teşekkür ederim canım. şimdilik sezeryan olmak istiyorum.öncelikle sezeryan mı yoksa normal doğum mu? sezeryansa pijama değil de gecelik daha kullanışlı oluyor, üzerine sabahlıkla. geceliğin önden düğmeli olması çok önemli emzirmek için.
sezeryan olduğunuzda en az iki gün kalınacağı için, kendiniz için bir iki takım çamaşır almanızı öneririm. kadın bağı malum zaten gerekli... sağma makinesi götürmüştüm ben her ihtimale karşı, iyiki de götürmüşüm işime yaramıştı. kağıt havlu da bulundurun.
bebek için iki üç takım hastane çıkışı şart, kaka olabiliyor kusabiliyor vs. bol çocuk bezi, biberon, kaşık, emzik yine de götürün bence, çok yer kaplamaz çantada. şampuan vs. gerek yok yıkanmıyor çocuk. çocuk için battaniye
ben bir çantayla çıkmıştım evden 6 gün hastanede kalınca 3 çantayla eve dönmüştüm...
haklısınız. işte ben biraz herşeyi çok düşünen detaycı biriyim. bi de ilk bebeğimiz hiç tecrübem yok.Siz kendiniz için bir takım pijama, bir gecelik ve mutlaka çorap koyun.
Çocuğa da iki takım yeterli olur.
Zaten ayağınızın altı her yer dükkan artık. Mahrumiyet bölgesinde yaşamıyoruz ya, ihtiyaç halinde on dakikada tedarik ediliyor her şey.
Arkadaşlar bebeğim ve benim için hastane çantamızda neler olmalı. mesela pijamamı gecelik mi tavsiye ediyosunuz. bebek için biberon emzik falan gerekli mi. kaç takım hastane çıkışı kafi geliyor. bebeği yıkamıyolar denildi banyo takımına gerek var mı. şampuanını falan koymalımıyım çantamıza. bazı arkadaşlarım bebek kaşığı bile koy dedi. bunlara gerek var mı. emmezse kaşıkla mı beslemek lazım. biberon olmaz mı?