• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastane sonrası moralim çok bozuk

çok şükür tahlil sonuçlarım çıktı.hormonlarım tamamen normalmiş.stresten dolayı rahimde tembellik olmuş.zaten sonunda regl oldum.çok şükür.istersen çocuk yapmayı düşünebilirsin dedi doktor.çünkü birkaç kez daha böyle tekrarlarsa tehlike olabilirmiş.ilaç tedavisi filan başlar dedi.
Allahıma çok şükürler olsun.kaç gündür.kendi kendimi yiyip bitirdim.herkese teşekkürler arkadaşlar çok sağolun.hepinizi öpüyorum.iyiki burdayız:))))))

Gözün aydın zelihacım konunu okumuş çok üzülmüştüm bende senin adına :teselli:

inan bana çokk sevindim şimdi tahlillerinin temiz çıktığına inşallah yakında hamile konunuda okumak nasip olur:1hug:

Allaha Emanet Ol Tatlıma.s.

Gözün aydın zelihacım konunu okumuş çok üzülmüştüm bende senin adına :teselli:

inan bana çokk sevindim şimdi tahlillerinin temiz çıktığına inşallah yakında hamile konunuda okumak nasip olur:1hug:

Allaha Emanet Ol Tatlıma.s.

saol canım bende nasıl bi hafta geçirdiğimi bilmiyorum.o kadar korktum ki anlatamam.allahıma çok şükür.şimdi de korkumdan çocuk düşünmeye başladım:)gerçi bir yıl oldu çalışmıyorum da bazen özlemini çektiğim oluyodu.hayırlısı olur inşallah

canım çok geçmiş olsun
şuan tıp çok ileri herseyın caresı var ilaçlar falan derken bence sogan kürüne basla internette araştır ıstersende benim arkadasım 26 yasında dr.onada sana söylenenleri söylemiş soğan kürünün çok faydasını gördügünü söyledi dr gidince degerleri biraz olsun iyiye dogru gitmeye başlamıs iyi bak kendine

Back