdansız insanlarla hırpalanmayın.

sadece söz verdiği için aramıştım ama pişman oldum inanın.eşimlede atıştık yok yere .çok çok haklısınız yok öyle bir aile yok öyle altınlar yoksa çıldıracağım ben

bence eşinin babasıylada muatap olma o para zaten onlara yaramaz çünkü sızın hakkınız bırak eşin uğraşsın

bisidicem bunu övünmek yada aman ne güzel oldu demek için söylemiyorum ama benim altınlarımı aldıktan 6 ay sonra adamın kanser olduğu ortaya çıktı .eşim hayatta uğraşmaz mücadele etmez ısrar etmez asla

burda tek şükredilecek yer eşin hala kör değil. sizi bu duruma düşürürken kördü ama açtı maymun gözlerini sanırım. bu durumu halaaa yaşayanlar var eşi hala her darbeye rağmen onlara inanan kadınlar ( ablam gibi :( ) inşallah Allah çocuğun meleğinizin yüzüne bakar onlara muhtaç bırakmaz...

amin amin inşallah arkadaşım.çok teşekkür ederim:))maymun açtı gözlerini ama hala kendini savunamıyor işte kendinden küçük kardeşi geçmiş karşısına hesap soruyor bizimki bebek gibi titriyor.ama benim anneme ablama dilini pabuç gibi çıkarıyosun niçin hakkını alamadın onlardan niçin sesin çıkmadı.adam bütün malvarlığını eşimin erkek kardeşinin üstüne yapmış yarın birgün hakkın rahmetine kavuşsa eşim yine avcunu yalar kaba tabirle.olacağı o çünkü annesi olacak .......... bunları organize ediyor eşimin babası kanser. ölecek diyor kadın başka bişiy demiyor.o yüzden eşim bişiy talep edemesin diye sağken aldılar üzerlerine kadın o çocuğuna tapıyor resmen ama benim eşim hep itilip kakılmış halada aynı ama ne yapabilirimki.kadın amacına ulaşmış işte adamın öleceğine karar vermiş demekki tövbe tövbeeee.ah ediyorum ahhhhhhhhhhh[/QUOTE]

eğer mallar babasından devirle kardeşine geçmişse bunu ispat etmek ve istiyorsa yarısını almak kolay. ha alır almaz direk üstüne geçirmişse kardeşinin o zaman bişey iddia edemez ben satın aldım der vermek istemedikten sonra.. Allah yardımcın olsun sen pek yüz göz olma derim sessiz kal pek yanaşma olaylara onlara canım...

eğer mallar babasından devirle kardeşine geçmişse bunu ispat etmek ve istiyorsa yarısını almak kolay. ha alır almaz direk üstüne geçirmişse kardeşinin o zaman bişey iddia edemez ben satın aldım der vermek istemedikten sonra.. Allah yardımcın olsun sen pek yüz göz olma derim sessiz kal pek yanaşma olaylara onlara canım...[/QUOTE]

nasıl yaptıklarını bilmiyorum eşim asla böyle bir talepte bulunmaz tenezzül etmez uğraşmaz .kardeşide al bu senin hakkın zaten demez .hadi diyelim bu para zaten beni ilgilendirmez ama bebeğim var eşimin hakkı var hadi diyelim bunlarıda geçtik.benim altınlarımı çaldılar yaaaaaa düşünebiliyormusunuz sonrada bu bizim adetimiz dediler.bütün o şehirden kimi tanıdıysam sordum böyle bir adet yok diyor .eşim yarın babamı ara dedi senin yüzünden kavga ettik diye söyle dedi söylesem ne değişecek oda karısına söyleyecek mutlu olacaklar

Böylesi de anayım,babayım diye saygı bekliyor.
Böyleleri için de ama ailem diyen evlatlar var işte yaa.
Çıldırıyorum!!!!!!
Ben yorum yapmayayım canın daha da sıkılır konu sahibi.
Allah sabır versin, yardım etsin.
Ailene yakınsan bebeğine baksalar.
Sen de işe girsen nasıl olur?
Tırnağın varsa kendi başını kaşı diyorum çünkü bunlardan hayır gelmez belli ki
Beklentileriniz ancak huzursuzluk getirecek size:31:

Bu konuşmaları yapacak olan eşinizdi bence.

Sizi neden muhattap ediyor ki?

Ayrıca giden geri gelmez, siz de biliyorsunuz.

Buraya yanımıza yerleşin demeleri de vermeyeceklerinin göstergesi.
Çünkü gelmeyeceginizi onlar da biliyorlar, akılları sıra blöf yapıyorlar.
Şimdi arayıp karar verdik geliyoruz deseniz eminim yan çizecekler.

