hastayım ve eşimin söyledikleri... :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi BENW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu kadar güçsüz,bu kadar aciz bir insan mısın.şu paragrafta kaç sefer ama ben hastayım demişsin.inan şu okuduklarımdan sonra ben bile seni omuzlarından tutup silkeleyesim geldi kendine gel diye

sürekli kocana da böyle söylüyorsan eşin bıkmıştır.lütfen toparlan,kendine gel.şimdi böyleysen senin hamilelik ve doğum sonrası hallerin için onlarca konu açacağını düşünüyorum.acıların kadınını oynamayı bırak,biraz relaks ol.gerekirse tedavi gör ve sakın bu halde hamile kalma

Aklıma kendim geldim(nasıl nir cümle olduysa) 7 yıllık evliyim hep ezik insanı oynadım herkese dert yandım eşimden ağladım sızlandım en çokta kendim acıdım kendime . Elime hiç birşey geçmedi daha da dibe battım şimdi 7 yıl sonra birşeyleri değiştirmeye başlıyorum ama önce kendimi. Evliliğimin ilk başlarında aklım başıma gelseydi kök söktürürdüm. Bence 1.5 yılda oldukça başı. En güzeli umursamamak artık içimde ne varsa döküp ortaya aldırış bile etmiyorum işime devam ediyorum. Ayrıca bir düşüncemi daha dile getireceğim kendine acımanın herkese hayıflanmanın altında müthiş bir bencillik yatıyor.

Ağlamaktan ilaç bile içemediniz mi? Ne var bu kadar ağlıyacak hiç anlamadım. Her zaman böyle söyleniyorsanız eşiniz gerçekten sıkılmış olabilir. Birde yaptığınız şeyleri karşılık beklemeden yapın siz eşinizin hastalığında ona bakıyormuşsunuz ama bunu karşılık beklemeden severek isteyerek yapabiliyorsanız yapın. Ama ben ona baktım o da bana baksın diye bir düşünceniz varsa hiç yapmayın daha iyi. Eşim ben hastayken bana bakmıyorsa ben de onun için kendimi harap etmezdim

ben mız mız bir insan değilim ve ne bu kadar ağlıyorsunuz yazmışsnız başına gelmeyen bilemez . ben karşılık beklemiyorum sadece beni yanlız brakıp gtmesi küçüçük bir nedenden bu kadar sorun çıkarması bana hakaret etmesi neyse bunu ancak görmeniz lazımdı çünkü yazarak ifade edilecekse yarım kalıyor.. ve eşim saat gece 2de eve geldi o saate kadar ne yaptığını bilmiyorum. ben aciz bir insan değilim insan üzüldüğü zaman dertleşcek brilerini arıyor. yokkk işte olsa ben burda bunları paylaşıyor olmazdım ...böyle sizlerin sözlerine bakıyor olmazdım.

Arkadaşım çok güzel yorumlar yapmış kk üyeleri gerçekçi seni ayağa kaldırmaya çalışan dalkavukluk yapmayan ama sen kendin değişmedikçe burda kim ne derse desin olmayacak
Her gün aynı şeyleri yaparak bir şeyleri değiştiremezsin diye bi söz vardı..

Kk uyelerının adetı olmus bırı konu acınca yorum yapmadan hemen eskı profıle bakmak...
Bu on yargı degıl de ne ?
Insan hergun aynı psıkolojıde olamıyor kı yada yasananlar tekduze ılerleyebılıyor...
Arkadas bır konu acmıs yorum yapacagınız yerde hemen ''Yok eskı konularına baktım,yok sende suc var'' vs...
Burada yorum degıl elestırı cogaldı bakıyorum da...
Insan konu actıgına,acacagına pısman oluyor bazen...

bende senin gibi düşünüyorum hırsızın hiç suçu yok hep bi kusur arama suçlama çabası geçmiş konu muahbbeti de ayrı bişey zaten burda bile içini dökmesine izin vermiyolar insanın

bende senin gibi düşünüyorum hırsızın hiç suçu yok hep bi kusur arama suçlama çabası geçmiş konu muahbbeti de ayrı bişey zaten burda bile içini dökmesine izin vermiyolar insanın

