Hastane ve duydugum seylerrr

Umarım konumu mune abla hemen taşımaz. Çünkü dert mi deseniz bilgi alma isteği deseniz ne derseniz o iste.

Bugün sağlık bakanlığında çalışan bi memurdan duyduklarım hem kafamı karıştırdı hemde korkuttu açıkçası beni.

Kısaca özet geçiyorum.

Dogum yapmak icin artık gün sayıyorum .ve normal şartlarda kendi özel doktorumun yonlendirmesiyle zekai Tahir Burak hastanesinde dogum yapacağım.

Ama bugün sağlık bakanlığında çalışan bu kişi ;

Zekai Tahir Burak hastanesinde yaşanan cocuk kaçırma , öldü denilip parayla satılma, yahut yine ayni sebeple evlatlik verilme olaylarını anlattı. Karalamak icin degil evvelden böyle şeyler olmus şimdi biraz daha düzgün alınan tedbirler daha sıkı dedi . ayni şeylerin etlik Zübeyde de olduğunu fakat bunların geçmiş yıllarda olduğunu şimdi artık daha donanımlı olduklarını söyledi.

Ama

Bi kere gitti benim kafammm.

Normal dogum yapacağım Allah kısmet ederse. Hani sezeryan olsa sanirim doğumu evde tek basıma yapmayı bile düşünürdüm bu duyduklarımdan sonra.

Neyse.

Sonra konuşuyor falan bu kişi.

Sami ulus hastanesini duydunuz mu diye sordu.
Tabiki duymadım.

2 sene önceye kadar özel olan bu hastane bu siyasi olaydan sonra devlete geçmiş.
Insanlar hala özel olduğunu zannettikleri ve duyulmadigi içinde az kişi biliyormuş devlete geçtiğini.

Yani bu su demek oluyormus.

Sıra beklemek yok, diğer hastanelere nazaran tek odada 5 kişi degil 1 kişi kalıyormuş falan filan.

Kafam resmen çorba oldu.

İnanın dogum yapmaktan korkar oldum iyice. Zaten ilk dogumum ne yasicagimi da bilmiyorum. Bide bu duyduklarım. Şuan o olaylar olmasa bile kurt düştü içime yinede

Siz ne diyorsunuz bu duruma ? Bu Sami ulus hastanesini duyan var mi ? Veya yakını dogum yapmış olan.

Yada zekai Tahir Burak ile ilgili bana bu adamın söylediklerini unutturacak birseyler.

Bu arada bahsi gecen hastaneler Ankara'da.
Devlet dahi olsa dogum odalari 2 kisilik 5 kisi yatani ilk defa burda okudum eminmsinz

X