- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
eşimle evlilğimiz rayine oturtuk 1.5 yıllık evliğim eskisi gbi kavga olmuyor derken şimdi kavaga ettik çok kötüyüm ben hiç bu kadar olmadım ne yapıcağımı bilmiyorum ağlıyorummmm hastayım üstelik halsizm havalardan grip olucağım galiba öğleden sonra iş yerinde rahatsızlaştım izn istedim ..eşimle dünden arkadaşlarla bu akşam gezeriz dye anlaşmıştık ben rahatsızlanınca eşim hep öyle yapıyosun bıktım artık mız mız hareketlerinden bişin yok senin dedi bana..zaten hastayım sofrayı hazırladım bşiler yiyip ilaç içicem bana dediklerine o kadar çok üzüldümkü hiç böyle bri değildi anlayamadım bu akşam olanlara çokk üzgünüm .. hem bana böyle diyor hem sen hep böyle sorun çıkartıyorsun bir yere gdilecek ara arkaşlara haber ver hastayım gelemiyeceğim de dedi bana eşim bende sen söylevirsen daha iyi olur dedim o lafıma kızıp bana hakeret etti eşim sudan sebeplerden hiç bir şey yokken eşim hiç böyle yapmazdı anlayamadımm. içim sızladı laflarına hastayım üstelik kolumdan tuttu öyle sıktı salladı beni sen beni sinir ediyorsun bıktım artık senden lafı bir koydu ki hiç bir şey yokken böyle demesi anlam veremedim ben hayata acı cekmeye geldim o kadar yalnız ve mutsuzm ki kimsem yokk yanlızlık beni öldürüyorr... şu halime bir görseniz ağlamaktan gözlerim şiştii ilacımı bile içemedim. eşim öyle yanlız bırakıp gitti beni ... oysa o hasta olduğu zaman yanından hiç ayrılmam ne istiyorsa yaparım hasta olunca insan yanında eşini arar öyle değil miİ?demekki evlenince sevgi bitiyor arkadaşlar şu halime bakın yaaaa yanlız yaşlı bir nine gbi hissediyorum kendimii.....
bu kadar güçsüz,bu kadar aciz bir insan mısın.şu paragrafta kaç sefer ama ben hastayım demişsin.inan şu okuduklarımdan sonra ben bile seni omuzlarından tutup silkeleyesim geldi kendine gel diye
sürekli kocana da böyle söylüyorsan eşin bıkmıştır.lütfen toparlan,kendine gel.şimdi böyleysen senin hamilelik ve doğum sonrası hallerin için onlarca konu açacağını düşünüyorum.acıların kadınını oynamayı bırak,biraz relaks ol.gerekirse tedavi gör ve sakın bu halde hamile kalma