Hastane Şikayet

Ablacım yazın da olmaz kışın da olmaz
Kışın havanın soğuk olması benim veya başkalarının değil, sigara içen kişinin problemi. Yine söylüyorum kış da olsa benim tanıdığım kimse içmekanda sigara içmiyor.

O zaman şanslısın diyeyim,ben eşime bıraktıramadım bu alışkanlığını.
Doğrusu bu ama herkes uymuyor bu kurala malesef.

Hamilesiniz hem sizin icin zarar hem bebek icin esiniz bir an once evde icmeyi biraksin bebeginiz bronsit olsa,astim olsa ne olacak ozellikle kucuk cocuklar cabuk hastalanıyor,istedigi kadar evi havalandirsin sprey sıksın faydasi olmaz ozellikle bebeginiz icin daha kotu olur.

Normalde balkonda içer ama soğuklar başladı,o yüzden içerde içiyor.
Zaten gidiyor gelene kadar inşallah bırakır.

Yazı kışı yok bunun, benim de tanıdığım hiç kimse evde sigara içmez.
Sigara bağımlılığı soğuk dinlemiyor zaten, balkona çıkıp içiyorlar.
Eşiniz rahatına düşkünmüş.
Antibakteriyel oda spreyinin masum bir şey olduğunu sanmıyorum bir de, kimyasala da sigaraya da maruz kalmamalısınız siz.

Her ağlayan bebeğin annesini içeri alsalar orası yoğun bakım olmaz, yol geçen hanı olur ki mikrop taşıma ihtimali çok fazla tek bir kisinin bile. Hastaneyi isterseniz şikayet edebilirsiniz tabii ama haklı değilsiniz ki nir sonuç alasınız??

Normalde balkonda içer ama soğuklar başladı,o yüzden içerde içiyor.
Zaten gidiyor gelene kadar inşallah bırakır.
Sigarayi birakmak zorunda degil ama bebek olan evde icerde kimse sigara icemez , bu cok net bir kuraldir , buna uymayan adam hakkinda cok agir konusurum ama degmez
Bu arada hamile olmana inanamiyorum , hani dikkat edecektin bekleyecektin ?

Sigarayi birakmak zorunda degil ama bebek olan evde icerde kimse sigara icemez , bu cok net bir kuraldir , buna uymayan adam hakkinda cok agir konusurum ama degmez
Bu arada hamile olmana inanamiyorum , hani dikkat edecektin bekleyecektin ?
Hayırlısı olsun diyeyim.
Seviniyorum ama.

Son düzenleme:
Yazık ya hem sizin çocıga hem ordaki başka çocuklara madem anneyi istiyo çocuk niye 1 saat 1.5 saat 15 yaşında bi çocuga çocugun aglamasını dinletirsiniz o çocuk için de kötü bi durum.inşallah şikayette bulununca hijyen felan prosodur deyip savmazlar.

Ben çoğu yarın ldrmedim o cocuk zaten bebegımle aynı yogun bakımdaydı 10.15 kısı vardı o yogun bakımda o çocukta tam bebeğimin karsındaydı yatagı

Valla çoğunluk içiyor diye kendinizi hiç de kandırmayın, sigara içmek hiç normal doğal filan değil, zehir o zehir ya.....

Hadi içiliyor, bunun yazı kışı spreyi havalandırması vs yok. İçerken hooppp siniyor zaten tüm eşyalara duvara perdelere.
Ya dışarıda ya da kapı kapalı olarak balkonda içsin eşiniz.
Hamileymişsiniz sizin içinde son derece sakıncalı.. Dikkat edin lütfen..

Kışın totoları donuyorsa sigara içmeyi bıraksınlar. O bebeğin suçu değil kışın balkonda sigara içilemeyecek kadar soğuk olması.

Benlik bir durum yok ben içmiyorum.
Ama söylediğim oda spreyi çok iş görüyor,en azından eşyalarım vs kokmuyor havalandırıldığında.

Kışın totoları donuyorsa sigara içmeyi bıraksınlar. O bebeğin suçu değil kışın balkonda sigara içilemeyecek kadar soğuk olması.
Sigara içenleri anlamıyorum,ne var bu kasar bağımlı olacak?
Dumanı içine çekip bırakınca ne zevk alıyorlar
Keşke bıraksalar,içmeseler neyse ki benimki gidiyor.

Benlik bir durum yok ben içmiyorum.
Ama söylediğim oda spreyi çok iş görüyor,en azından eşyalarım vs kokmuyor havalandırıldığında.

2 Astım bronşitli çocuk annesi olarak yazayım, o antibakteriyel spreyleri ASLA ama ASLA kullanmayın.. sigara dumanını yok edeceğim diye ciğerlerinize neler yaptığınıza inanamazsınız.. hele hele hamileyken ve bebek ergenliğe gelene kadar asla, o kadar net diyeyim..

Zararı ne çok bilemiyorum açıkçası araştırmadım da,eczane gibi bir yerden aldık biz onu,aldığımız kişi gayet iyi,koku falan bırakmıyor dediği için aldım hatta. Güvenerek aldım yani. Bir araştırayım,öyleyse kullanmayayım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

çok üzüldüm bebeğinizin durumuna. ama henüz çok küçük. kalıcı etki bırakacağını düşünmeyin. bolca sevin vakit geçirin anlamasa da konusun onunla . sevginizi hisseder

Siz hatalısınız. Sütünüzü sağıp vermeliydiniz, bahanelik bir durum değil bu. Orada yatan bir bebek sizin girip çıkmanız yüzünden hastalansa önemi yok mu? Şikayet edilecek hiçbir şey yok. Zaten esnememesi gerektiği halde esnemiş kurallar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…