Hastane önerisi yardım

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Arkadaşlar benim erkek arkadaşım askerde şu an Ankarada.Ve iki üç kere gataya hastaneye gitti ve bel fıtığının çok büyüdüğünü artık ameliyat olması gerektiğini söylemişler benim de kafam karıştı hemen daha bu yaşta ameliyat olması ne kadar doğru? Bir de gataya nasıl bir hastane orda ameliyat olması iyi olur mu yoksa askerliğinin bitmesini bekleyip başka yerde mi olmalı ameliyatı?Sizin gata hakkında bilginiz var mı bu konuda yardımınıza ihtiyacım var

gecmiste millet gatadan randevu alabilmek icin araya adam sokardi da yine alamazdi. askeri hastene. ne gaziler yatiyor orada. n devlet buyukleri orada tedavi oldu azicik google a yazsan bulursun biseyler.

asker oldugu için orada olmak zorunda. bel fıtıg gecnlik yaşlılık göz etmez.
GATA cok güze lbir hastanedir. Cem yılmaz bel fıtıgı ameliyatını askerlik zamanında olmuş ve GATA da ameliyatı yapılmıştır.
eskiden sivil olan hiçkimse oraya girip muayene olmazdı. igirmek çin muhakkak ya asker yada yakını olman gerekiyordıu . şimdi öyle bir yer degil ama görevli tüm doktr. askeri doktordur. korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…