hastayım ve eşimin söyledikleri... :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi BENW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu aralar sigarayı braktığı için ve eşim kendi işini yapıyor ve parasal yönde sıkıntısı olduğunu dile getirdi sigarayı braktığı için sinirlerine hakim olamıyorum dedi..

yine de kabul edilebilir yani yok kocanizi aklamaya calismayin

işi bırak ve kronik yorgunluğun hakkında bişeyler yap endokrin uzmanına gidip muayene olabilirsin bir dizi kan testi yaptır bakalım bağışıklığın ne durumda

Yanlış yapıyorsun sinirlerine hakim olamayıp yarın başka birşeyde yapabilir sigarayı bırakması onu haklı kılmaz şuan eminim kendinde hata bile buluyorsundur.

arkadaşım konuyu sen baştan anlatsan.. yani neyken ne oldu? plan yapılmış sen hastaymışsın eşinde yeter artık hep böyle yapıyorsun demiş. hani herkes birşeyden ders çıkarmalı. eğer sana böyle birşey söylemişse doğruluk payı nedir? var mı?

yani sürekli olan birşey mi bu.. eğer oluyorsa adam arkadaşlarına küçük düşüyordur ayrıca arkadaşlarıyla konuşup gitmeye heveslenip birden eşinizin her zaman ki gibi hasta mazeretini arkadaşlarına iletmek kolay olmasa gerek. ayrıca heveslenip hevesinin yarım kaldığını da gözardı etmemek lazım..
çok kötü durumda değilsen belki iyi bile gelebilirdi. kendinizi iyi hissetmezseniz eve dönmek istediğinizi söyleyebilirdiniz. eğer sürekli mazeret varsa. çünkü az çok eşinizin ben hastayım derken o şartlarda ve o durumda ne tepki vereceğini bilirsiniz..

sürekli olmasa da geneli oluyorsa yani her planda böyle rahatsızlıklar çıkıyorsa..

eşiniz de yoğun stresli çalışıyor olabilir hafta sonunu arada güzel geçirmek istiyor olabilir. ona da hak vermelisiniz..

eğer halsizlik varsa yani sağlığınızla ilgili bir sorununuz varsa dr a gidin. bir takım testler yapılacaktır. belki vitamin mineral eksikleriniz olabilir...hormon testleri de yaptırın. Edit.ben de halsizlik vardı. üşengeçlik tsh ım yüksekmiş.. belki ondandır. gerçi halen var ama ne yapalım:)) eskisi gibi değil.

ama yok her zaman olmuyor. tüm planlara katılırım. herhangi bir mazeret bulmam.. bu ilk oldu diyorsanız.. yanlış anlamayın da eşiniz niye böyle bir tepki göstersin.. sizi istemese niye sizin gelmenizi istesin. demek ki eşli gidilen yerler.. sap gibi olmak istemiyor herkes eşiyle gelince.. eğlenince.

Son düzenleme:
tiroitlerine baktırdın mı? Yorgunluk ve sürekli sinir halindesin.

Seni bu halde birakip gitmiş, sende aglamayi kes artik bence
O seni dusunmemis
İlacini iç ve uyu, gelirse de hiç sallama

Benim de söyleyeceğim şeyler pek hoşunuza gitmeyecek sanırım ama her şeyden yakınan her zaman hasta olan yorgun olan insanlar çok itici olabiliyo. Çok sevdiğim birisi var o da her zaman hasta her zaman dertli her zaman çok yoruluyo. Onun için üzülüyorum ama bazen hep aynı şeyler diyorum dinlemiyorum dediklerini ister istemez.

İnsanlar çevrelerinde pozitif enerji aldıkları insanları tutmak isterler. Eşiniz size açıklamasını yapmış sigaradır, iştir diye ama bence kavga sırasında söylediği şeyleri de göz ardı etmeyin.

Ayrıca eski konularınıza bakmadım ama bakan arkadaşlar da bakarak bi arkadaşın dediği gibi önyargılı olmuyorlar tam tersine ön yargılı olmamak adına okuyorlar. Kulak verseniz, bir şey kaybetmezsiniz :26:

işiniz çok yoğunsa çalışmasanız veya vitamin hapı filan içseniz bünyeniz zayıf olduğu için bunu devamlı dillendiriyorsunuz sanırım ve erkekler bunu mız mız nazlı olarak görüyorlar bizim gibi düşünemiyorlar

Sadece eşinizle düzelmek istiyorsunuz, bu yüzden psikolojiniz buna inanmak istiyor. Şahsen en nefret ettiğim düşmanım hastalansa yanımda, gidip bir kase çorbasını yaparım, gerçi kim olsa yapar. Kaldı ki "eşiniz" o sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…