Hastane ve duydugum seylerrr

Allah'ım bizi insanların eline koysun demekten başka birsey gelmiyor bu noktada elimden : (

Şimdi normal dogum da. Insallah dogumum sırasında bi aksilik olmaz sa. Normal doğumda bebeğimi direk kucağıma veriyorlar dimi. Yani bebek odadan çıkıp geri gelmiyor

Offf. Yokmu hic zekai icin güzel şeyler soylicek birisi. Valla oturdum gelecek iki güzel yorum bekliyorum cocuk gibi. Ağlamaya ramak kaldı Sinirlerim alt üst oldu
Ben İstanbul'dayım keşke bilsem de yardım etsem. Ama özel hastane tercih etmiştim ben. Hani doğum beklendiği gibi gelisemeyebiliyor diye yazdım.

Ben İstanbul'dayım keşke bilsem de yardım etsem. Ama özel hastane tercih etmiştim ben. Hani doğum beklendiği gibi gelisemeyebiliyor diye yazdım.

Ben bugüne e kadar hep zekai Tahir icin tecrübeli doktorlar ve riskli dogumda tam donanımlı diye duydum. Hani kafam hep rahattı kısacası.
Ama şimdi bide suriyeli ler çıktı. Iyice gitti sartellerim.

Sami ulus yemi bir hastane değil yalnız. Arkadaş yanlış bilgi vermiş. Eski bir hastane, sadece geçtiğimiz yıl el konulan binaya taşındı. Bina mükemmeldi, ben yeni el konduğunda gitmiştim, 5 yıldızlı otel halt etmişti yanında. O derece. Zekai tahir için aynı söylentileri ben de duydum. Benim tavsiyem bildiğiniz iyi bir hastane olsun. Normal doğum eskisi gibi kolay değil çünkü. Korkutmak gibi olacak belki ama epizyotomi yapıyorlar ve güzel dikilmesi lazım. Yoksa çok sıkıntı.

Ne yap ne et esinle girecegin bi yer olsun.. o an cok ihtiyacin olacak. Birde o halde bunlari mi dusuneceksin?

Şimdi normal dogum da. Insallah dogumum sırasında bi aksilik olmaz sa. Normal doğumda bebeğimi direk kucağıma veriyorlar dimi. Yani bebek odadan çıkıp geri gelmiyor
Ben de normal doğum yaptım. Hemen kucağıma vermediler. Ama hep aynı odadaydık.

Hastaneden hastaneye değişebilir bu. Yenidoğan bakım üniteleri var. Benim doğum yaptığım hastanede her doğum odasında bunlardan bir tane vardı. Doğum yapar yapmaz önce o üniteye aldılar (yanıbaşımdaydı) sonra kucağıma verdiler. Ondan sonra da dediğim gibi topuk kanı hariç hiç ayrılmadık.

Doğuma ramak kalmışken bu kadar olumsuz düşüncelere dalma sen. İçini ferah tut. İçine sinmeyen bir hastanede doğum yapacak olmak sinir bozucu evet ama her gün onlarca kadın bu hastanelerde hiçbir sorun yaşamadan bebek sahibi oluyor. Senin de öyle olacak.

Tavsiyem konunu kapattır :) Olumsuz hiçbir şey okumaya ihtiyacın yok şu anda. Kendini boşu boşuna telaşlandıracaksın. Merak etme 2018 yılında kimse Ankara’nın en ünlü kadın doğum hastanesinde bebeğini kaçırmayacak. Mutlu mesut doğurup evinize gideceksiniz.

Sana doğumların en güzelini diliyorum :))

Hastane icin eksik bilgi vermiş olabilirim. Aklımda kalanları özet gectim .

