Hastalık sürecinde küsüp giden sevgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
896
905
103
Merhaba hanımlar. Derdimi kimseye anlatamadığım için buraya yazıyorum. 3 aylık bir ilişkim var. Ciddi bir şekilde görüşüyoruz yani ileride amacımız evlilik diyelim. Ama gel gelelim sevgilimle bugüne kadar bir çok sorunumuz oldu bir şekilde atlattık. Benim için inançsız olması sorun ilken onun merhameti bu tavrımı yumuşattı mesela. Onun dışında en büyük sorunumuz da beyimizin rahat ve inatçı bir kişiliğinin olması. Randevular genelde o uyuduğu için ertelenir ve sonunda özür ile kapatılır. Ama son yaptıkları artık bardağı taşırdı. Geçen hafta hem müdürümle hemde çalışma arkadaşımla sorun yaşadım ve ağlama krizine girdim. Bunu ona yansıtmak istemiyordum ama aynı yerde çalıştığımız
İçin beni o şekilde gördü ve gece boyu teselli etti. Ama ertesi gün ne arama ne başka bir şey. Neyse onun ertesi sabahı üzüntüden ve bünyemin zayıf düşmesinden baya hasta oldum. Söyle ki hiç bu kadar boğazım ağrımamıştı. 2 gün öyle ağır grip geçirirken sevgilim sadece mesajla nasıl olduğumu sordu ve aynı iş yerinde olmamıza rağmen 10 dk ilk yanıma geldi. İnsan yemek yedin mi bir şeye ihtiyacın var mı diye sorar yada en basitinden bir meyve suyu getirir. Neyse 2 gün sonrasında ben daha da kötü oldum müdürden izin aldım acile gideceğim. Sevgilim gelemediği için taksi çağırdı ben tek gittim. Giderken o kadar kötüydüm ki yalnızım ve o virüsten şüphe ediliyor. Hastane zaten faciaydı beni direkt özel alana aldılar. Başımda güvenlik testler yapılıyor. Eğer birşey çıkarsa beni oradan bırakmayacaklar. Baya kötü oldum neyse ki sadece ağır bir gripmiş. Sevgilim aradı o sırada benim de işim bitmek üzereydi. Montumu eve bırakmaya geldim 10 dk ya geleceğim dedi bende şok etkisi tabi. Geri yok dedim yok geleceğim dedi bende işim bitti zaten eve gideceğim dedim. O da tamam dedi yine gözü yaşlı taksiye binip eve geldim. Akşamına aradı nasıl oldun diye bende iyiyim ilaçlarımı kullanıyorum dedim. Bir saat sonra ben aradım kendimi kötü hissettiğim için baktım oyun oynuyor. Bende laf arasında beni önemli görmediğini vurguladım o anda küstü gibi kapadık. Ertesi gün saat 16 ya kadar uyumuş ve o saatte bana sadece günaydın mesajı yazmış. Görünce deliye döndüm. Ben ne haldeyim psikolojim bozuk adam bana grip yapıyor. Bende merhaba dedim. Biz böyle mi olacağız yazdı. Bende bak zor bir süreç geçiriyorum iyi olmaya çalışıyorum hiç bir sorumluluk ve zorunluluğun yok ama lütfen daha fazla beni aşağıya çekme. Bu süreçte sende kendine vakit ayırırsın ikimizde iyileşiriz yazdım. O da eyvallah demiş bende asıl sana eyvallah dedim. Ve bunun üzerine 2 gündür arayıp sormuyor.
üzgünmüyüm şaşkınmıyım nasılım bilmiyorum. Böyle bir adam ileride bana koca olur mu sizce ¿ ne yapmalıyım en etmeliyim bilemedim.
Ha geçen moralim bozuk sözde bana moral veriyor ben ağlarken beni öpmeye çalışıyor elleri belimde kalçamda, o zamandan beri soğudum kendisinden. Böyle bir anımda bu ne biçim teselli ha dostlar ¿

Hata benim di evet. Ama sebi çok seviyorum demelerine aldandım sanırım her kadın gibi..

Bu kadar sorumsuz ve umarsız profil çizen bir insanla nasıl ciddi düşünüyoruz diyebilirsiniz? Büyük cesaret. Adam uykusundan bile feragat etmiyor buluşmak için.
Nöbeti çalışıyoruz hem ona yoruyordum ama ben 8'de kalkıp fon cekebiliyordum mesel. Ama Anladim ki adam beni hiç sevmemiş sadece başka şeyler için yanımdaymış.

3 ay bi çok sorun yaşamak için cok kısa bir zaman?

Bi ilişkide Cicim ayları en az 6 ay değilse o ilişkiden bi cacık olmaz.

Ayrıca sizin aileniz kimseniz yok mu 3 aylık adamdan bu kadar beklenti içine girmişsiniz?

Adam da hiç sevimli değil orasi ayrı da, ilişkide önce taraflar birbine yatırım yapar kredi biriktirir sonra almaya beklenti icine girmeye başlar. siz cok hizli cok sey beklemissiniz adam da sıkılmış,

Bir de gripten kimse ölmez, bu kadar hassas olmayın hayat sizi cok yorar.

