hastayim ben hastaligim esime olan saplantim

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
35
Daha ciddi rahatsizliklar atlattim cok zorlu surecler geride kaldi ama bu saplanti tuketti beni tedavi oluyum diyorum yok o bile olmuyo beynim oyle sartlanmis ki..dis dunyaya konjsulanlara kitliyorum kendimi duymuyorum onerileri hayir diyorum yani cok adim attim ama bi yol kat edemedim
Temel sorunum sevildigime ikna olamiyorum ne yapsa ne etse ufacik bi hareketi acaba beni sevmiyo ondan mi bunu dedi ondan mi boyle yapti diye hep bi gerginim
Simdi esasen yansitmak istemiyorum ama illaki yansiyidur bi ara yok ustune gittim bu alttim daralttim baktim adam uzaklasacak daha rahat davranmaya calisiyorum suan cok bunaltmiyorum ama huzursuzum
Benim esime duydugum duygu tam olarak SAPLANTI sevgi degilask degil tutku degilbaglilik degil bildigin saplanti
Mesela gecen hafta evi biyuyacagi icin ben cocuklari alip anneme gittim allahim orda bogulacaktim duramiyorum surekli cikip gidesim geliyo veya eve bi kac saat gec gelcek olsa evin icinde deli dana gibi bi oraya bi buraya kosusturuyorum bi aglama bi gerilme camda bekleme sinirlenme oluyor birinde yansitsam 3 unde icimde yasiyorum ama cok yipraniyorum
Annem 3 gunluk bi tatil yapicak sende gel dedi tabi ben sacmalama anne ben esimi birakamam keyf alamam dedim esim ne dese begenirsin istersen git sen bilirsin degisiklik olur o boyle deyince deli okuyorum niye benim olmamam onu rahatsiz etmicek niye ben sensiz duramam demiyi demekki benim kadar sevmiyo diyorum
gercekten o yokken 1 saat bi yere ciksam bi arkadasla otursam surekli o aklinda keyf almiyorum hep aksam olsun istiyorum sadece onla temas halindeyken huzurluyum surekli sevgisini sorguluyorum bi ikna olsam rahatlicam ama olamiyorum o ise ne guvenimi sarsti bu zamana kadar nede sevgisini esirgedi ama cok mic mic bi tip degil cok disa vurmuyor ve kendine yasam alani ayirmayi seviyor mesela bi gun hali saha ya gider bi hafta sanayide arkadaslariyla takilir ve banada sende arkasaslarinla gorus der karismaz arti bizede vakit ayirir gezdirir
Tedavi olun diceksiniz denedim ama basarili olamadim beynim kosullamis resmen hipnoz olmus gibiyim

Not : 10 yildir evliyim 2 cocuk var yas 29

Her zaman mı böyleydiniz yani evliliğiniz başından berimi, yoksa eşinizin bir hareketi , yaptığı bir davranış mı özgüveninizi kaybetmenize , ona karşı olan hislerinizde karmaşıklığamı sebep oldu.

Oyyy üstüme toprak atın rahat uyuyayım

Okurken nefesim kesildi ..o adamcağız nasil katlanıyor bu duruma ?

Lütfen tedavi ol ..

Cocuklugumdan gelen bi sevilmeme korkusu ne yaparsan insanlar beni sever diye bi cocukluk gecirdim babasibin bile sevmedigi tahammul edenedigi birini kimse sevmez diye yillarca yedim kendimi
Simdi esim ne yaparsa yapsin ikna olamiyorum birinin beni sevmesi imkaansiz gibi geliyo ve kaybetmekten it gibi korkuyorum isin tuhafi beni kaybetmektende esimin korktugunu duyuyorum ondan..

En iyisi sizin iyi bir tedavi gormeniz lazim ama tabi ki inanarak. Ben nasil olsa duzelmem diyerek gitmeyin terapiye.
Bu arada mesguliyetinizi farkli yone cevirerek kendinizi aşmaya çalışın. Bir mesleginiz var mi?
Gidin çalışın mesela. Akliniza esiniz geldiginde hemen baska seylerle ilgilenin.
Yavas yavas asarsiniz. Aşamam diye korkmayin.

Burda 10 yıl gibi bir bağımlılıktan söz ediyoruz, adeta yaşam tarzı haline gelmiş kalıplarınız var. Bunların hemen yıkılmasını beklemeyin.. Üstelik sizin benlik algınız kaybolmuş, kendinizi yeniden doğurmanız gerekecek. Bir bebek bile 9 ayda doğuyor değil mi?Yılmadan sabırla bu işin üstüne gitmelisiniz. Terapi alacaksınız kişisel çaba göstereceksiniz ve inanacaksınız. İnsanın kendini yeniden inşaa etmesi zaman ve emek gerektirir.

Esiniz ne sansli bence
Keske erkeklerde sizin gibi olsa kaybetmekten korksa bir an bile ayri kalamasa

OKB gibi geldiniz bana ama bilmiyorum. Bir de çocuklukta sevilmemeniz illaki etkili bu durumda. Destek ve yardıma ihtiyacınız var kesinlikle.

Sevgiden değil bi yaptığınız takıntı.normal değil sizin bu haliniz.seven eşiniz bence.her zaman değil ama ben arada isterim eşim beni ailemle sevdiklerimle yanlız zaman geçirmeye fırsat versin.siz buna sevinecekken kafaya takıyorsunuz.aranızda güven sorunu mu var.önceden yaşadığınız bir durum mu oldu acaba.biraz rahat bırakın oyalanacak zaman geçirecek başka şeyler bulun bence.

Korkarım sonun Kara Sevda'daki Asu gibi olacak...

Ayyyy baska bi mesgale bulun .Yokmu sevdiginiz bi ugraş resim ,muzik aleti,örgü vs...
Ayse Kulin, Meavi Beanch gibi gibi kitap okuyun .

10 yılda sevildigine ikna olamamak.. Neler yaşanmıştır 10 yılda kim bilir. Ikna olmamak imkansız. Var bi gariplik diyorum.

Saolun yaa cok teskur!
Bende yaptigimin dogru olmadigini beni yordugunu degismek istdigimi belirttim kimse sevdigi birini bogup bunaltip kacirmsk istemez istemeyerek yapiyorum daha yapici yorumlara ihtiyacim oldugu icin yazdim..

Ben eşin gibiyim.. Sense benim eşim gibisin..
Ama böyle mutlu olamazsınız bogarsın o adamı bi yerde patlar sonunda bende öyle oldu çünkü...

Başka şeylerle oyalan sürekli eşini düşünme,
Git gez annenin dedigi tatile git ama sürekli eşini düşünme ordada çevre edin kursa git yap bişeyler başka şeylere yönel..

Saolun yaa cok teskur!
Bende yaptigimin dogru olmadigini beni yordugunu degismek istdigimi belirttim kimse sevdigi birini bogup bunaltip kacirmsk istemez istemeyerek yapiyorum daha yapici yorumlara ihtiyacim oldugu icin yazdim..
Herhangi bi ugrasin olduğu zamanlarda da böyle miydin esine karşı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…