hastayim ben hastaligim esime olan saplantim

Mesela aksam geldi eve hep en sevdigi seyleri hazirlarim sofrada gelmesini bekleriz cocuklarimin ustunu basini giydirirm kendim giyinir hazirlanirim aksama kadar cocuklarin daginikligini ellemem istedikleri gibi dagitir batirirlar i gelcegi saate evi toplar temizlerim o gelince ne kadar gergin yorgun uzgun olmus olsamda tum neseli ses tonumla gunun nasil gecti diye takilirim sakalasiriz guler yuz gosteririm surekli hayiflanan memnuniyetsiz bi tip olsamda anneme filan herseyden dert yansamda ona yansitmam hersey yolunda hepimuz iyiyiz tavrimdayimdir biraz gecicem derse bi yere cikcam derse tum gucumle kendimi icimden sıkıp peki canim gelirken ara cay yaparim istersen derim ha kapatinca cocuklar filan erken uyuyolar eger teksen deli gibi aglarim kendini cikmaktan catlicak gibi olurum o gelmeden yine toparlanirim olurda toparlayamazsam canim ben yatiyim cok yoruldumda der oper yatarim bi saatte oyle aglarim bunlardan ucunu besini anca hisseder goror cogu icimdedir bu gercekten hastalik kapris filan degil gun icinde cocuklarimla cok iyiyiz oyun oynar surekli gezeriz butun cocuklari eve toplar pasta borek yaparim doyasiya oynarlar ama olurda esim aklima gelirse bi zaman durur aramadiysa niye bu saate kadar aramadiki filan diye takarim gec gelcem dediyse onu takarim belli sureclerde koparim dis dunyadan
Ha sunuda soyleyim adam cok disardan girmeyen bi tip degil iste haftada bi hali sahaya gider onun disinda disardaysa arar bi yerdeyse bak boyle soyle takiliyiz diye resim atar ben istemedigim halde..hafta sonu bi yere gidelim dersem goturur cocuklar asiri babaci gelnesine 1 saat kala cama dizilir beklerler oynar bogusurlar
Tek sorun benim sorunlu olmam cocukluktan gelen bisey bu dogru babam tarafindan hep dislandim hakarete ugradim yillarca tum ozguvenimi emdi kendini sevmeyen sevilmeyi de hak etmeyen biri olduguma inandim tam 20 yildir .. Tedavi olmayi bende istiyorum elimden geleni yaomayada hazirim

Adami bogmayin uzaklasir. Benim esim her yonden tam hayalimdeki adim. Sadece evden cikip ise gidene kadar bile 3 kere arayip sormasi disinda. Esimle ilgili hic bir sorunum yok. Sirf bu surekli aramalar evde yanimda ayrilmamalar yuzunden bazen o kadar bunaliyorum ki...

konu sahibi bende sizin gibiydim evliliğimin ilk dönemlerind hala biraz var ama bizdede su farklılıklar var
eşim çok rahat bir insan sakin ve sabırlı beni annemlere ben gidiyorm hadi byby bir ay kalacam desem tamam kafanı dinle eglen der.hiç ne işin var demez o kadar rahat ki beni gerim gerim geriyor haa bu iyi bişey ama insan istiyorki özlerim seni vaktinde gel falan gibi seyler duymak(sevgisinden süphem yok evine baglı sadık dürüst biri bir evladımız var onada banada düşkün sever aslında ama adam yapı ve mizac olarak cok relax)
bense asırı sabırsız onsuz hareket etmeyi sevmeyen annemlere gittiğimde acaba ne yapıyor (kötü manada degil yedimi içtimi düsünen biriyim)gözüm evime düser günde onu her daim ararım herseyi sorarım
ama o beni nadir arar onun araması mucize gibidir çokkkk önemli bişey varsa arar
yani bu adamın tavrı beni böylemi yaptı gerdi ben buna baglıyorm sizinkide böylemi acaba
farklar:
ben onsuz dısarı cıkarım arkadaslarla gezer oturmalara katılırım kızımla alısverişe giderim
dısardayken pekkkk aramam onu sadece oda olsaydı yeseydi içseydi diye üzülür düşünürm
öyle annem beni tatile cagıracak kızımıda alır atlar giderim valla arkama bakmam

Böylesi saplantı hayatınızı mahveder. Ve inanin esinizi de çok bunaltir. Ve tamamen kaybetmenize de sebep olabilir. İçim sıkıldı okurken esinizi hiç düşünemiyorum

Sevgili konu sahibi Annemi gördüm sizde.Malesef bu saplanti esinizin en ufak hatasinda size ve cocuklariniza vereceginiz buyuk zararlarla sonuclanabilir.Uzman destegiyle olmuyor yapamiyorum deyip lutfen kolaya kaçmayın..Bu saplanti dediginiz bir cesit kanser ve tedavisi var kurtulmak elinizde....

