Hastanede tuvalette enfeksiyon bulaşır mı çok korkuyorum

dyguu0

🍄
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
171
34
Bugün hastanede idrar testi vermek için tuvalete girdim. Kapı kolunu peçeteyle tutup girdim biraz pimpirikliyim.
Bi anda kafam karıştı elimdeki idrar kapları falan, kapı kolunu tuttuğum peçeteyle vajinal bölgemi sildim :KK43:
Enfeksiyon kapar mıyım ya da diğer cinsel yolla bulaşan hastalıklar geçer mi? Bazıları tuvaletten geçiyor çünkü
Erken gebeliğim var zaten tedirgin oldum bu mümkün mü bulaşır mı? :KK43:

Bugün hastanede idrar testi vermek için tuvalete girdim. Kapı kolunu peçeteyle tutup girdim biraz pimpirikliyim.
Bi anda kafam karıştı elimdeki idrar kapları falan, kapı kolunu tuttuğum peçeteyle vajinal bölgemi sildim :KK43:
Enfeksiyon kapar mıyım ya da diğer cinsel yolla bulaşan hastalıklar geçer mi? Bazıları tuvaletten geçiyor çünkü
Ofis tuvaletinde ben de dikkat ederim. İster istemez birçok kişi kullanıyor. Kapı kolunu, şifon yerini, ve taharet musluğu yerini peceteyle tutarım. Ama o peçete ile vajinami silmem.. :KK43: farkında olmadan aceleyle yapmışsınız galiba. Ama olsun, canınızı sıkmayın. Ne kadar çok olumsuz şey düşünürseniz o kadar olumsuz şey çekersiniz. Ferah tutun içinizi. Bir şey olacağını sanmıyorum. O kadar kafaya takmayın siz de.

Karbonatlı suyla vajinanı yıka.

Silmeden iç çamaşırını çek.
Kuruyunca iç çamaşırını degiştir.
Değiştirdin iç çamaşırı ayri bi kabın varsa kaynat yoksa yüksek ısı da yıka.

Çok nadir da olsa duyulur bu tarz konular ama bişey olacağınî zannetmiyorum.

Ofis tuvaletinde ben de dikkat ederim. İster istemez birçok kişi kullanıyor. Kapı kolunu, şifon yerini, ve taharet musluğu yerini peceteyle tutarım. Ama o peçete ile vajinami silmem.. :KK43: farkında olmadan aceleyle yapmışsınız galiba. Ama olsun, canınızı sıkmayın. Ne kadar çok olumsuz şey düşünürseniz o kadar olumsuz şey çekersiniz. Ferah tutun içinizi. Bir şey olacağını sanmıyorum. O kadar kafaya takmayın siz de.
Evet ben de hep peçeteyle tutuyorum.
Her şey bi anda karıştı yanlışlıkla yaptım sonradan fark ettim elimdeki peçeteyi temiz sandım bir an.
Geçme ihtimali düşük değil mi çok korkuyorum

Karbonatlı suyla vajinanı yıka.

Silmeden iç çamaşırını çek.
Kuruyunca iç çamaşırını degiştir.
Değiştirdin iç çamaşırı ayri bi kabın varsa kaynat yoksa yüksek ısı da yıka.

Çok nadir da olsa duyulur bu tarz konular ama bişey olacağınî zannetmiyorum.
Gelir gelmez banyo yaptım iyice suyla yıkadım ama bilmiyorum.
Peki olan olmuş mudur bulaşır mı yoksa düşük bir ihtimal mi

Ben de çok pimpirikliyim. Telaşlanmayın. Eve gelip duş almışsınız. İç çamaşırınızı ütüleyerek kullanın. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın 🌸

Canim içini ferah tut kendinide bebeğide strese sokma. Ben hamilelikte enfeksiyon kaptım tedavi oldum. Rabbım evladinı sana bağışlasın

Canım en ufak bi belirtide doktora görün. Yanma,kaşıntı,gereğinden fazla akıntı vs. Gibi. Maalesef hastanelerin tuvaletleri çok kötü özellikle devlef hastaneleri. Erken gebelik riskin varsa dikkat et.

talihsizlik olmuş. doğru mu bilmiyorum ama eve geldikten sonra o bölgeyi bir tur batikonla silerdim ben.

Canim içini ferah tut kendinide bebeğide strese sokma. Ben hamilelikte enfeksiyon kaptım tedavi oldum. Rabbım evladinı sana bağışlasın
Basit enfeksiyon neyse de cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kaparım diye korkuyorum tuvaletten de gecebiliyormus

Canım en ufak bi belirtide doktora görün. Yanma,kaşıntı,gereğinden fazla akıntı vs. Gibi. Maalesef hastanelerin tuvaletleri çok kötü özellikle devlef hastaneleri. Erken gebelik riskin varsa dikkat et.
Devlet hastanesiydi :KK43:
Çok korkuyorum hpv falan bulaşır mı

Sanmıyorum ,erken gebelik ne demek ?

X