Benımle aynı fıkırde olmana sevındım ve emınım yalnız degılız bu konuda...
Inan bazen sırf bu yuzden konu acamıyorum bırılerı sınırımı daha cok zıplatır dıye...

bir daha hasta olursa sende onunla ilgilenme de görsüün nasılmış hayat

Benımle aynı fıkırde olmana sevındım ve emınım yalnız degılız bu konuda...
Inan bazen sırf bu yuzden konu acamıyorum bırılerı sınırımı daha cok zıplatır dıye...

bende bi tane benim durumumda olan varsa derteşelim diye konu açtım vay efendim tek benmi dertliymişim alaya varan cümleler hep bi suçlama başlıkta dertleşelim yazıyo okudunmu diyorum tık yok çok akıllı olduğunu sanıp duymazdan geliyo eleştiriye devam zaten eski konularımda buna benziyomuş halbuki alakası yok buna bezer bir tane bile konum yok insanı resmen daha beter sinir ediyolar yazmadan gecemedim

Evet kendını cok bılmıs sanan bır suru ınsan var forumda...
Bana denk gelmedı henuz gelsın bır bakarız ıcabına
Bunun ıcın sanırım oncelıkle bır konu acmam lazım

Evet eski konularina bakmak insanin saglikli bir yorum yapmasini saglar, her konusunda yorgunum calisiyorum diyen bir kisiye bunu soylemek kadar dogalbir sey yok.

Ayrica isteyen istedigi yorumu yapar, sanane kimene? Elestirenler cogaldiysa kraldan cok kralcilar da eksik kalmadi

Evet kendını cok bılmıs sanan bır suru ınsan var forumda...
Bana denk gelmedı henuz gelsın bır bakarız ıcabına
Bunun ıcın sanırım oncelıkle bır konu acmam lazım

Hemen yorum yapayim da icabima bak Su ruh durumun normal degil, baskasina yapilmis yorumu bile saldirgan bir sekilde kendi uzerine alinmak, sonra bana yapilirsa icabina bakarim kendini bilmezler!!!! vs demek normal insanin isi mi? Hayir.

Hemen yorum yapayim da icabima bak Su ruh durumun normal degil, baskasina yapilmis yorumu bile saldirgan bir sekilde kendi uzerine alinmak, sonra bana yapilirsa icabina bakarim kendini bilmezler!!!! vs demek normal insanin isi mi? Hayir.

Uslubunu hıc begenmedım guzelım...Cahıllıgıne verıyorum

eşinin yaptığı saygısızlık olmuş. eski konularına bakmadım ama her zaman programları bu şekilde iptal ettiriyorsan artık patlamış olabilir. açıkçası ben de sözleştikten sonra ben gelmiyorum diyen arkadaşlarıma sinir olurum..
bir de kendini bu kadar niye saldın? yani dünyan başına yıkılmış gibi bir tavrın var. olayı çok fazla büyütmüşsün. kendini toparla. bu kadar da büyütülecek ölünecek bir konu değil.

açtığıma pişman oldum ya dertleşim dye açtım dert oldu ... aynen insan daha da sinir oluyorrr . eşim şunu itiraf etti şu aralar sigarayı braktığı için ve eşim kendi işini yapıyor ve parasal yönde sıkıntısı olduğunu dile getirdi sigarayı braktığı için sinirlerine hakim olamıyorum dedi.. ayrıca mız mız dediği içim söylediği sözler için özür diledi.

kolunu sıkıp biktim senden demek ne oluyor? isterse 100 de 100 hakli olsun biter benim gozumde

kolunu sıkıp biktim senden demek ne oluyor? isterse 100 de 100 hakli olsun biter benim gozumde

şu aralar sigarayı braktığı için ve eşim kendi işini yapıyor ve parasal yönde sıkıntısı olduğunu dile getirdi sigarayı braktığı için sinirlerine hakim olamıyorum dedi..

şimdi kocan melek sen tamamen suçlusun ben sana söylim konu açarken artık tartışmaya ne kadar hazırım diye düşünmek gerekiyo eleştirininde bi tutar tarafı olsun her konuda aynı cümleler öööööö geldi bunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…