eşimle evlilğimiz rayine oturtuk 1.5 yıllık evliğim eskisi gbi kavga olmuyor derken şimdi kavaga ettik çok kötüyüm ben hiç bu kadar olmadım ne yapıcağımı bilmiyorum ağlıyorummmmhastayım üstelik halsizm havalardan grip olucağım galiba öğleden sonra iş yerinde rahatsızlaştım izn istedim ..eşimle dünden arkadaşlarla bu akşam gezeriz dye anlaşmıştık ben rahatsızlanınca eşim hep öyle yapıyosun bıktım artık mız mız hareketlerinden bişin yok senin dedi bana..zaten hastayım sofrayı hazırladım bşiler yiyip ilaç içicem bana dediklerine o kadar çok üzüldümkü hiç böyle bri değildi anlayamadım bu akşam olanlara çokk üzgünüm .. hem bana böyle diyor hem sen hep böyle sorun çıkartıyorsun bir yere gdilecek ara arkaşlara haber ver hastayım gelemiyeceğim de dedi bana eşim bende sen söylevirsen daha iyi olur dedim o lafıma kızıp bana hakeret etti eşim sudan sebeplerden hiç bir şey yokken eşim hiç böyle yapmazdı anlayamadımm. içim sızladı laflarına hastayım üstelik kolumdan tuttu öyle sıktı salladı beni sen beni sinir ediyorsun bıktım artık senden lafı bir koydu ki hiç bir şey yokken böyle demesi anlam veremedim ben hayata acı cekmeye geldim o kadar yalnız ve mutsuzm ki kimsem yokk yanlızlık beni öldürüyorr... şu halime bir görseniz ağlamaktan gözlerim şiştii ilacımı bile içemedim. eşim öyle yanlız bırakıp gitti beni ... oysa o hasta olduğu zaman yanından hiç ayrılmam ne istiyorsa yaparım hasta olunca insan yanında eşini arar öyle değil miİ?demekki evlenince sevgi bitiyor arkadaşlar şu halime bakın yaaaa yanlız yaşlı bir nine gbi hissediyorum kendimii.....
Eşiniz sizi birakip yanlizmi gitti[/QUO
arkadaşlarımızı gelemiyeceğiz dye aradık zaten ben rahatsızlandığımı söyledim başka akşam görürz dedim. bu esnada tartışıyorduk zaten eşim beni brakıp gitti.kahveye gitmiştir herhalde bilmiyorum şuan nerde ....
eşimle evlilğimiz rayine oturtuk 1.5 yıllık evliğim eskisi gbi kavga olmuyor derken şimdi kavaga ettik çok kötüyüm ben hiç bu kadar olmadım ne yapıcağımı bilmiyorum ağlıyorummmmhastayım üstelik halsizm havalardan grip olucağım galiba öğleden sonra iş yerinde rahatsızlaştım izn istedim ..eşimle dünden arkadaşlarla bu akşam gezeriz dye anlaşmıştık ben rahatsızlanınca eşim hep öyle yapıyosun bıktım artık mız mız hareketlerinden bişin yok senin dedi bana..zaten hastayım sofrayı hazırladım bşiler yiyip ilaç içicem bana dediklerine o kadar çok üzüldümkü hiç böyle bri değildi anlayamadım bu akşam olanlara çokk üzgünüm .. hem bana böyle diyor hem sen hep böyle sorun çıkartıyorsun bir yere gdilecek ara arkaşlara haber ver hastayım gelemiyeceğim de dedi bana eşim bende sen söylevirsen daha iyi olur dedim o lafıma kızıp bana hakeret etti eşim sudan sebeplerden hiç bir şey yokken eşim hiç böyle yapmazdı anlayamadımm. içim sızladı laflarına hastayım üstelik kolumdan tuttu öyle sıktı salladı beni sen beni sinir ediyorsun bıktım artık senden lafı bir koydu ki hiç bir şey yokken böyle demesi anlam veremedim ben hayata acı cekmeye geldim o kadar yalnız ve mutsuzm ki kimsem yokk yanlızlık beni öldürüyorr... şu halime bir görseniz ağlamaktan gözlerim şiştii ilacımı bile içemedim. eşim öyle yanlız bırakıp gitti beni ... oysa o hasta olduğu zaman yanından hiç ayrılmam ne istiyorsa yaparım hasta olunca insan yanında eşini arar öyle değil miİ?demekki evlenince sevgi bitiyor arkadaşlar şu halime bakın yaaaa yanlız yaşlı bir nine gbi hissediyorum kendimii.....
