Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkhastane çantası için saten pijama takımı olur mu
hastane çantasına saten pijama takımı (pantolon- önden düğmeli üst) koysam olur mu. hani bebeği görmeye gelenler olduğunda gıymek için. çok mu abes olur. penye pijama takımı mı alsam yoksa
1.5 ay evvel doğum yapmış biri olarak saten takımları evde bilee giyemedim diyebilirim..pamuklu penye birşeyler olabilir..lohusa pijama takımları var üstleri 2 yandan düğmeli..yada önden düğmeli gecelik ki doğumdan hemen sonra gecelik giymelisin bence..kontrol falan yapıyorlar..sonda varsa çıkartıyorlar falan..ve hormonların çok değişken olması nedeni ile çok fazla terliyorsun lohusa iken..en azından ben öyle idim..hastanede 4 gün kaldım 3 gecelik 1 pjama değiştirdim..
canım arkadaşlarda demiş hem rahat olmaz hemde terleyeceğin için vücüdun rahat etmez.
bende geçen gün kendim için havlu kumaştan eşorfman takımı aldım önden fermuarlı gelen olursa derli toplu durayım diye bide gecelik tarzı dizlere kadar penye alacağım doğum anında rahat olur diye düşünüyorum.pijamayı indir kaldırr zor oluyo sende al bende şimdiden Allah yardımcımız olsun doğumlarımızda canım.
Canım hıc saten falan alma,pamuklu alt ust onden dugmelı bısı al. En ıyısı. Saten hem pek hos olmaz. Sen de o satenle rahat olmazsın,sıcak tutman lazım kendını.Ben bu salı dogum yaptım.Alt ust bı takım aldım,bı de uzun gecelık almıstım.Dogumdan sonra lohusa yardımcıları orda gecelıgımden ıc camasırıma sabahlıgıma kadar gıydırdıler.Zaten o aksam cıktım.Hayırlı dogumlar canım
Bende yeni doğum yapmış biri olarak hiç tavsiye etmem canım, çok terliyorsun saten terden üstüne yapışır hemen birde teri emmez. Ayrıca sezeryan olacaksan kesinlikle gecelik tavsiye ederim, ben hastaneye götürdüğüm pijamayı hiç giymedim, 2 gecede 3 tane gecelik değiştirdim.....