Canım öyle hemen kirlenmiyor zaten kıyafet .kusma Vs olursa yakalık takın üstüne .ilk zaman öyle zaten çok çiş kaka sizdirmiyor. İlk dışkısı zaten yapişkan siyah birsey oluyor.
Sürekli giy çıkar yapma hiç zaten şu virüs de var . Sezeryan çabuk çıkıyor odaya zaten resim falan cekinirsiniz. Sağlıkla doğum ve eve geçiş yaparsiniz inşallah . Şimdiden hayırlı olsun.
Özgüvenli olmanız çok güzel...bebeği sık sık emzirin, sizde sık sık kendinizi çok zorlamadan kalkıp yürümeye çalışın ki daha çabuk toparlanabilesiniz..Annem malesef yaş durumundan dolayı gelemiyor. Eşim olacak yanımda 1 kişiye izin var. İkimizde hiçbişey bilmiyoruz ama gereksiz bi özgüven var nedense
Özgüvenli olmanız çok güzel...bebeği sık sık emzirin, sizde sık sık kendinizi çok zorlamadan kalkıp yürümeye çalışın ki daha çabuk toparlanabilesiniz..
Bebeği doğumdan hemen sonra tertemiz siliyorlar, kurulayıp sonra giydiriyorlar. 3 ünde de yaşadım, öyle kan pislik vs olmuyo hiç..
Biz ilk giydirdiğimiz kıyafeti 2. gün sonunda, o da fotorafçı gelip çekim yapacak diye çıkardık, yani kirlendiği için değil..
Eğer fotoyu ilk gün çekeyim özel olsun diyorsanız giydirin gitsin..bi de sonradan elbise değiştirip çocuğu yormazsınız..Bu özel anda giymeyecek te nezaman giyecek? Zaten çok çabuk büyüyorlar, bi iki ay sonra giyemez bile.
Bizim 1. günün sonunda akşam hemşire bebeği alıp tümden yıkayabileceğini ama boyundan aşağı yıkamanın daha uygun olacağını söyledi, biz boyundan aşağı yıkansın istedik. O zaman başka kıyafet giydi. Bu sadece 3. Sezeryanımda oldu, sanırım hastanenin uygulaması, diğerlerinde sadece sezeryan sonrası temizlemişlerdi.
Bence sezeryandan önce sizi odanıza aldıklarında sorun hemşirelere, onların uygulamalarının nasıl olduğunu öğrenin. Ona göre karar verirsiniz.
Benimde yakinda dogumum olacak bende suslemeli yaptirdigim tulumu giydirecegm yani hemsirelere onu vericem
6 nisanda bende sezaryan oldum bebegim hemen yanina gelmedi bi 6 saat filan geçti öyle geldi. Belden uyuşturuldum. Ama yinede normal bi kıyafet verin yanınıza geldiğinde süslü takimi giydirin
Ne kadar erken emzirirsen o kadar iyi ikiniz için de...senin kendini iyi hissettiğin, emzirecek duruma gelebildiğin ilk fırsatta hemşireler eşliğinde emzirmeye geçiliyor..çok rahatsız edecek bi kıyafetse giydirme o zaman, ilk fotoları rahat bi kıyafetle olsun, sonra giydirirsin süslü kıyafetini, yine foto çekilirsiniz..Teşekkür ederim ayrıntılı yazdığınız için. Birşey sormak istiyorum, odaya çıktığım zaman direk emzirme kısmına mı geçiliyor eğer öyle olursa dediğim kıyafet bebeği rahatsız edebilir diye geldi aklıma. Çünkü yaka kısmı tüylü dantelli falan. Hemşireye sormak da iyi fikir aklımda bulunsun
Allah kucagimiza almayi nasip etsin benim suan normal gozukuyor ama dogum esnasinda nolur bilemiyorum :) siz isterseniz once normal takim giydirn yaniniza geldigndede istediginizi giydirirsinizRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin❤ Bu arada haftamız aynı bende 37.haftadayım
İyice kafam allak bullak oldu normal doğum olsa bu kadar düşünmem aslında ama sezaryen diye kararsız kaldım.
Allah razı olsun inşallah hepimizin inşallah.Hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Neden 6 saat sonra geldi özel değilse söyleyebilir misiniz? Sanırım her duruma hazırlıklı olmak lazım
Ne kadar erken emzirirsen o kadar iyi ikiniz için de...senin kendini iyi hissettiğin, emzirecek duruma gelebildiğin ilk fırsatta hemşireler eşliğinde emzirmeye geçiliyor..çok rahatsız edecek bi kıyafetse giydirme o zaman, ilk fotoları rahat bi kıyafetle olsun, sonra giydirirsin süslü kıyafetini, yine foto çekilirsiniz..
Allah razı olsun inşallah hepimizin inşallah.
Hırıltısı var dediler ondan geç geldi her bebekte oluyomus. Bizim 6 saatti kimisinin daha fazla sürmüş. Ama kötü olumsuz olmamak lazım.
Allah kucagimiza almayi nasip etsin benim suan normal gozukuyor ama dogum esnasinda nolur bilemiyorum :) siz isterseniz once normal takim giydirn yaniniza geldigndede istediginizi giydirirsiniz
Inşallah canim ama ilk gördüğün an herşeyi unutuyo insan.Sezaryen de bebeklerde solunum sıkıntısı oluyor falan demişlerdi ama inşallah bizde öyle bişey olmaz.
Benimkiler benden önce odaya gelmişti, sizinkinde de sıkıntı olmaz, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..Sezaryen de bebeklerde solunum sıkıntısı oluyor falan demişlerdi ama inşallah bizde öyle bişey olmaz.
Ben de sezaryen oldum bebeğimi yıkamadan üstünden temizleyip giydirdiler kıyafetlerini sorun olmamıştı çok kirlenmez kan vb temizlenirse . Ama bu durum ameliyathanedeki hemşire ebelerin tutumuna bağlı
Kan pıhtılaşma bozukluğu var o yüzden mecburi sezaryen.Inşallah canim ama ilk gördüğün an herşeyi unutuyo insan.
Sen neden sezaryan olcaktin ki
Benimkiler benden önce odaya gelmişti, sizinkinde de sıkıntı olmaz, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Anladım. Şimdiden hayırlı olsun geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alın inşallahKan pıhtılaşma bozukluğu var o yüzden mecburi sezaryen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?