Esim ayni esin tarzinda bi yapiyo sahip bense senin 10 kat fazlan hastalikli boyutunda olaninim..
Bu arada kolaya kacmicam zaten tedavi olucam gercekten bende hosnut degilim durumdan

Cocuk yasta evlenmissiniz.19 yasindan beri 10 yillik evlilik 2 cocuk...Insanlar henuz sizin yaslarinizda meslegini yeni oturtup evlilik fikrine sicak bakarken siz yuzyillardir evli teyze moduna girmissiniz ama yasiniz daha gepegenc ve kendi yasam alaniniz olmadigi icin tek dayanaginiz esiniz.Kendinizi anlatin desek evliyim,esim var dersiniz.Hata etmissiniz cok.Duzelir mi bilemedim ama kendinizi ,benliginizi bulmazsaniz bu omur boyu boyle devam eder.

Tedavi olun diceksiniz denedim ama basarili olamadim beynim kosullamis resmen hipnoz olmus gibiyim
ne diyelim peki şöyle bir durumda?
sen zaten herşeyin farkındasın.
uzman yardımı almadan nasıl aşmayı düşünüyorsun bu problemi?
adamı zincire bağlayıp evde gözünün önünde tutarak mı?

Tedavi olmicam demiyorum bir kene denedim basarili olamadim yine deneyecegim diyorum ayrica icimi dokmek icin yazdim yargilanmak icin degil tedaviden baska yolu tabiki yok burdan kimsenin biseu demesiyle yapilcak biseyde yok maksat icimi dokup rahatlamakti

okuyunca üzüldüm ve elinizden birşey gelmediğini gerçekten farkettim . Sonuçta bu konuda hasta derecede takıntılı oldugunuzun farkındasınız bu bile güzel birşey, bunun farkında olmasanız eşinize baskı kursanız herşey daha beter kötüye gidebilir bu konuda tebrik ederim..

Kendinizi bu kadar sıkmayın diyeceğim ama biliyorum elinizde değil. Yardım almışsınız ama ilaçla değilde böyle özel bir kliniğe gidip konuşarak psikoloğa anlatarak rahatlayabilirsiniz eminim kendisi bizden daha faydalı olacaktır.

Esim ayni esin tarzinda bi yapiyo sahip bense senin 10 kat fazlan hastalikli boyutunda olaninim..
Bu arada kolaya kacmicam zaten tedavi olucam gercekten bende hosnut degilim durumdan
bu esinizden cok sizi yıpratır zaten tedavi olun ve siz saglıga rahatlıga kavusun
onlara göre ne var aranıyor soruluyor merak ediliyor ohhhh ne ala
beni söyle kıskanan arayan soran biri karısan olsaydı isterdim diyecegm oda iyi degil
neler var erkekler kadına ne kıskanclıklar yapıyor ne eziyetler
işte dengeyi bulmak lazım sizde umarım sifa bulursunz

Akrep burcu musunuz?

Farkında olmanız güzel ama bende eşinize sabır diliyorum. ayrıca olmuyor diye bir şey yoktur tedavi olun kafanızı boşaltın. Eşiniz olmasa adamın geleceğinden endişe edeceğim neredeyse nasıl bir saplantıdır. Yanılıp şaşırıp iş yerinde bir bayan arkadaşının yanında fotoğrafı çıksa kendinize zarara kadar götürür bu. Yapmayın bunu tedavi olun

İkizleri severim eşimin burcu Akrep burçları sevdiklerine karşı en takıntılı olabilen burçlardan biridir ileri derecede de kıskançtır yani genellemiyim tabi ama yakından tanıdığım tüm akrep burcu insanlar sizin anlattığınız gibi benim ex eşim de öyle.. Bence bunun takıntı olduğunu bilmeniz bile sizi en az bi adım öne götürür konuyu aşma konusunda.. Öncelikle büyük ihtimalle durumu kendi çabanızla aşamazsınız bi psikolog ( psikiyatr değil psikolog) yardımıyla üstesinden gelebiliceğinizi düşünüyorum.. Çünkü uzun yıllar sizin gibi davranan bi eşin karşı tarafında yer aldım ve malesef sonunda dayanamadım

Cumleten sagolun tedavi zaten olmadi bi daha gitmem demiyorum tekrar baslayip olacagim..ayrica her hastaliga bakildigi gibi bakilmiyor bunu sanki simariklik yada kaprismis gibi kınanip tepku verilmesi cok gereksiz ve sacma bende normal olmadigini biliyorum halimden memnun olmadigim icin actim konuyu gereksiz elestriler sadece moral bozucu

benim eşimde bana saplantılı mesela ben annemgille gidiyim 3 gün tatile desem göndermez tek gitme ben napacam birlikte gideriz cart curt çok yıpratıcı oluyo, insan bazen nefes almak istiyo müsade edin

Ben de bir dönem böyleydim.. Gerçekten yapma denilince yapılmayacak bir şey değil..
Psikiyatriden ziyade bir psikologtan da destek almaya başlayın imkanınız varsa.
Kitap okumaya başlayabilirsiniz ya da başka bir aktivite...
Ama boş kalmayın , boş kaldıkça daha da sararsınız..

çok küçük yaşta çok severek evlendiniz anladığım kadarıyla gözünü açıp ilk onu görmüş gibi birşey olmuşsun ama sende artık kendine bir yaşam alanı ayırmalısın bu düşüncelerin normal olmadığını sende biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…