Siz kendiniz için bir takım pijama, bir gecelik ve mutlaka çorap koyun.
Çocuğa da iki takım yeterli olur.
Zaten ayağınızın altı her yer dükkan artık. Mahrumiyet bölgesinde yaşamıyoruz ya, ihtiyaç halinde on dakikada tedarik ediliyor her şey.
haklısınız. işte ben biraz herşeyi çok düşünen detaycı biriyim. bi de ilk bebeğimiz hiç tecrübem yok.
ablam yeni doğum yaptı o su tarz yumusak rahat bi terlik giymişti cunku sezeryandan sonra kaldırıp yürütüyolar kolidorda.kızlar benim merak ettiğimde terlik ? oraya nasıl bi terlik gider ? şu hastanelerde giyilen beyaz terliklerden mi ?
canım bende böyle bi terlik düşündüm de . . bi tanıdığım bana suya giden bir terlik al tuvalete filan çıkıyorsun koridorda yürüyorsun beyaz renk ve su geçiren bişey alma demişti . . bende kararsız kaldım bu resimdeki terlikten alıcam da. . acaba böyle bi terliğede ihtiyacımız olur muablam yeni doğum yaptı o su tarz yumusak rahat bi terlik giymişti cunku sezeryandan sonra kaldırıp yürütüyolar kolidorda.
tercih meselesi ama ıslanınca altı kayan terliklerden olmamasına cok cok dikkat et canım. tırtıklı olanlar kaymıyor sanırım.canım bende böyle bi terlik düşündüm de . . bi tanıdığım bana suya giden bir terlik al tuvalete filan çıkıyorsun koridorda yürüyorsun beyaz renk ve su geçiren bişey alma demişti . . bende kararsız kaldım bu resimdeki terlikten alıcam da. . acaba böyle bi terliğede ihtiyacımız olur mu
?
anladım canım sağol :)tercih meselesi ama ıslanınca altı kayan terliklerden olmamasına cok cok dikkat et canım. tırtıklı olanlar kaymıyor sanırım.
canım hayırlı doğumlar:) ufff bi gelseler de görsek şu yaramazları. çok korkuyorum ama bi yandan da heyecanlıyım.Havlu terlik , çorap ( 2 kalın 2 normal ) , yelek veya hırka , 2 takım gecelik sabahlık 2 takım pijama , IC çamaşırı, Ped , tek kullanımlık hasta kulodu, çıkışta giymek için kıyafet , es için 1 takim pijama 1 günlük kıyafet , 2 adet emzirme sutyeni, meme ucu kremi , göğüs Pedi yada göğüs kalkanı, hurma , şampuan ve Duş jeli , dış fırçası ve macunu , deodorant, makyaj malzemeleri bunlar anne için. 3 hastane çıkışı , muslin bezler, 3 Penye battaniye, pisik önleyici, yedek şapka eldiven çorap , alt değiştirme örtüsü bunlarda bebek için. Ayrıca kimlik , doğum tercih formu , şarj aletleri , fotoğraf makinasi, doğum planı ve daha önceki dosyalar. Bide oda susleyeceksenz süsler :) benim çantam bu şekilde :)
canım bende böyle bi terlik düşündüm de . . bi tanıdığım bana suya giden bir terlik al tuvalete filan çıkıyorsun koridorda yürüyorsun beyaz renk ve su geçiren bişey alma demişti . . bende kararsız kaldım bu resimdeki terlikten alıcam da. . acaba böyle bi terliğede ihtiyacımız olur mu
?
Yaa bende hem çok sabirsizim hem odum kopuyor erken falan gelir diye bide doğumdan korkuyorum :) sana da hayırlı dogumlar canım bide bazı hastaneler oto koltuğu olmadan hani şu ana kucagi dedigimiz cikartmiyolarmis onuda ekliyim :) zaman geçmiyor az kalınca dimicanım hayırlı doğumlar:) ufff bi gelseler de görsek şu yaramazları. çok korkuyorum ama bi yandan da heyecanlıyım.
hiç geçmiyo hem deYaa bende hem çok sabirsizim hem odum kopuyor erken falan gelir diye bide doğumdan korkuyorum :) sana da hayırlı dogumlar canım bide bazı hastaneler oto koltuğu olmadan hani şu ana kucagi dedigimiz cikartmiyolarmis onuda ekliyim :) zaman geçmiyor az kalınca dimi