• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastane sonrası moralim çok bozuk

rehnuma14

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
684
13
643
İstanbul
arkadaşlar daha önce de konu açmıstım regl düzensizliği için hamilelikten şüphelenmiştim.gidip kan testi yaptırmıstım bişey çıkmamıştı.normalde ilk defa düzensizliğim oldu oda üç ay sürdü.ha oldu ha olacak derken artık dayanamadım bugün doktora gittim.muayene sonucunda rahimin çok temiz olduğunu söyledi doktor.kist filan yokmuş.ben ondan şüphelenmiştim.fakat rahim menapoza giren bayanların belirtisini gösteriyomuş.bir sürü hormon tahlili verdi.tahlillerden sonra daha net anlaşılacakmış.eve geldim şu an çok kötüyüm.çok korkuyorum ya öyle bişey varsa ne yaparım Allahım.kafam çok yorgun hiç bişey düşünemiyorum.bilgisayarı açtım kendimi burda buldum.bilmiyorum ne yapacağımı.tahlillerin ücreti çok fazla tuttuğu için orda değilde devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim.pazartesi tekrar gideceğim.ya erken menapozsa die içim içimi yiyor.bir yıllık evliyim.çocuğum da yok.bir iki yıl istememiştim zaten ama şimdide böyle bir risk olustu.bilmiyorum ne yapacağımı.ilk defa kendimi bu kadar çaresiz ve yorgun hissediyorum.

üzülme hayatım ya her şeyin bi çaresi var ilaçlarla adetin düzenli hale gelir . Bence vakit kaybetmeden bir bebek sahibi olmalısın vicudun kendini yeniler umutsuzluga kapılma yanii :teselli:

şimdiden canınızı sıkmayın inşallah sonuçlarınız güzel çıkar.. Rabbim sağlık sıhhat versin:Saruboceq:

canım stres yapma eminim sonuçların temiz çıkacaktır yani korktuğun boyutlarda olmayacaktır hormonları düzene sokan ilaçlar var eminim seninki de normale dönecektiropuyorumnanaktan

Allah yardımcın olur inşallah tahlillerin temiz çıkar , Kendini toparla. Sağlıklı günler dilerim sana..

Allah razı olsun arkadaşlar.kendimi üzmemeye çalşıyorum temizlik yapmaya başladım kafam dağılsın diye.elim kolum kalkmıyo kaplumbağa hızıyla dolanıyorum.

zeytinburnunda semiha şakir hastanesi var sadece kadın hastalıkları ve doğum üzerine oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.belki ben abartıyorum ama doktorun söylediği rahim temiz sadece menapoza giren bayanların belirtileri var ama tahliller en doğruyu söyler.ben bu ama dan öncesine takılıp kaldım.

çok geçmiş olsun cnm inşallah düzelir herşey benimde psikolojim alt üst umarım ilaçlarla düzelir..bende bebek için uğraşıyorum 1 senedir....

canım geçmiş olsun
inşallah tedavi olup,iyileşirsin
sonuçta erken teşhis edilmiş

üzülme canım doktorların her söylediği çıkacak diye bişey yokki.onlar olasılıklara göre konuşuyo her zaman.tahlillerini bi yaptır bakalım.ALLAH hayırlı sonuçlar almanı nasip eder inşallah.hem en kötüsünü düşünürsek genç yaşta menopoza giren insanlar bebek sahibi olabiliyo.ama yinede inşallah öyle bi durumun yoktur.ALLAH yardımcın olsun

canım evet erken menapoz diye birşey var ama unutma beyin sen ne düşünrsen ona şartlanıyor ve hırmonları o şekilde yönlendiriyor olumlu düşünmeye çalış inşallah iyi olur bir süre daha en azından haplarla getirirler menapoza girdiysen bile bence çocuğu düşün hemen sen bilirsin ama bazen hamilelik bunlarda düzelmeyide sağlıyor

canim kafana takma alah verir kolayligini, bence bu yasda erken menopoz hic zannetmiyorum...
daha 24 yasindasin....üzülme stressdende olmayabilir bebisin, ama simdi doktora gidip tedavi ol doktorun dediklerine uy.. esinle bunlari paylasdinmi

evet söyledim ama o hiç bu kadar endişelenmedi.öyle bi tepkisi de olmadı.tahlilleri yaptıralım bakalım dedi başka bişey yok.bende diyorum ben mi abartıyorum acaba

çok şükür tahlil sonuçlarım çıktı.hormonlarım tamamen normalmiş.stresten dolayı rahimde tembellik olmuş.zaten sonunda regl oldum.çok şükür.istersen çocuk yapmayı düşünebilirsin dedi doktor.çünkü birkaç kez daha böyle tekrarlarsa tehlike olabilirmiş.ilaç tedavisi filan başlar dedi.
Allahıma çok şükürler olsun.kaç gündür.kendi kendimi yiyip bitirdim.herkese teşekkürler arkadaşlar çok sağolun.hepinizi öpüyorum.iyiki burdayız:))))))

Back