Hastanede tuvalette enfeksiyon bulaşır mı çok korkuyorum

Gelir gelmez banyo yaptım iyice suyla yıkadım ama bilmiyorum.
Peki olan olmuş mudur bulaşır mı yoksa düşük bir ihtimal mi
Sakin olun korkmayın eminim bir şey olmaz .Tek tavsiyem mikrop kapma korkusuyla sürekli vajinayı yıkamayın çok fazla sabun vb şeylere maruz bırakmak kimyasal dengesini bozar iltihaplara neden olur.....

Her zaman hep bunu söylerim. Aslında en hijyenik olması gereken yerler hastane tuvaletleridir.... İnşallah bir şey olmaz🥳

Hastalık kapar mıyım sizce
Kapı kulpu oldugu için en fazla idrar yolu enfeksiyonu gibi basit bişey olabilir onunda olacağını düşünmüyorum. Ben gidip çevredeki kafelerin tuvaletlerinde işimi halledip hastaneye geri geliyordum oralar daha hijyenik hiç değilse. Hastaneler çok pis iyi yapıyorsun dikkat ederek. Sifona basmadan o tuvaletleri kullanmayın derim ben. o da yetersiz de. eben kolonya felan döküyorum 😂😂

Kapı kulpu oldugu için en fazla idrar yolu enfeksiyonu gibi basit bişey olabilir onunda olacağını düşünmüyorum. Ben gidip çevredeki kafelerin tuvaletlerinde işimi halledip hastaneye geri geliyordum oralar daha hijyenik hiç değilse. Hastaneler çok pis iyi yapıyorsun dikkat ederek. Sifona basmadan o tuvaletleri kullanmayın derim ben. o da yetersiz de. eben kolonya felan döküyorum 😂😂
Kesinlikle çok pis bencede boş bulundum böyle bi dikkatsizlik yaptım
Çok teşekkür ederim inşallah bi şey olmaz

X