- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ozur dilerim ama ben daha once sizin diger konularinizida okumustum. Bugunde bunu okuyunca. Sizde ozguven eksikligi var diye dusundum. Hep bi kendinizden memnuniyetsizlik var. Dogrumu tahminim?Daha ciddi rahatsizliklar atlattim cok zorlu surecler geride kaldi ama bu saplanti tuketti beni tedavi oluyum diyorum yok o bile olmuyo beynim oyle sartlanmis ki..dis dunyaya konjsulanlara kitliyorum kendimi duymuyorum onerileri hayir diyorum yani cok adim attim ama bi yol kat edemedim
Temel sorunum sevildigime ikna olamiyorum ne yapsa ne etse ufacik bi hareketi acaba beni sevmiyo ondan mi bunu dedi ondan mi boyle yapti diye hep bi gerginim
Simdi esasen yansitmak istemiyorum ama illaki yansiyidur bi ara yok ustune gittim bu alttim daralttim baktim adam uzaklasacak daha rahat davranmaya calisiyorum suan cok bunaltmiyorum ama huzursuzum
Benim esime duydugum duygu tam olarak SAPLANTI sevgi degilask degil tutku degilbaglilik degil bildigin saplanti
Mesela gecen hafta evi biyuyacagi icin ben cocuklari alip anneme gittim allahim orda bogulacaktim duramiyorum surekli cikip gidesim geliyo veya eve bi kac saat gec gelcek olsa evin icinde deli dana gibi bi oraya bi buraya kosusturuyorum bi aglama bi gerilme camda bekleme sinirlenme oluyor birinde yansitsam 3 unde icimde yasiyorum ama cok yipraniyorum
Annem 3 gunluk bi tatil yapicak sende gel dedi tabi ben sacmalama anne ben esimi birakamam keyf alamam dedim esim ne dese begenirsin istersen git sen bilirsin degisiklik olur o boyle deyince deli okuyorum niye benim olmamam onu rahatsiz etmicek niye ben sensiz duramam demiyi demekki benim kadar sevmiyo diyorum
gercekten o yokken 1 saat bi yere ciksam bi arkadasla otursam surekli o aklinda keyf almiyorum hep aksam olsun istiyorum sadece onla temas halindeyken huzurluyum surekli sevgisini sorguluyorum bi ikna olsam rahatlicam ama olamiyorum o ise ne guvenimi sarsti bu zamana kadar nede sevgisini esirgedi ama cok mic mic bi tip degil cok disa vurmuyor ve kendine yasam alani ayirmayi seviyor mesela bi gun hali saha ya gider bi hafta sanayide arkadaslariyla takilir ve banada sende arkasaslarinla gorus der karismaz arti bizede vakit ayirir gezdirir
Tedavi olun diceksiniz denedim ama basarili olamadim beynim kosullamis resmen hipnoz olmus gibiyim
Not : 10 yildir evliyim 2 cocuk var yas 29
Kısa ve net: Kaybetmeye korktuğun birşeyi bigün mutlaka kaybediyorsun. Hele bide karşıdakine bu korkuyu hisserttirdinmi biraz daha hızlanıyorDaha ciddi rahatsizliklar atlattim cok zorlu surecler geride kaldi ama bu saplanti tuketti beni tedavi oluyum diyorum yok o bile olmuyo beynim oyle sartlanmis ki..dis dunyaya konjsulanlara kitliyorum kendimi duymuyorum onerileri hayir diyorum yani cok adim attim ama bi yol kat edemedim
Temel sorunum sevildigime ikna olamiyorum ne yapsa ne etse ufacik bi hareketi acaba beni sevmiyo ondan mi bunu dedi ondan mi boyle yapti diye hep bi gerginim
Simdi esasen yansitmak istemiyorum ama illaki yansiyidur bi ara yok ustune gittim bu alttim daralttim baktim adam uzaklasacak daha rahat davranmaya calisiyorum suan cok bunaltmiyorum ama huzursuzum
Benim esime duydugum duygu tam olarak SAPLANTI sevgi degilask degil tutku degilbaglilik degil bildigin saplanti
Mesela gecen hafta evi biyuyacagi icin ben cocuklari alip anneme gittim allahim orda bogulacaktim duramiyorum surekli cikip gidesim geliyo veya eve bi kac saat gec gelcek olsa evin icinde deli dana gibi bi oraya bi buraya kosusturuyorum bi aglama bi gerilme camda bekleme sinirlenme oluyor birinde yansitsam 3 unde icimde yasiyorum ama cok yipraniyorum
Annem 3 gunluk bi tatil yapicak sende gel dedi tabi ben sacmalama anne ben esimi birakamam keyf alamam dedim esim ne dese begenirsin istersen git sen bilirsin degisiklik olur o boyle deyince deli okuyorum niye benim olmamam onu rahatsiz etmicek niye ben sensiz duramam demiyi demekki benim kadar sevmiyo diyorum