Dogum korkum var Tabiki. Her anne gibi. Ama şuan tek düşündüğüm bebeğim

Zamanında malesef bu tarz olaylar olmuş o zamanki sistem boslugundan yapan yapacagini yapmış çoğu kisinin cani yanmis ..Günlerce esra Erol'un programında ozellikle Adana da yaşanan olaylar ve davaminda istanbul da Ankara da ve diğer illerde neler neler olmuş bi 20 25 yıl önce .Şimdi yoktur diye düşünüyorum çok zor gibi tabi yapan yine kilifina uydurup yapabilir.....Ben Trabzon da 8 yıl önce kızımı dogrururken ya karistirilarsa diye çok korkmustum mesela... ama spinal sezeryandi kizimi gördüm ona has tipini odaya gelen bebekle ayniydi:) sonuç olarak gönlünü ferah tut ve yanında esin olacak ailen falan.o dönemde malum olaylar olurken eş anne baba odaya alınmaz eğer ölü doğumsa sözde , bebeği direk gomduklerini soyluyorlarmis mesela aile cenazesini almıyor ...ha onlar gommus ha hastane farketmez gibi düşünüyorlar şimdi bebek ölü doğarsa pesini bırakmıyor aile patolajiye falan gidiyor yani millet eskisi gibi cahil değil.

Benim kardeşim 25 martta doğum yaptı zekai Tahir Burak ta. Normal doğum için çok uğraştılar ama bebek çıkmayınca sezaryana alindi. Ve biz gayet memnun kaldik çok güzel ilgilenmişler. 2 gün kaldı ve kaldığı süre icinde bebekle hep aynı odadaydılar. Biz de kötu şeyler duymuştuk ama gerçekten hepsi yersizmiş

Ben bugüne e kadar hep zekai Tahir icin tecrübeli doktorlar ve riskli dogumda tam donanımlı diye duydum. Hani kafam hep rahattı kısacası.
Ama şimdi bide suriyeli ler çıktı. Iyice gitti sartellerim.
Anlıyorum sizi. Siz yine de kalbinizi ferah tutun sanmıyorum ki bu bebek kaçırma bu kadar gundemdeyken yapsınlar. Ama bilgim olmadığı için bu konuda çok yorum da yapamıyorum. Allah yardımcınız olsun demekten başka elimden bir şey gelmiyor.

Sgk niz varsa ozelde yapin sgk odesin
Ben oglumu sgk anlasmali ozel hastanede dogurdum 500 tl verip ciktim kalani sgk karsiladi

Arkadaşım öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum.Öncelikle rahatlamaniz için yazıyorum.
Ben Ankara Zekai Tahir Burak hastanesinde doğum yaptım. Hemde sezaryen..
2 kişilik oda da kaldım doktorlar ve hemşireler mükemmel iyi davrandılar.
Oda temizliği çok iyiydi günde 2 veya 3 defa carsaflarimi değistiriyorlardi 2. Gün çıkış yapmıştım.
O size anlatılanlar bir efsane gibi anlatılır durur.Gerçekten yaşamış olanlar da olabilir fakat şimdi güvenlik önlemleri son derece iyi.
Siz dikkatli ve uyanik olmazsanız her şey her yerde olabilir.
İçinizi ferah tutun gidin doğumunuz Zekai Tahir Burakta yapın hem o hastane Bebek dostu bir hastane Ödülleri var.Şimdiden kolaylıklar diliyorum.

Cok teşekkür ederim cok cokkkk. Evet iste biliyorum ki yıl olmus bugün. Ama adam söyledikten sonra sanki ben geçmişte yaşıyorum. Nerden gördük o kişiyi de bana bunları anlattı .

Yalnız sizi bilgilendiren kişi yanlış bilgilendirmiş. Çünkü sami ulus hastanesi ilk açıldığı günden beri devlet hastanesi. Hiç bir zaman özel olmadı. kadın ve çocuk hastanesi diye geçiyor. Alanında çok iyi hocalar var. Bu yüzden diğer anlattığı şeylerim abartı olduğunu düşünüyorum. Ne yani orda Doğum yapan bir sürü insan var. Evet devlet hastaneleri kalabalık ama bu konularda çok özenli olduğunu düşünüyorum.
Yani hastane mikrobu kalabalık vs deseniz anlarımda çocuk kaçırma kayıp falan biraz bu zaman için saçma olmuş

Annem bana gecen gün bebeğin dogdugun da agladigindan emin ol ve o sesi unutma dedi. Bunun icin dedi sanirim.

Cok teşekkür ederimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…