Anladım. Şimdiden hayırlı olsun geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yani fotoda yangına ozenirseb onu hemen cekimden önce giydirirsuniZ olur biter çoğu hastane zateb hemen zibin geçiriyor bebeğe öyle özene bezene giydirmicekler paldır küldür benim ıkizlerim oldu bir oğlan bir kız ikisinin kıyafetlerini karistirmislar abuk sabuk giydirmislee ozendim o kadar cekemedik resimO zaman önce normal kıyafet giydirmek daha mantıklı gözüküyor
Yani fotoda yangına ozenirseb onu hemen cekimden önce giydirirsuniZ olur biter çoğu hastane zateb hemen zibin geçiriyor bebeğe öyle özene bezene giydirmicekler paldır küldür benim ıkizlerim oldu bir oğlan bir kız ikisinin kıyafetlerini karistirmislar abuk sabuk giydirmislee ozendim o kadar cekemedik resim
Ikizler kıyafetleri aynı olsun istedim ve klasik şeyleri sevmem oğlana sarı kıza krimizi aldım kıyafeti sarıyı kıza kırmızı yi oğlana giydirilmiş tiYani onlar da nasıl karıştırmışlar, ilginç gerçekten. Bende en ufak şeyleri bile düşünüyorum şuan zaten kimse gelemeyecek çoğu şeye heves ettim ama içimde kaldı bari bu tam olsun
Ikizler kıyafetleri aynı olsun istedim ve klasik şeyleri sevmem oğlana sarı kıza krimizi aldım kıyafeti sarıyı kıza kırmızı yi oğlana giydirilmiş tiins senin herşey gönlünce olur ben o kadar heves ettim verdim hemen kan içinde kaldı doğru dürüst silmemisler bile hele sapkalar berbat durumdaydı
Yani insan boyl3 düşününce mesela ilk gözümün önüne o halleri geliyor minicik bir bebek aslına bakarsan o an çuval giydir yine sana çok güzel gelcek çünkü senin bebeginkomik bir anı olmuş aslında konu bebek olunca herşey güzel geliyor insana amin inşallah teşekkür ederim
Yani insan boyl3 düşününce mesela ilk gözümün önüne o halleri geliyor minicik bir bebek aslına bakarsan o an çuval giydir yine sana çok güzel gelcek çünkü senin bebegin
Hayırlısıyla doğur ve yasa tarif edemiyecgim kadar muhteşem bir duyguAynen öyle, zaten yüzünü görünce kıyafet falan umrumda olmaz☺ öyle diyorlar yani
Hayırlısıyla doğur ve yasa tarif edemiyecgim kadar muhteşem bir duygu
Bebeğin rahat edeceği bir kıyafet teslim edin,siz ne zaman kendinizi iyi hissedip ,fotoğraf çekmek isterseniz o zaman giydirirsiniz işlemeli kıyafeti bebeğinize.
Topuk kanı alınıyor(oğlumun tulumu kan olmuştu)kusabiliyorlar,(kızım mekonyum yutup kusmuştu ilk gün) dolayısıyla kirlenme ihtimali yüksek.
Gobek bagi dusene kadar banyo yapmiycakDevlette doğum yapacağım nasipse, ilk normal alt üst takımini giydiririm hastaneden gelince (malum korona) banyo yapar temiz temiz yenilerini giydiririm diye düşünüyorum..
Naptınız?Kızlar merhaba, tecrübeli annelere bişey danışmak istiyorum. Yakın zamanda doğum yapacağım inşallah. Ve bebeğimin giymesi için isim işlemeli, kolları yakası dantelli falan tulum almıştım. Hemşireler kıyafet istediği zaman bu tulumu mu vereyim yoksa sıradan bi tulum verip sonra mı onu giydireyim? İlk o tulumla fotoğrafı olsun istiyorum ama sezaryen olacağım ben kendime gelene kadar kirletsin de istemiyorumYardımcı olursanız sevinirim.
Naptınız?
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı?
Aklıma geldikçe size dua ettim.
Şuan nasılsınız? Toparlandınız mı? İlk zamanlar nasıl geçti?
Ben dört sene önce doğum yaptım, Dr göbeği beklemenize gerek yok, yikayabilirsiniz demişti, yıkadık da bir sorun yaşamadık, sadece iyi kurulamak lazım.Gobek bagi dusene kadar banyo yapmiycak
Canım, şimdi farkettim cevabını..Allah razı olsun düşünüp de dua ettiğiniz için
Evet 1 hafta kadar önce doğum yaptım, rahat geçti çok şükür bi sıkıntı yaşamadım çabuk ayaklandım ama bebeğim yoğun bakımda malesef.. Şuan açtığım bu konu bile o kadar anlamsız geliyor ki
Şimdi nasıl bebisiniz, iyidir umarımAllah razı olsun düşünüp de dua ettiğiniz için
Evet 1 hafta kadar önce doğum yaptım, rahat geçti çok şükür bi sıkıntı yaşamadım çabuk ayaklandım ama bebeğim yoğun bakımda malesef.. Şuan açtığım bu konu bile o kadar anlamsız geliyor ki
Canım, şimdi farkettim cevabını..
Şuan nasıl, çıktı mı yoğun bakımdan?
Rabbim acil şifalar versin inşallah canım
Şimdi nasıl bebisiniz, iyidir umarım
Çok şükür, çok sevindimÇıktı çok şükür iyi bi sıkıntısı kalmadı, sağolun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?