arkadaşlar daha önce de konu açmıstım regl düzensizliği için hamilelikten şüphelenmiştim.gidip kan testi yaptırmıstım bişey çıkmamıştı.normalde ilk defa düzensizliğim oldu oda üç ay sürdü.ha oldu ha olacak derken artık dayanamadım bugün doktora gittim.muayene sonucunda rahimin çok temiz olduğunu söyledi doktor.kist filan yokmuş.ben ondan şüphelenmiştim.fakat rahim menapoza giren bayanların belirtisini gösteriyomuş.bir sürü hormon tahlili verdi.tahlillerden sonra daha net anlaşılacakmış.eve geldim şu an çok kötüyüm.çok korkuyorum ya öyle bişey varsa ne yaparım Allahım.kafam çok yorgun hiç bişey düşünemiyorum.bilgisayarı açtım kendimi burda buldum.bilmiyorum ne yapacağımı.tahlillerin ücreti çok fazla tuttuğu için orda değilde devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim.pazartesi tekrar gideceğim.ya erken menapozsa die içim içimi yiyor.bir yıllık evliyim.çocuğum da yok.bir iki yıl istememiştim zaten ama şimdide böyle bir risk olustu.bilmiyorum ne yapacağımı.ilk defa kendimi bu kadar çaresiz ve yorgun hissediyorum.