eşimle evlilğimiz rayine oturtuk 1.5 yıllık evliğim eskisi gbi kavga olmuyor derken şimdi kavaga ettik çok kötüyüm ben hiç bu kadar olmadım ne yapıcağımı bilmiyorum ağlıyorummmmhastayım üstelik halsizm havalardan grip olucağım galiba öğleden sonra iş yerinde rahatsızlaştım izn istedim ..eşimle dünden arkadaşlarla bu akşam gezeriz dye anlaşmıştık ben rahatsızlanınca eşim hep öyle yapıyosun bıktım artık mız mız hareketlerinden bişin yok senin dedi bana..zaten hastayım sofrayı hazırladım bşiler yiyip ilaç içicem bana dediklerine o kadar çok üzüldümkü hiç böyle bri değildi anlayamadım bu akşam olanlara çokk üzgünüm .. hem bana böyle diyor hem sen hep böyle sorun çıkartıyorsun bir yere gdilecek ara arkaşlara haber ver hastayım gelemiyeceğim de dedi bana eşim bende sen söylevirsen daha iyi olur dedim o lafıma kızıp bana hakeret etti eşim sudan sebeplerden hiç bir şey yokken eşim hiç böyle yapmazdı anlayamadımm. içim sızladı laflarına hastayım üstelik kolumdan tuttu öyle sıktı salladı beni sen beni sinir ediyorsun bıktım artık senden lafı bir koydu ki hiç bir şey yokken böyle demesi anlam veremedim ben hayata acı cekmeye geldim o kadar yalnız ve mutsuzm ki kimsem yokk yanlızlık beni öldürüyorr... şu halime bir görseniz ağlamaktan gözlerim şiştii ilacımı bile içemedim. eşim öyle yanlız bırakıp gitti beni ... oysa o hasta olduğu zaman yanından hiç ayrılmam ne istiyorsa yaparım hasta olunca insan yanında eşini arar öyle değil miİ?demekki evlenince sevgi bitiyor arkadaşlar şu halime bakın yaaaa yanlız yaşlı bir nine gbi hissediyorum kendimii.....
eşimle evlilğimiz rayine oturtuk 1.5 yıllık evliğim eskisi gbi kavga olmuyor derken şimdi kavaga ettik çok kötüyüm ben hiç bu kadar olmadım ne yapıcağımı bilmiyorum ağlıyorummmmhastayım üstelik halsizm havalardan grip olucağım galiba öğleden sonra iş yerinde rahatsızlaştım izn istedim ..eşimle dünden arkadaşlarla bu akşam gezeriz dye anlaşmıştık ben rahatsızlanınca eşim hep öyle yapıyosun bıktım artık mız mız hareketlerinden bişin yok senin dedi bana..zaten hastayım sofrayı hazırladım bşiler yiyip ilaç içicem bana dediklerine o kadar çok üzüldümkü hiç böyle bri değildi anlayamadım bu akşam olanlara çokk üzgünüm .. hem bana böyle diyor hem sen hep böyle sorun çıkartıyorsun bir yere gdilecek ara arkaşlara haber ver hastayım gelemiyeceğim de dedi bana eşim bende sen söylevirsen daha iyi olur dedim o lafıma kızıp bana hakeret etti eşim sudan sebeplerden hiç bir şey yokken eşim hiç böyle yapmazdı anlayamadımm. içim sızladı laflarına hastayım üstelik kolumdan tuttu öyle sıktı salladı beni sen beni sinir ediyorsun bıktım artık senden lafı bir koydu ki hiç bir şey yokken böyle demesi anlam veremedim ben hayata acı cekmeye geldim o kadar yalnız ve mutsuzm ki kimsem yokk yanlızlık beni öldürüyorr... şu halime bir görseniz ağlamaktan gözlerim şiştii ilacımı bile içemedim. eşim öyle yanlız bırakıp gitti beni ... oysa o hasta olduğu zaman yanından hiç ayrılmam ne istiyorsa yaparım hasta olunca insan yanında eşini arar öyle değil miİ?demekki evlenince sevgi bitiyor arkadaşlar şu halime bakın yaaaa yanlız yaşlı bir nine gbi hissediyorum kendimii.....