sadece iyi gün içinmi imza attın sen deseydin canım hatta nasıl bi duygu olduğunu öğretek için hasta olduğunda aynı cümleleri sende ona ku bakalım nasıl bişeymiş dişe diş göze gözçok sinirledim gerçekten mız mızmısın fazlamı nazlısın benim gibi ondanmı diyo yoksa odunluğundanmı
eşimi mız mız yapmam ,sıkmam ... kendine bile değer vermiyorsun yazmış arkadaşlar ben böyle biri değildim eşimi çok seviyorum dediğiniz gbi tepeme çıkardım onu ..
forumda adet oldu deerdini yazana hemen kusur arayıp bulmak hırsızın hiç suçu yok yani sen kendine değer vermiyosunda eşinde melek sanki takma boşveronun yaptığını sende onu yap anlaması için
allah hiç kimseyi böyle kötü hissettirmesin ...sağl
amin canım geçmiş olsun buarada herkeste empati yok malesef yaşamadan anlamıyolar bişeyleri illaki derdi olana bi dert daha katacaklarayrıca eşin böyle dengesiz konuştuğunda tepki vermelisin bence cesaret edememeli bidaha aynı saygısızlığa
sevgili konusahibi ve alone2. bu serzenisler i uzerime aldigim icin aciklama yapma geregi hissettim. maksadim dusene bir tekme atmak deyildi. 8 senedir evliyim ve 35 yasindayim. bugune kadarki hayat tecrubeme dayanarak ve konusahibinin diyer actigi konulara bakarak yorum yaptim. klasik bir laf vardir kendine deyer vermeyene baskasi vermez diye. bunu burda cuk oturdugunu dusunuyorum. esinize cok fazla taviz veriyorsunuz ve herseyide sorun edip uzuluyorsunuz gibime geldi. size ne kim nederse desin, esiniz cekip gittiyse cekip gitti gule gule diyin arkasindan. ne diye o hasta olunca kul kule oluyorsunuz. herseyi dozunda yasamak lazim snra boyle bekleniye irebilirsiniz.
ayrica ben esine suc bulamadim cunku konu sahibinin kendine yaptiginin 10 da birini bile esi ona yapmiyor bence. bunu dusunun birazda. kendinizi biraz merkeze alin azicikta. ondan beklemeyin sizi koruyp kollamasini sizi dusunmesini, bunlari once siz kendiniz icin yapin. eminim oda sizi gorup yapicaktir ihiyaciniz olan seyleri.
valla bazı şeyler karşı tarafın anladığı kadar olabiliyo. bilemiyorum evli değilim arkadaşa faydalı tavsiyelerde bulunun madem tecrübeliymişsiniz arkadaşın işine yarar belki. herkesin bi yapısı vardır insan kolay değişemez bence eşide böyle seviversin arkadaş suçluda eş çokmu masum
benim tavsiyem arkadasin mutlugugu bulabilmesi adinadir. Sunu iyice anladim ki bu hayatta insanin kendine yaptigi kotulugu butun ahali toplansa ona yapamiyor. Soylede soyleyebilirdim cok rahatlikla.
AAhhhh ahhh, canim sana kiyamam ben. Simdi sen bu halinle yatak dosek yattin esin cekip gitti demek. Burnundan getir onun, soyle yap boyle yap mi diyeyim? Yada oda hasta olsuninsalllaaaahh mi diyeyim ? Bu kadar canavarsa esi madem niye hala evli duruyor git bosan mi diyeyim ?
