Bence eşinizinde doğuma girebileceği bir hastane seçin. Neden içinize sinmeye sinmeye bu hastanelere gidesiniz ki? Kaçırılma falan artık şu devirde çok zor ama yinede gönül rahatlıyla yapın doğumunuzu.
Bebeği de sizi de takipleyecek gözü açık bi kadın olsun yanında, Doğuma da girsin hatta.
Zekai Tahir Burak’ta kontrolleri yaptırdım ama asla Doğum yapmayı düşünmem Suriyelilerden bana sıra gelmez zaten, herkes bezmiş bir halde.
Neden illa devlette normal doğumu düşünüyorsunuz özel hastane normal doğurtamıyor mu? Ayrıca bende normal istedim fakat olmadı sezeryanda karar kıldık, bu son dakikaya kadar bilinen birşey değil
Canım normal kontrole yanına birini almıyorlar kaldı ki Doğuma girecek mümkün değilBebeği de sizi de takipleyecek gözü açık bi kadın olsun yanında, Doğuma da girsin hatta.
Amiiinnnn insallah canimmmBu hastaneler devlet hastaneleri doğuma eş yada başka biri gıremıyo Allah yardımcın olsun canım
Ben de bu duyumla Sami Ulus' a gittim ama orası da yoğundu randevulu gittiğim halde 1 saat geç muayene oldum düşünün yavaşlığı. Ben de ZKTB düşünüyorum Allah muhafaza doğum sırasında komplike bi şey olsa daha tecrübeliler diye düşünüyorum. Sevdiğim ve randevularını kaçırmadığım 2 dr var inşaallah onlardan biri denk gelir doğumuma diye dua ediyorum.2 sene önceye kadar özel olan bu hastane bu siyasi olaydan sonra devlete geçmiş.
Insanlar hala özel olduğunu zannettikleri ve duyulmadigi içinde az kişi biliyormuş devlete geçtiğini.
Ben de bu duyumla Sami Ulus' a gittim ama orası da yoğundu randevulu gittiğim halde 1 saat geç muayene oldum düşünün yavaşlığı. Ben de ZKTB düşünüyorum Allah muhafaza doğum sırasında komplike bi şey olsa daha tecrübeliler diye düşünüyorum. Sevdiğim ve randevularını kaçırmadığım 2 dr var inşaallah onlardan biri denk gelir doğumuma diye dua ediyorum.
Hastane anlaşmalı mı değil mi tespit etmen lazım, şimdiye kadar halletmen gerekirdi o konuyu, bu saatten sonra özel hastane kabul eder mi o da ayrı mesele, bir kaç hastane ile konuş, özel sigortan karşılar mı bu sigorta şirketi ile konuşacağın bir durum, karşılayacağını sanmam ama bunun için ayrı paket satıyorlar tüm kontroller, muayene, labatatuvar ve Doğum dahil.Yanlış mi anladım düzelt lutfen beni. Özelde normal dogum yaparsam sigorta bunu karşılıyor mu ?
Hastane anlaşmalı mı değil mi tespit etmen lazım, şimdiye kadar halletmen gerekirdi o konuyu, bu saatten sonra özel hastane kabul eder mi o da ayrı mesele, bir kaç hastane ile konuş, özel sigortan karşılar mı bu sigorta şirketi ile konuşacağın bir durum, karşılayacağını sanmam ama bunun için ayrı paket satıyorlar tüm kontroller, muayene, labatatuvar ve Doğum dahil.
Ben muayene sırasında özel hastanelerden ZKTB' ye yönlendirilen hastalara denk geldim. Bence önemli olan tecrübeli ellerde olmak. Bebek kaçırma/çalma konusuna gelince bu hadiseler yoğunlukla 90larda olmuş hem hastanenin bu konuda adı çıkmış daha dikkatli olacaklarını düşünüyorum.Evet bende zekai Tahir icin riskli dogum konusunda daha tecrübeli donanımlı diye duymustum. Ama işte kafam resmen karıştı. Lutfen doktorların adını benimle paylaşır misin ?
Ben zekai tahirde aşılama tedavisi görüyordum fakat hamile kalırsam asla burda doğum yapmam diyordum. Bir arkadaşım bizzat yaşadıklarını anlattı bahsettiği olay 10 sene öncesi erkek bebeği oluyor ve eline kız bebek verip göndermek istiyorlar kadın direniyor benim bebeğim erkek diye yanında kimse yok tabi kimseyi almıyorlar kadın ortalığı yıkıyor polisi arayacağım dediğinde zorla alabiliyor bebeğini. Bunlar yaşanmış evet ama hala bu kadar gündemde iken yaşanır mı bilemem ama bende güvenemiyorum. Allah yardımcımız olsun hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Ben sırf bu yüzden özeli tercih ediyorum ki eşim her aşamasında yanımda olabilsin diye.
Sezaryen olursa buralarda yapmazdım dediğiniz için şöyle bir yorum yapacağım caninizi sıkmak istemem inşallah tek avazda doğurup kucağınıza alırsınız hayırlısıyla. Benim her şey yolunda giderken sabaha kadar sancı çektim açılma olmadı suyum erken geldi çocuğun kalp ritmi bozuldu serum vs yaptılar normale dönmedi sabah apar topar ameliyata alındık. Her şeyi göz önünde bulundurmak lazım bu yüzden iyice inceleyip kararınızı öyle verin içinize sinsin. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.