• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Hastane çantasına neler koymaliyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bana ne refakatçiden yazıp hemen peşine yazık ona da yazmanız gerçekten çok tuhaf.

1- Sen değil siz.

2- Yıllardır bu forumdayım, ben de dahil pek çok üye tanımıyor sizi.

3- yanlış yazmışım diye kelime veya harf hatasına denir. Birbirinin aksi iki cümle yazınca, yanlış yazmışım değil, saçmalamışım demek gerekir.
Bence siz çok sacmaladiniz arkadaş yanlış yazdım demiş ve bundan size ne lütfen konuyu kapattırmak istemiyorum ...!

Allah aşkına bana ne refakatçidan yazık ona oda bizimle ölüyor zaten hiç yatmıyor sabaha kadar eyer rahtsz oluyorlarsa refakatçi almasınlar valla
Haklısın asiyem yanımızda kalacak refakatçi bütün eşyalarını almalı biz hangi birine çanta yapalım :-)arkadaş seni yanlış anladı galiba :işsiz:

Hayrla doğum yaparsın inşaAllah BeautifulPanda0814 :* Rabbım
Bu güzel duyguyu tüm bebek isteyen annelere evli kızlarımıza nasip etsin ınsaAllah :*

Asiyem21 seni çok gördüm seni Allah için tanıyorum elhamdülillah iyiki varsın :)

Lakin biliyorsun turkcemız esnek ya çevremizdeki kötü kişilerin çokluğundan herkesi onlar gibi görebiliyoruz yada kişi kendinden bildiğinden işi herseyı kendine çekiyor olabiliyor bilemeyiz suizan etmektense yanlış anlamışsınız denir mübarek gün sevaplar kazanılır :) lütfen yapıcı olun bizlere çocuklara gelecek nesillere güzel örnek olun anneler evliler bacılar mübarek gün kalp kırmayın inşaAllah

Ayrıca Sen sizle hayırdır ne demek istiyorsunuz çifte standart yapan bir anne çocuğuna ne kadar adl olabilir Allah muhafaza ki
Allah kimsenin büyüklüğüne küçüklüğüne bakmamış ben benim dememiş biz demiş iken bizim ne haddimiz var lütfen geleceğimize güzel anneler güzel düşünen insanlar yaraşır :) Rabbim insan eylesin güzel insanları anne eylesin güzel insan yetiştireceklere çocuk ihsan eylesin inşaAllah vesselam :*

A
Bu güzel duyguyu tüm bebek isteyen annelere evli kızlarımıza nasip etsin ınsaAllah :*

Asiyem21 seni çok gördüm seni Allah için tanıyorum elhamdülillah iyiki varsın :)

Lakin biliyorsun turkcemız esnek ya çevremizdeki kötü kişilerin çokluğundan herkesi onlar gibi görebiliyoruz yada kişi kendinden bildiğinden işi herseyı kendine çekiyor olabiliyor bilemeyiz suizan etmektense yanlış anlamışsınız denir mübarek gün sevaplar kazanılır :) lütfen yapıcı olun bizlere çocuklara gelecek nesillere güzel örnek olun anneler evliler bacılar mübarek gün kalp kırmayın inşaAllah

Ayrıca Sen sizle hayırdır ne demek istiyorsunuz çifte standart yapan bir anne çocuğuna ne kadar adl olabilir Allah muhafaza ki
Allah kimsenin büyüklüğüne küçüklüğüne bakmamış ben benim dememiş biz demiş iken bizim ne haddimiz var lütfen geleceğimize güzel anneler güzel düşünen insanlar yaraşır :) Rabbim insan eylesin güzel insanları anne eylesin güzel insan yetiştireceklere çocuk ihsan eylesin inşaAllah vesselam :*
Amiiin canım bnim çok tskr ederim çok güzel konuştun :KK36:

Böyle hayirli bir ayda güzel konustun agzina sağlık lutfen yapıcı olalım bendw bazen hic farkinda olmadan kendimi ifade edemiyorum farklı hissediyorum ama anlatım seklim yanlış ve bu yuzden ne geliyorsa basima bundan geliyor

Bu arada hastane bezi değil de hasta bezi goturun sahane rahat hissedersiniz ben oyle yaptim oh otur o pislik çıksın orasi batarmis sizarmis yok oyle birsey bide gercekten dus ve ruj nemlendirici sart yaninizda kalan kişi çok önemli onun buna yardimci olması gerekir. Benimki ilkinde malesef hazirlikli degildim ama rabbim kismet ederse ikincisinde porselen makyaj yaptircam şaka şaka :KK70:

Sabun tuvalet kağıdı bolca ıslak mendil el hijyeni için özel sıvı sabun yada kolonya

Biraz atıştırmalık hastane çıkışında kadar sutlenmek için

Bebeğe en az 10 tane bez iki-takim çamaşır iki kundak bı kalın battaniye

Kendine iki üç tane iç çamaşırı çorap atlet pijama

Boş poşet kirlilerini toplamak için

Su

Bebeğe içirmek için zemzem (:

Kendinde iç hatta

Hurma süt yapar hurma koy

Benim aklıma gelen bu kadar (:

Zemzem ıcırıldıgını bilmiyordum vesılenızle öğrendim subhanAllah
İyiki böyle bir konu açmışsın BeautifulPanda0814 can Allahım razı olsun

Rabbim tüm Bebek bebekleyen annelerin dogumlarını kolaylastırsın yavrularına hayrla sağlıkla sıhhatle kavuştursun hayrla ımanla buyutmelerını vesile ılen nasip muesser eylesin ayrıca tüm bekarlarada gözlerinin aydınlığı olacak kufuvlarını onlara nasip önder öylesin inşa Allah feraha ulaştırsın helal daıresınden ayırmasın :) sahurunuz bereketli olsun hanımlar

Melankolım :)) fakiri güldürdün Allahta seni güldürsün Rabbim hayrla ıkıncıyıde nasip eder inşaAllah ayrıca haklısın bazen yazmayla anlasılamıyoruz basen oruç vuruyor Rabbim kul hakkından korusun kalp kırdırmasın :* (alıntı yapamadım hayrlı sahurlar)

1- Sen değil siz.

2- Yıllardır bu forumdayım, ben de dahil pek çok üye tanımıyor sizi.

3- yanlış yazmışım diye kelime veya harf hatasına denir. Birbirinin aksi iki cümle yazınca, yanlış yazmışım değil, saçmalamışım demek gerekir.

Mune Mune abla burda polemik yok mu neden sadece 1 üye ban almış. Sonuçta 1 2 mesaj değil karşılıklı 5 6 mesaj yazılmış ve konuyla alakasız. Belki yanlış gözlemliyorumdur sen daha iyi bilirsin ancak fikrimi belirtmek istedim. Hayırlı sahurlar

Katılıyorum mm ağzına sağlık bacım Rabbim hak ve adl yolunda muvaffak etsın
Mune Mune abla burda polemik yok mu neden sadece 1 üye ban almış. Sonuçta 1 2 mesaj değil karşılıklı 5 6 mesaj yazılmış ve konuyla alakasız. Belki yanlış gözlemliyorumdur sen daha iyi bilirsin ancak fikrimi belirtmek istedim. Hayırlı sahurlar

Back
X