Bunu desem konu sahibin eline ne gecicek ki. Zaten donup dolasip problem yasadiklari seyler genelde benzer seyler. Demek ki var bir problem. Benim gorusume gore arkadas kendine acimaktan vazgecip olaylara genis bir perspektiften bakmali. Sizlanip aglamakla kimse bugune kadar bir yere varamamis. Aksiyon lazim. Bunuda bugune kadar ne susrak ne kavga ederek ccozebilmis oyle deyil mi?
ne yapmalı mesela sen aynı durumda olsan ne yapardın nasıl davranırdın :26: (buna derler hayat dersi)
sahsen niye guldugunuzu anlamadim. Ben zaten ilk yazdiklarimda soyledim ne yapabilecegini. Arkadasin once kendine deyer vermesi lazim. Kendini dusunmesi lazim herseyde once esini, yada esinin ailesini deyil. Once her insan kendisini dusunmeli. Kendini mutlu etmicek demiyorum, ama kendini mutsuz edicek bir seyi ilerde beklenti duymuyacaksa yapmali karsisindaki insan icin. Ama beklenti duyucaksan kendini mutsuz edicek hic birseyi yapmamasi lazim. Cunku muhakkak ilerde patliyor bunlar. Ben onun icin boyle yaptim ben sacimi supurge ettim deniyor. Bunu dememek lazim. Kendini hep uzuntulu hisseden, hep yorgun olan, hep yardima ihtiyaci olan bir insanla kim birlikte olmak ister ayrica? Yorgundsan once kendini dusunup o gun is yapmiyacaksin, yada ise gidip calismiyacaksin. Kimse bizi bizim icin toparlayamaz.
Herneyse ben sizleri ciddiye alip kisisel goruslerimi yazdim ki bu gulme isaretinin nedemek oldugunu tam anlamadiysam da. Tekrar da soylemek isterim derdim burda insanlari bosyere elestirmek deyil. Ama gercekten yardim istiyorlar zanninca yaziyorum. Ama eyer tek ihtiyac duyulan sey akil danismak deyilde sadece ic dokup uzuldugun seylere atip tutmaksa dip not olarak yazasin insanlar ki bizde bosuna yazmayalim.
sahsen niye guldugunuzu anlamadim. Ben zaten ilk yazdiklarimda soyledim ne yapabilecegini. Arkadasin once kendine deyer vermesi lazim. Kendini dusunmesi lazim herseyde once esini, yada esinin ailesini deyil. Once her insan kendisini dusunmeli. Kendini mutlu etmicek demiyorum, ama kendini mutsuz edicek bir seyi ilerde beklenti duymuyacaksa yapmali karsisindaki insan icin. Ama beklenti duyucaksan kendini mutsuz edicek hic birseyi yapmamasi lazim. Cunku muhakkak ilerde patliyor bunlar. Ben onun icin boyle yaptim ben sacimi supurge ettim deniyor. Bunu dememek lazim. Kendini hep uzuntulu hisseden, hep yorgun olan, hep yardima ihtiyaci olan bir insanla kim birlikte olmak ister ayrica? Yorgundsan once kendini dusunup o gun is yapmiyacaksin, yada ise gidip calismiyacaksin. Kimse bizi bizim icin toparlayamaz.
Herneyse ben sizleri ciddiye alip kisisel goruslerimi yazdim ki bu gulme isaretinin nedemek oldugunu tam anlamadiysam da. Tekrar da soylemek isterim derdim burda insanlari bosyere elestirmek deyil. Ama gercekten yardim istiyorlar zanninca yaziyorum. Ama eyer tek ihtiyac duyulan sey akil danismak deyilde sadece ic dokup uzuldugun seylere atip tutmaksa dip not olarak yazasin insanlar ki bizde bosuna yazmayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?