gercekten o yokken 1 saat bi yere ciksam bi arkadasla otursam surekli o aklinda keyf almiyorum hep aksam olsun istiyorum sadece onla temas halindeyken huzurluyum surekli sevgisini sorguluyorum bi ikna olsam rahatlicam ama olamiyorum o ise ne guvenimi sarsti bu zamana kadar nede sevgisini esirgedi ama cok mic mic bi tip degil cok disa vurmuyor ve kendine yasam alani ayirmayi seviyor mesela bi gun hali saha ya gider bi hafta sanayide arkadaslariyla takilir ve banada sende arkasaslarinla gorus der karismaz arti bizede vakit ayirir gezdirir
Tedavi olun diceksiniz denedim ama basarili olamadim beynim kosullamis resmen hipnoz olmus gibiyim
Kizim atesliydi onunla ilgilendigim icin gec yazabildim elimden geleni yapmaya siradan ciftler gibi olmayi normallesmeyi bende cok istiyorum tedaviye terapiye herseye acigim hani sunu belirtiyim benimki bosluktan adama sarma degil veya simariklik bencillik olsun diye degil gercekten elimde degil cocukluktan gelen bisey babam tarafindan hic kimse tarafindan hic bi zaman sevilmeyecegime inandirildim o kadar kabul ettim ki bunu yillarca kimsenin sevgisinden emin olamadim sanki kimse beni sevemez en kotusu benim gibi hissederek ozguvensiz gecti yillarim..insanlar ne yaparsam beni sever diye ezilerek hep birilerine yaranmak icin yasayarak gectiYa üyelerin konu açıp yazılanlara cevap vermeyip sadece azarlayıp gitmesini de anlayamıyorum gerçekten. Ben bağımlılık psikolojisi üzerine binlerce okuma yapmış bi insanım fakat bu sizin konunuza son yazışım artık çünkü bu tavırları iletişim kurmaya değer bulmuyorum doğrusu.
Dogru ek olarak sorun makinesiyimOzur dilerim ama ben daha once sizin diger konularinizida okumustum. Bugunde bunu okuyunca. Sizde ozguven eksikligi var diye dusundum. Hep bi kendinizden memnuniyetsizlik var. Dogrumu tahminim?
Eşin bence çok seviyormuş seni bu saplantılı halinize ses etmiyorsa helal olsun. Valla kocam öyle olsa kriz geçiririm heralde. Adamı kaçırmadan daha iyi bir pskoloğa gitmelisiniz. Eğer eşiniz sizin güveninizi sarsacak birşey yapmadıysa muhtemelen sizin geçmişinizden gelen bir bilinçaltı durumudurDaha ciddi rahatsizliklar atlattim cok zorlu surecler geride kaldi ama bu saplanti tuketti beni tedavi oluyum diyorum yok o bile olmuyo beynim oyle sartlanmis ki..dis dunyaya konjsulanlara kitliyorum kendimi duymuyorum onerileri hayir diyorum yani cok adim attim ama bi yol kat edemedim
Teshisi tam olarak koymussun, farkindaligin icin ayrica tebrik ederim.. Cok uzuldum, cok zor eminim ve elinde değil, atamiyorsun.. Rabbim yardimcin olsun.. Uzman destegine devam et benceCocuklugumdan gelen bi sevilmeme korkusu ne yaparsan insanlar beni sever diye bi cocukluk gecirdim babasibin bile sevmedigi tahammul edenedigi birini kimse sevmez diye yillarca yedim kendimi
Simdi esim ne yaparsa yapsin ikna olamiyorum birinin beni sevmesi imkaansiz gibi geliyo ve kaybetmekten it gibi korkuyorum isin tuhafi beni kaybetmektende esimin korktugunu duyuyorum ondan..
Yapmayın Allah aşkına,böyle ömür geçermi?Cocuklugumdan gelen bi sevilmeme korkusu ne yaparsan insanlar beni sever diye bi cocukluk gecirdim babasibin bile sevmedigi tahammul edenedigi birini kimse sevmez diye yillarca yedim kendimi
Simdi esim ne yaparsa yapsin ikna olamiyorum birinin beni sevmesi imkaansiz gibi geliyo ve kaybetmekten it gibi korkuyorum isin tuhafi beni kaybetmektende esimin korktugunu duyuyorum ondan..
Fark ediyor tabi cogu zaman tavrima suratima yansiyo ama o alismis artik pek umursamiyo normal sayiyo yani onun hayata bakis açisiBen şunu merak ettim konu sahibi arkadaşım.esiniz bu durumu farkediyormu?rahatsizmi peki? Aslında helalinize hissettiginiz için yinede şükretmelisiniz.bir avantaji bu fakat. Hayatınızın kalitesini etkiliyor bu çok kötü.
Aynı ben kendim yazmışım gibi okudum..bende bi de kıskançlık ta var Allah yardımcımız olsunDaha ciddi rahatsizliklar atlattim cok zorlu surecler geride kaldi ama bu saplanti tuketti beni tedavi oluyum diyorum yok o bile olmuyo beynim oyle sartlanmis ki..dis dunyaya konjsulanlara kitliyorum kendimi duymuyorum onerileri hayir diyorum yani cok adim attim ama bi yol kat edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?