Hastane Şikayet

Teşekkür ederim cevap için. :)
Yarın alayım o kitabı,bri de emzirme grubuna katılacağım bebeğim doğunca,umarım fayda sağlar. Güvenli bağlanma gerçekleştirmek istiyorum.
Facebookta emzirme sanati grubu var. Oradan da cok faydalanabilirsiniz. Ilk 3 ay uykuyu dusunmeyin gak meme guk meme gidin diger seyler olur gider.
Sigara konusunda da yanlis dusunuyorsunuz yapilan uyarilar dogru dikkate alin lutfen saglikla gelsin bebeniz

Evde küçük çocuk varken, odanın içinde sigara içmek nedir ya. İçiyorsanız açık alanda için... Sorunun kaynağı sizde başlıyor.

Hastanede prosedürü uyguluyor. İçeride hastalar var. Aynı şekilde sizin bebeğiniz orda olsa ve başka bir kadın içeri girmeye çalışsa sizin bebeğinizin enfeksiyon kapma ihtimali olmayacak mı? Tek hasta ve hasta yakını siz değilsiniz. Lütfen bu gibi toplumun kullandığı ortak alanlarda duyarlı olun.

Bir de işini yapmaya çalışan insanları şikayet etmek için yol arıyorsunuz...

5 günlük bebeğim yoğun bakıma alınmıştı, emzirmek için odaya girdim. 7-8 bebek vardı. Bir hayli zaman da kaldım. Dediğin gibi katıla katıla ağlıyor bebekler kimse de dönüp bakmıyordu malesef
Yani adı üstünde yoğun bakım bebek hemşiresi.
Görevi orada boş boş oturup mesai saatini doldurmak değildir herhalde.
Annesinden ayrı tutulan bebeklere bakmaktır değil mi?

hastaneyi bos verirdim su an evdeki kuralari tekrar gözden gecirirdim.

esim ve ben sigara iciyoruz. ev de arabada kesinlikle yasak. cocuk uyanikken asla balkona cikip icmem. icersem uyudugunda el yüz disleri temizlenir. kiyafetler degistirilir.

bebekli evde nasil sigara icmesine izin veriyorsun cok üzüldüm gercekten.

keske o an bebegi hemen kusturtsaydiniz. ozaman yogun bakima belki gerek kalmazdi

Enfeksiyon riski nedeniyle yoğun bakıma kimse alınmamalı zaten. Düşünsenize gripli bir anne de sizin gibi düşünse girse yoğun bakıma büyük tehlike.
Burada eşiniz çok büyük suçlu emin olun onun sorumsuzluğu, ilgisizliği hemşirelerinkinden kat kat fazla. Küllüğü yere koymak hemde emekleyen bir bebeğin olduğu evde..

Balkonda da olmaz, ev icinde icmis etkisi yaratiyor.

geçmiş olsun. sağlık bakanlığına şikayet edin. ayrıca o an hastanede başhekime de şikayet edebilirdiniz. doğru düzgün ilgilenilmiyor vs. diye ayrıca önlük galoş vs. giyerek 10 aylık bebeğinizin yanında olmanız da gayet doğal birşey. pek ala da içeri alabilirler sizi. kaldıki ağlamasına müsade etmeyip gereken müdahaleyi yapmaları lazımdı. geçmiş olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun izmarit değil sigara kokusu bile bebekler için çok zararlı olan birşey ve maalesef sigara ani ölüm risklerini arttırıyormuş benim de 11 aylık bebeğim var babası sigara içtikten sonra ki asla evin içinde içmez ellerini yıkayıp dişlerini fırçalamayan çocuğun yanına yaklaşmaz. Çok dikkatli olun. siz de okurken çok üzüldüm. Ama ben bu anlattığınızda bi sorun göremedim zaten sizin oraya alınmanız yasak ve büyük risk almışlar sizi alarak sonuçta sütünüzü sağarak da verebilirdiniz. Hatta çocuğunuzdan başka yatan hasta çocuk ve aileleri varsa siz içeri girdiğiniz için sizi şikayet edebilir. Siniriniz ve üzüntünüz geçtiğinde sizde anlayacaksınız ki aslında sizin oraya girmeniz çok yanlış. Siz şuan bir anne şefkati ile düşünüyorsunuz ama hemşireler hergün onlarca ağlayan bebekle karşı karşıya kalarak duyarsızlaşıyorlar. Tekrar geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşsun bebeğiniz inşallah

Alacağım teşekkür ederim. :)
Umarım herşey güzel olur.

