hata yaptım çok kötüyüm...

İyi de kızlık zarın yırtılmadan spermler nasıl yumurtalıklara ulaşıcak ki?? senin sevişme ön sevişmeden ibaret değil mi? ben mi yanlış biliyorum
acaba öyle çocuk mu olur laaaaaaaaa

o kızlık zarı dediğiniz hymen zaten delikli yapıdadır.
ayrıca hymeni esnek olanlar da hamile kalıp doğuruyo

İlk cinsel ilişki yaşayan çiftler kilo alırmış diye duymuştum.. Belki de böyle birşeydir. Hamile olmadığını düşünüyorum bende. Bekaret konusuna gelince, bu duruma geliniliyor ama nasıl kızlık gitmiyo anlamadım :s oluyo mu böyle birsey sana öyle geliyo olmasın... hamilelik testi şu durumda en mantıklı olanı. sıkma canını.

Allah allah, ilk defa duydum bunu? İçeri hava mı pompalıyor acaba Töbe töbe

kesinlikle durumun psikolojik:) ya da klasik bir gaz birikmesi...zar dediğimiz şey delikli yapıda ama oraya doğru fışkırma olmadıysa uçtan bişey olmaz....o meni öncesi sıvılardan hamile kalınsaydı bn şimdiye kaç tane doğurmuştum düşünki evliyim yani:)öyle ucundan azıcık durumu yok:) biraz hareket et,rejim yap birde gaz yapan şeyler yeme kendine gelceksin...

şimdi bi şey yazacamda aman aman
yapıyosunuzda madem gerisinide düşüneceksin
ayrıca bişey olmaz olmaz yinede sen kan tahlili yaptır gecen haberlerde gördüm kadının rahmi yok 14 haftalık gebe onun için tahlil yaptır en kolay çözüm

Allah allah, ilk defa duydum bunu? İçeri hava mı pompalıyor acaba Töbe töbe

Gerçekten canım. İlk defa ilişkiye girince doğal olarak bir genişleme olur heralde rahimde. Buda kilo yapıyormuş. Netten araştırabilirsin. Yani ben arkadaşlarımdan duymuştum hiç araştırmadım aslında :s

Doğrudur araştırmak lazım. Evlendikten sonra 15 kilo aldım ben demek ondanmış Benim boğazımı tutamamamla ilgisi yokmuş, beyime söylim de bunu sürekli şişko demesin

cinsel ilişkiye girmeden sevişmişsen nasıl hamile kalacan ki
ben tam anlamadım olayı

Dert yazıldı çıkıldı şimdi ziyaretçi modunda kendi çapında eğleniyor sanırım

hala nasıl bakire oluyosun onu anlamadım?

sen bakire isen eline erkek eli değmeyenler ne oluyor o halde?

ilginç....

bir zar nelere kaadir Rabbim :S

gülistan biz bu çocuğu yaptık ama olmadı

hymen deyince he-man geldi aklıma Ne alakaysa

benim hep o geliyo aklıma..
konuya yoğunlaşamıyorum nostalji yapmaktan...
ne çizgi filmdi be peehhhh...

Konu sahibinin sıkıntısına ne kadar çare olmuşsunuz arkadaşlar bravo size.Konu dışı mesajlar,konuyu geyik sohbete çeviren mesajlar uyarı/ceza nedenidir tekrar hatırlatmak istedim.

Konuya gelirsek arkadaşım büyük bir ihtimalle hamile değilsin ama bizlere sorarak net cevap alamazsın,bir şekilde test alıp bakmalısın.Psikolojik şişlikde olabilir.

rahimle değil vajinayla cinsel ilişki oluyo
ikisi farklı yerler
rahme kadar nasıl ulaşsın penis yahu

kiloyla cinsel ilişkinin hiç alakası yok

ya sperm kilo yapar diye duymuştum:) ama bna da saçma gelmişti yemiyorumki sonuçta:)

rahimle değil vajinayla cinsel ilişki oluyo
ikisi farklı yerler
rahme kadar nasıl ulaşsın penis yahu

kiloyla cinsel ilişkinin hiç alakası yok

ya sperm kilo yapar diye duymuştum:) ama bna da saçma gelmişti yemiyorumki sonuçta:)

evet, çünkü glükoz içerir (glükoz basit bir şeker - veya monosakkarit - olan glukoz (veya glikoz veya glükoz) yaşam için en önemli karbonhidratlardan biridir)

hatta aklıma bişi geldi
tıp fakültesinde profesör ders veriyo : sperm yüksek miktarda glükoz içeriyor diyor
sınıftan bi kız soruyo : yüksek oranda glikoz içeriyorsa neden tatlı değil?

sınıf yıkılıyo

ya böyle de 2.üyelik diyorlar insan meraktan çatlıyor

ne bileyim ben şimdi ilk üyeliğinle cinsel ilişki yaşayanları kötülemeyeceğini tühh ayıp demeyeceğini

hamile değilsindir diye düşünüyorum bi test yap

annen madem bu kadar peşinde dikkat et bari buraya yazarken

glukoz değil fruktoz içeriyo :)

yıkıldım yahuuu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…