- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Kusura bakmada ben bebegimin yaninda sigara icen adami bosarim net.siz asil anneliginizi sorgulayin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesi kısık sureklı uyuyo kuzum . Doktora hemşireye cok dil döktüm .onlarda bana sütünü sag dedi amaa ben onada bahane buldum bugüne kadar hıc ayrı kalmadık bebegımle yapamazdım .bnden baska kımse yoktu kapıda güvenlikte aşağıda beklememi söyledi ama onlarıda dinlemedim dil döktüm. ıyıkı kaldım orda. Olmasaydım bebegım ne halde olacaktı acaba .Geçmiş olsun karpuz şimdi iyi mi bebeğin
Yoğun bakıma sürekli almazlar senin sütü sağıp vermen gerekiyordu zaten sadece günde 1 kere emzirmeye izin var
Asla oyle bısı olmucak bı ınsan bıbıkere hata yapar ikincisi hata değildir .Gecmıs olsun , bebegınıze cok uzuldum lutfen evde sıgara ıcırtmeyın
Dokunmadımkı hiç cocuklara sadece kendı bebegımle ilgilendim .peki siz sürekli içeriye girerken orada başka bir çocuk mikrop kapsaydı?
bunu düşündünüz mü?
çok geçmiş olsun ama bu konu nereden tutsanız elinizde kalıyor
anlıyorum annesiniz ama kendi bebeğinizi düşünürken bir başkasının canını tehlikeye atamazsınız
Uyuyo sureklı sesi kısılmış bebeğimin cok hareketliydi dunden beri cok bitkinYavrum ya kiyamam nasil simdi ?
Enfeksiyonlar sadece dokunma yoluyla gecmez hanımefendi solunum yoluyla da gecen cok ciddi enfeksiyonlar vardırDokunmadımkı hiç cocuklara sadece kendı bebegımle ilgilendim .
ben anlıyorum sizi ama mikrop dokunmakla geçmez sadece,solunum yoluyla da geçer.Dokunmadımkı hiç cocuklara sadece kendı bebegımle ilgilendim .
Yok kuzum kusturmadılar kömür dediler sankı simsiyah bı sıvı ıcirdiler .Ben hastaneye giderken aklımdan lavman yaparlar çıkarırlar dıe düşünüyodum .Ama yogun bakım diyince dusun halımhalımiİzmariti kusturup çıkardılar diye tahmin ediyorum.. büyük geçmiş olsun.. çok sorumsuz bir eşiniz var.. o kv'nin yetiştirdiği adam o kadar oluyor zaar.. Allah yardımcınız olsun![]()
Onu zehirlenmeye karşı içirmiş olmalılar.. peki o izmarit midesinden nasıl çıktı, çok canı yanmıştır yazık kuzuyaYok kuzum kusturmadılar kömür dediler sankı simsiyah bı sıvı ıcirdiler
Hiçbi fikrim yok dediğin gıbı sadece kendı bebegım aklımdaydı o an baska cocukları düşünemedimEnfeksiyonlar sadece dokunma yoluyla gecmez hanımefendi solunum yoluyla da gecen cok ciddi enfeksiyonlar vardır
Kaka yapıyo simsiyah sert. Kaka yla cıkmistir buyuk ihtimalOnu zehirlenmeye karşı içirmiş olmalılar.. peki o izmarit midesinden nasıl çıktı, çok canı yanmıştır yazık kuzuya
Pes annelıme kadar laf edilmiş. Eşim ztn asla benim yanımda cesaret edip sigara içemezdı zaten içmedide, gece 3gıbı uyandım sigara içiyodu TV izliyodu
Sesi kısık sureklı uyuyo kuzum . Doktora hemşireye cok dil döktüm .onlarda bana sütünü sag dedi amaa ben onada bahane buldum bugüne kadar hıc ayrı kalmadık bebegımle yapamazdım .bnden baska kımse yoktu kapıda güvenlikte aşağıda beklememi söyledi ama onlarıda dinlemedim dil döktüm. ıyıkı kaldım orda. Olmasaydım bebegım ne halde olacaktı acaba .