Ağlamaktan ilaç bile içemediniz mi? Ne var bu kadar ağlıyacak hiç anlamadım. Her zaman böyle söyleniyorsanız eşiniz gerçekten sıkılmış olabilir. Birde yaptığınız şeyleri karşılık beklemeden yapın siz eşinizin hastalığında ona bakıyormuşsunuz ama bunu karşılık beklemeden severek isteyerek yapabiliyorsanız yapın. Ama ben ona baktım o da bana baksın diye bir düşünceniz varsa hiç yapmayın daha iyi. Eşim ben hastayken bana bakmıyorsa ben de onun için kendimi harap etmezdim
Kk uyelerının adetı olmus bırı konu acınca yorum yapmadan hemen eskı profıle bakmak...
Bu on yargı degıl de ne ?
Insan hergun aynı psıkolojıde olamıyor kı yada yasananlar tekduze ılerleyebılıyor...
Arkadas bır konu acmıs yorum yapacagınız yerde hemen ''Yok eskı konularına baktım,yok sende suc var'' vs...
Burada yorum degıl elestırı cogaldı bakıyorum da...
Insan konu actıgına,acacagına pısman oluyor bazen...
bende senin gibi düşünüyorum hırsızın hiç suçu yok hep bi kusur arama suçlama çabası geçmiş konu muahbbeti de ayrı bişey zaten burda bile içini dökmesine izin vermiyolar insanın
Benımle aynı fıkırde olmana sevındım ve emınım yalnız degılız bu konuda...
Inan bazen sırf bu yuzden konu acamıyorum bırılerı sınırımı daha cok zıplatır dıye...
bende bi tane benim durumumda olan varsa derteşelim diye konu açtım vay efendim tek benmi dertliymişim alaya varan cümleler hep bi suçlama başlıkta dertleşelim yazıyo okudunmu diyorum tık yok çok akıllı olduğunu sanıp duymazdan geliyo eleştiriye devam zaten eski konularımda buna benziyomuş halbuki alakası yok buna bezer bir tane bile konum yok insanı resmen daha beter sinir ediyolar yazmadan gecemedim
Kk uyelerının adetı olmus bırı konu acınca yorum yapmadan hemen eskı profıle bakmak...
Bu on yargı degıl de ne ?
Insan hergun aynı psıkolojıde olamıyor kı yada yasananlar tekduze ılerleyebılıyor...
Arkadas bır konu acmıs yorum yapacagınız yerde hemen ''Yok eskı konularına baktım,yok sende suc var'' vs...
Burada yorum degıl elestırı cogaldı bakıyorum da...
Insan konu actıgına,acacagına pısman oluyor bazen...
Evet kendını cok bılmıs sanan bır suru ınsan var forumda...
Bana denk gelmedı henuz gelsın bır bakarız ıcabına
Bunun ıcın sanırım oncelıkle bır konu acmam lazım
Evet eski konularina bakmak insanin saglikli bir yorum yapmasini saglar, her konusunda yorgunum calisiyorum diyen bir kisiye bunu soylemek kadar dogalbir sey yok.
Ayrica isteyen istedigi yorumu yapar, sanane kimene? Elestirenler cogaldiysa kraldan cok kralcilar da eksik kalmadi
Hemen yorum yapayim da icabima bakSu ruh durumun normal degil, baskasina yapilmis yorumu bile saldirgan bir sekilde kendi uzerine alinmak, sonra bana yapilirsa icabina bakarim kendini bilmezler!!!! vs demek normal insanin isi mi? Hayir.
bende bi tane benim durumumda olan varsa derteşelim diye konu açtım vay efendim tek benmi dertliymişim alaya varan cümleler hep bi suçlama başlıkta dertleşelim yazıyo okudunmu diyorum tık yok çok akıllı olduğunu sanıp duymazdan geliyo eleştiriye devam zaten eski konularımda buna benziyomuş halbuki alakası yok buna bezer bir tane bile konum yok insanı resmen daha beter sinir ediyolar yazmadan gecemedim
kolunu sıkıp biktim senden demek ne oluyor? isterse 100 de 100 hakli olsun biter benim gozumde
Uslubunu hıc begenmedım guzelım...Cahıllıgıne verıyorum
açtığıma pişman oldum ya dertleşim dye açtım dert oldu ... aynen insan daha da sinir oluyorrr . eşim şunu itiraf etti şu aralar sigarayı braktığı için ve eşim kendi işini yapıyor ve parasal yönde sıkıntısı olduğunu dile getirdi sigarayı braktığı için sinirlerine hakim olamıyorum dedi.. ayrıca mız mız dediği içim söylediği sözler için özür diledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?