Böylesi de anayım,babayım diye saygı bekliyor.
Böyleleri için de ama ailem diyen evlatlar var işte yaa.
Çıldırıyorum!!!!!!
Ben yorum yapmayayım canın daha da sıkılır konu sahibi.
Allah sabır versin, yardım etsin.
Ailene yakınsan bebeğine baksalar.
Sen de işe girsen nasıl olur?
Tırnağın varsa kendi başını kaşı diyorum çünkü bunlardan hayır gelmez belli ki
Beklentileriniz ancak huzursuzluk getirecek size:31:

bende çıldırıyorum .yapın yapın yorum daha fazla sıkılmaz canım inanın sizde söyleyinde bende rahatlarım belki .birde ben kötü bir gelinmiyim diye kendimi yedim bitirdim aylarca.ailemde uzakta 12 saatlik mesafedeler.bebeğimde küçük daha 4.5 aylık kimseye bırakamam.evet ama söz verdiği için aradım gerçekten kocaman adam söz verdi yapar diye düşünmüştüm olaylar nereye geldi .evimizde huzursuzluk oldu boşuna ben ağladım eşim sinirlendi.ne yapacağımı bilmiyorumki

Bu konuşmaları yapacak olan eşinizdi bence.

Sizi neden muhattap ediyor ki?

Ayrıca giden geri gelmez, siz de biliyorsunuz.

Buraya yanımıza yerleşin demeleri de vermeyeceklerinin göstergesi.
Çünkü gelmeyeceginizi onlar da biliyorlar, akılları sıra blöf yapıyorlar.
Şimdi arayıp karar verdik geliyoruz deseniz eminim yan çizecekler.

neden biliyormusunuz hala onlardan korkuyor çünkü kilitleniyor onlar konuşurken .yan çizmek genlerinde var zaten hep böyle oluyor baksanıza onca söz verildi biri bile yapılmadı.nişanlıykende alışveriş yapılacaktı hastayım dedi oda kaldı düğünü ticari araç olarak kullanıyorlar yap düğünü al altınları paraları kaybol sonra.pislikler.kocanı bırak gel diyor adam bana birde

Tatlim bir zamanlar bizde esimle okadar zor durumdayizki, inan cebimde 10 lira var iki hafta idare etmeye calisiyordum, bir taraftan birdahaki kirayi nasil ödüyecegimizi bilemiyorduk, esim issizti ve bir sürü borclarimiz vardi, cünki bizde kendi evimizi kendimiz kurmustuk resmen, evimdeki nerdeyse tüm esyalar hep ikinci el, eskiydi, yenisine gücümüz yetmemisti, okadar yani.
Ozamanlar esimin ailesine yüklü bir miras kaldi ve esimde bende cok sevinmistik simdi durumlari iyi olunca bize yardim ederler diye. Hic ses soluk cikmayinca esimle telefon actik ve sorduk acikca yardim edebilirlermi diye, cevap aynen söyle:
Bir kisim zaten avukatlara gitti, sürdükleri arabanin bir üst modelini alacaklarmis babasi cok heveslenmis (bunun icin birde tekrar borc cekecek her ay 500 milyon para ödüyecek), geri kalan 20 milyarda görümcemin hakkiymis, o yarin birgün evlenirse ona harcanacakmis, dügününe vs.
Bu arada evlenince bende tüm bana takilan altinlari ve paralari kayinvalideme vermistim (istemisti, bende kuzu kuzu verdim annemde ver kizim deyince), bileziklerim bana kalmisti, ama onlarida bozdurup esimin kredi kart borclari varmis onlari ödedik.
Neyse daha görümcemin sevgilisi bile yoktu ozamanlar, ama onu bahane edip yardim etmediler bize. Benden cok esim sasirdi, ama tabii ailesinide birsey diyemedi fazla, senin esin gibi kendi kendine üzüldü. Sonra bir haber geldi, banyoyu yaptiyorlar, bir haber geldi, yeni mutfak yaptiriyorlar, en sonda babasi bir is kurmaya karar verdi. Sonuc olarak babasinin is yeri tam 3 ay acik kaldi sonra tüm elinde avucunda nekadar para varsa gitti. Is yerini batirdi ve 1 ay sonrada görümcemi istemeye geldiler görümcemde istedi ve hic para kalmamisti, borc harc yaptilar yinede tabii.

Ama söylüyecegim, zamaninda bize vermedilerde ne oldu, 3-4 sene icinde hicbirsey kalmadi onlarada. Tamam evlerinde en iyi esyalarla oturdular, ama insan ne yaparsa kendine yapar. Su anda onlar bize muhtac ve ben nekadar bu tüm olaylara sünger ceksemde, unutmuyorsun iste asla. Ozamanlar biz parasizliktan esimle tartisiyorduk, esim telefonda ailesine sikayet ediyordu beni (cok cahildik) ve tek söyledikleri sey cik gel oglum, bosanirsiniz böyle ömür gecermi, banada paragöz diyorlardi hic kendilerine bakmadan : ) Of ya, neler neler. Onlardan gelecek hayir Allahtan gelsin.

Back