Lazer Epilasyon hastanede lazer epilasyon yaptıran varmı?

beylikdüzü medicana ya gidiyorum.geçen hafta başladım.henüz iyi ya da kötü demek için erken ama dr.hanım çok ilgili ve çok samimi.fiyat: tüm vücut 1 seans 600tl.ben şimdilik sadece genital ve koltuk altı başladım. umarım herşey yolunda gider ve memnun kalırım.

Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum.

Ben ethica tıp merkezinde yaptırıyorum Bakırköy'de cok memnunum. Cok araştırdım, oradaki hoca Türkiye'de ve Avrupada lazer üzerine eğitimler veriyormuş tavsiye ederim.
Kolay gelsin :)

canım peki azalma yada bitmeye yakın azalma oldumu memnunmusun.

Ben de hastanede yaptırıyorum. 2 ayrı yere gidiyorum. Genital için gittiğim yerde uygulamayı doktor kendisi yapıyor. Diğer yerler için de uzmanlara yaptırıyorum. Doktor kontrolünde. Bacak için daha 1 seans gittim ve sanırım 15-20 gün oldu. Artık dökülüyorlar. Ama dün gece dayanamadım ve batıkları sıktım çıkardım hepsini. Bayağı çoktu. Yanlış mı yaptım bilemiyorum ama gördüğümde hiç dayanamıyorum ya ille sıkıp çıkarıyorum içindeki uzamış kılı...

canım sen istanbuldamı gıdıyorsun?:26:

İstanbul'da hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar memnun olanlar varsa yazabilir mi acaba ya da özelden de yazabilirsin burda isim vermek doğru değilse.

kızlar acıbademi sordum tüm vücut yüz bölgesi hariç 658 ytl seans başı.sadece bikini bölgesi komple (genital diyebiliriz)seans başı 123 ytl olarak bilgi aldım.yanlız bakırköydeki acıbadem hastanesinde yapılmıyor.beylikdüzü acıbadem cerrahi tıp merkezine taşınmış orda yapıyorlarmış.sanırım buraya başayabilirim.en azından hastanede herhangi bir sorun oldugu takdirde karşımda muhattap olabılecegım bırılerı olacak

Kadıköy Florence Nightingale Hastanesinde de yapılıyor..ben gidiyorum ve memnunum,fiyatlarda uygun :) bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim :)

bende okmeydanı ve ethica nın fiyatlarını merak ediyorum. özelden atabilirmisiniz

kızlar bende lazer yaptırmayı düşünüyorum araştırmalarım sonucu herkes ethika ile acıbademi önerdi. :) özellikle güzellik merkezlerinden uzak durun çok başınız ağrır.

merhaba arkadaşlar bende polikistik over de var bu nedenle hastanede daha güvenilir olur lazer epilasyon diye düşündüm. memnun olan arkadaşlar tüylenme sorunu ne boyuttaydı bilgilendirseniz çok büyük iyilik yapmış olursunuz. şişli'de oturuyorum şişli florance nightingale ya da özel okmeydanı hastanesi düşünüyorum. özel mesaj gönderme şansım yok. buralara giden arkadaşlar özel mesajla ne kadar ücret ödediklerini iletebilirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…