Doğuma Hazırlık hastane valizi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben henüz hazırlamadım çantamı 33. haftamızdayız, biraz geç kalmış gbi hissettim kendimi. ama geceliklerim hazır, bebeğimin kıyafetleri hazır. hepsi yıkanacak biberon kaynatılacak, bir de yerleştirilecek. bence iki çanta hazırlamakta fayda var. bebeğinkiler ayrı, anneninkiler ayrı. tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz, hatta içeri vereceğimiz bebek eşyalarınıda battaniyesine en iç kıyafetlerinden başlayarak bohça şeklinde vermek daha iyi olur diye düşünüyorum. bohçayı açınca içindekilerin yere düşme ihtimali olmaz, hemde sırayla giydirirler...
daha hazırlık yok ama maşallah fikir uçuşması var bizde :eek:

biz de 30. haftamızdayız kızımlaa ben de daha hazırlamadım çantamızı her şeyimizz hazırr sadece yıkanıp ütülenip yerleşicek onları da izne ayrılınca 32. haftadan sonra yapmayı düşünüyorum çok mu geç olur ki acaba hazırlamaya başlasam mı şimdiden :uhm::uhm::uhm:??????

arkadaşlar ben büyük ihtimalle sezeryan olacağım ve bildiğim kadarıyla 2-3 gün kalıyorsun hastanede. Acaba benim diğerlerinden farklı götürmem gerken birşeyler var mı??

arkadaşlar ben büyük ihtimalle sezeryan olacağım ve bildiğim kadarıyla 2-3 gün kalıyorsun hastanede. Acaba benim diğerlerinden farklı götürmem gerken birşeyler var mı??
canım ben şimdilik normal doğum düşünüyorum ama sezeryanda olabilir
koyduklarım her iki doğum türü içinde yeterli diye düşünüyorum

X