Hastalık takıntısı

92 ocağından 2011 ocağına kadar aynı psikiatriste devam ettim.2011 de psikiatristim bursa ya gitti.O zamandan beri deneme yanılma gibi biraz değişiklikler oldu
19 yıl aynı hekimle yürütmek çok başarılı bence. Ben 4 yıldır aynı hekimle devam ediyorum çok memnunum. Ama yaşam olayları hastalığımı tetikliyor maalesef .

92 ocağından 2011 ocağına kadar aynı psikiatriste devam ettim.2011 de psikiatristim bursa ya gitti.O zamandan beri deneme yanılma gibi biraz değişiklikler oldu
Siz de benim gibi hep psikiyatriste gitmişsiniz. Bir süre sonra hayatınızın parçası oluyor doktorunuz hastalığınızla birlikte .

Ve hatta zaten anksiyete yaşarken Oya Aydoğan ın vefatını okuyunca kendimi daha kötü hissetmişdim
33 yaşına kadar hiçbirşeyim yoktu bir anda çıktı bu hastalık bende

Evet psikolojik ama tedavi gerektiren bir şey sonuçda

Bunu hangi mesaja cevaben yazdığınızı anlayamadım tam bir açıklar mısınız
2. alıntıladığım mesajınıza cevap olarak yazdım:)

Bakın böyle bir yazı var

Bakın böyle bir yazı var
Yazı için teşekkürler. Evet doğru. Ama benimki hastalık hastalığı değil, hastalık okb si. İkisi birbirinden farklı dedi hekimim anlattı bana. Yani ben doktor doktor gezmıyorum hasta olduğumu düşünsem de, bunun bir saplantı olduğunu biliyor ve önüne gevşemiyorum sadece. Çok uyuz bir durum

Önüne geçemiyorum yazacaktım.

Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Umarım ilaçlarınızın olumlu etkisi başlamıştır, malum hemen etkisini göstermiyor ilaçlar,

Ben zaten bir süredir ilacı kesmedim.Doz azaltmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…