Bence hemşireleri şikayet edin.
Mesai saatinde çene çalmak yerine her bebekle tek tek ilgilenmeliydiler. Zaten bebekler anadan ayrı. Bebekleri aç, uykusuz, belki altı pis bırakmak mı görev tanımı?
Bebek hemşiresi olduğuna göre doyurmalı, emzik vermeli, alt değiştirmeli ve uyumasına yardımcı olmalı.

O zavallı güçsüz bebeler ağlamaktan katılsın, onlar çene yapsın. Vicdansızlık bu.

Insanlara haksizlik yapan bir yorum olmus bu.
Alti kuru, karni tok, uykusunu almis her bebek melek gibi mi? Oyle olsa anne-babalar gece hic uykusuz kalmazdi. Hicbir bebek aglamazdi. Cok duz bakmissiniz olaya.

Yani adı üstünde yoğun bakım bebek hemşiresi.
Görevi orada boş boş oturup mesai saatini doldurmak değildir herhalde.
Annesinden ayrı tutulan bebeklere bakmaktır değil mi?
Hepsi öyle değildir diye umuyorum. Yeni anneydim çok paniklemiştim, çok ağlıyordu bebekler, gidip sesleniyordum mesela, tamam tamam deyip yolluyorlardı.
Bir tanesinin küvözünden farklı sesler geliyordu sinyaller falan. Koşup gittim alarm sesi gibi bir şeyler oluyor nolur gelin diye, hemşire gayet rahat geldi, bazı tüpleri değiştirdi anlamadığım bir şeyler yaptı, sonra gidip diğer hemşirelere yine ağırlaştı yaşamayacak herhaldr gibi bir şeyler söyledi.
Günahlarını almak istemiyorum ama nasılsa yaşamaz mı diyorlar nedir bu umursamazlık bilmiyorum. Çok ağlamıştım sürem dolunca, benim bebeğime de bakmıyorlarsa diye.
Allah hiçbir bebeği de anneyi de oralara düşürmesin

184 saglik bakanligi sikayet hatti.kesinlikle dikkate aliyorlar

Eşiniz hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz hemşireyi şikayet etmek kolay da.
Ne demek izmariti yere birakmak

Acil servise eşini dövüp getiren; "Karıma baksanıza hemen siz burada ne işe yarıyorsunuz, bizimle ilgilenin." diye şikayet eden adam geldi aklıma konunuzu okuyunca.
Ihmalkarliginizdan doğan bir olay var ve bence suçluluğunu bir şekilde bastırmak için yeni suçlular aramaya çalışıyorsunuz.
Bebek bu tabii ki ağlayacak, iğrenç birsey yutmuş, midesi bulanmıştır, karnı ağrımıştır ağlamamasi anormal olurdu.

Insanlara haksizlik yapan bir yorum olmus bu.
Alti kuru, karni tok, uykusunu almis her bebek melek gibi mi? Oyle olsa anne-babalar gece hic uykusuz kalmazdi. Hicbir bebek aglamazdi. Cok duz bakmissiniz olaya.
Bebek susmuyor diye sesi kısılana kadar ağlatsın mı?
Bebeklerin sebepsiz ağladığı nadirdir. Gazı, ağrısı vardır. Gelişme atağıdır. Anneyi, memeyi arıyordur. Altı pistir, karnı açtır, emzik arıyordur, anne kokusu olmadan uykuya dalamıyordur vs. Dilsiz, çaresiz yavruları pışpışlasalar günaha mı girerler?
Amaan zaten ağlıyor diye bir köşede çene çalma hakkı verir mi bu?

Biz anneler amaan napsam ağlıyor deyip, beşiğe atıp sefa sürmüyoruz. derdini çözmeye çalışıyoruz.
İlk bebek acemiliği hariç diğer bebeklerde anneler daha bilinçli ve tecrübeli olduğu için daha az ağlıyor çocuk.

Zaten bu tecrübeye olan aşırı güven onlara çok basit hatalar yaptırıyor.

Amin.

Eşiniz hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz hemşireyi şikayet etmek kolay da.
Ne demek izmariti yere birakmak
Kocası ifade vermiş, konu sahibi oklavayla karşılayacak.

İlgisiz hemşirelere ne yapalım sizce?

Yazdıklarınızı sonradan daha net bir şekilde okudum. Bencilsiniz, hem de çok bencil. Siz hastanenin adını bana verin ben bizzat şikayet edeceğim!

Bebeği orada yatan diğer anneler ne yapsın? Bir kadın sürekli girip enfeksiyon tehlikesiyle yoğunbakımda dolaşıyor. O an bebeğinizden başka çocukları düşünmemişsiniz.. E ayıp be!

Çocuk sebepsiz aglamiyor zaten zehirlenmis.yani annesini arama açlık susuzluk gaz değil cocuktakı hastalanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…