Aramış taksi çağırmış sormuş geleyim demiş bence hiç ilgisiz de değil yani banaöyle geldi . Birazda yaşadığınız sorunlar hastalık sizi kötü etkilediği için olumsuz düşünüyor olabilir mısınız hastalık psikoloji insan elbet ki ilgi bekliyor . Buluşma meselesine gelirsek ortada bir sorun yoksa bulusmanizi engelleyecek neden ayarlanmış birseyi erteliyor ki uyku için belki de hastayken sorunlarınız varken çok sık boğaz etmek istememiştir olabilir 3 ay ilişki için baya erken bir insani taniman icinde cok beklentiye girme tamherseyiiyle bilmiyorsun ki

Kimse ölmez de bu süreçte ölüyor iste. Karantinaya alındım her şey üst üste geldi sevgilim dediğim adamın desteğini ne zaman göreceğim söyler misiniz? Kusura bakmayin da ben en çok bu dönemde görürüm kim yanimda kim değil. Bu karşıya verilen önemdir.

Şu forumdak en bencil insan olabilirim
Ama kusura bakmayında siz de bu kadar tolere etmeseydınız bazı şeyleri

ben kendi adıma sevgılımın gelmesini falan beklemem annem babam gelse yeter
Gelemıyorlarsa da telefon
Ama tabıkı beklenir mi beklenir gelsin ilgilensin
Herkesin de ilişkiden beklentileri aynı değil durumlardaki verdıkleri tepkiler aynı değil

Size uygun bir adam değil bu adamdan size koca değil Flört bile olmaz
Farkında değil misiniz beklentilerinizi karşılamıyor adam

Ayrılmak için iyi bir koca figürü o ayrı mesele( sizin için)

Tam asalak, plansız programsız, gamsız, sorumsuz ve tüm negatif kelimelerle tanımlanabilecek kımıl zararlısı. Ve üç ayda kendini ortaya koyacak kadar akılsız. Kaçın kurtulun. Ne güzel kısa zamanda kurtulmuşsunuz.
Yalnız çok dram dram anlatıp yaşıyorsunuz. Gerek var mı bu kadar drama ve uzatmaya. Hastasınız ve virüsten şüpheleniyorsunuz kimsenin gelmemesi gerekiyor. Kendinizi izole etmelisiniz. Ama sık aramalı ve ilgilenmeli biri. Biraz kendiniz de bu kadar drama kraliçesi olarak hayata devam etmeyin, kolayca lafla kandırılırsınız.

Kisilik meselesi sanırım. Ben arkadaşım,eşim, sevdiğim veya ailem ile iyi ve kötü anlarimi paylaşmak isterim. Bunlar ne icin vardır yada biz ne icin varız? Bugüne kadar her işimi yanlız gördüm zaten görmeye de devam ederim ancak madem bir yola giriyoruz ben değil de biz olacagiz, neden bu tutum. Dediğim gibi benim evlilik veya arkadaşlık anlayışım bu değil. Ne ben karşıya bu şekild e yaklaşırım ne de bana böyle yaklasilsin isterim.

Aslında böyle biri degilim ama son zamanlarda yaşananlar ve kendi özelimde yaşananlar beni bu duruma sürükledi sanırım. Her sey üst üste gelince tututanacak dal arıyor insan. Aslında kendime tutunsam belki de daha çabuk ayağa kalkacaktım. Şu an da uzulmemem gereken her şeye üzülüyorum.

Szin beklentilerinizi karşılamıyor işte ve evet kişilik meselesi bu adam size uygun değil ama başkasına uygun olabilir
Ondan dolayı adam hakkında şöyle böyle demicem

Ve bir insan değişmez herkesin kendisi için düşündüğü varlık sebebi de farklı
Siz zaten cevapladın senin için butun kötü ve iyi durumları paylaşmak için vardır

adam bu arada size ilgi göstermiş aslında ama sizin bekledıgınız ölçütte değil tam da bu yuzden ilişkiyi kapatmalısınız

Koca olmaz. Adam ciddi ilişki yaşayabilecek olgunluğa ermemis sizin de beklentileriniz bazen fazla bazen normal. Olmaz bundan asla aramayın sormayın, kapatın

Benim sevgilimde böyle 1.5 yıldır hayatımda değişmez sana söyleyim.Benim ki oyun oynasin,uyusun,hep yorgun masa başı esnek çalışma genede mutsuz.Yol yakınken ona gore karar ver.

Adama yüklenilmiş, belki gerçekten sorumsuz problemli bir adamdır bilmiyorum ama kaçınız bu süreçte 3 aydır takıldığı biri için hastane gibi tehlikeli bir ortama girer ya da her ne kadar negatif olsa da (negatiflerin pozitife döndüğü çok görülmüşken) yanına gider? Ben gitmem, hastaneye de yanına da. Ha sebeplerimi de açıklarım o ayrı mesele ama bana gitmemesi anormal gelmedi. Şu durumda herhangi bir belirtim olsa eşimi dahi yanımda istemem tek başıma giderim hastaneye. Neden insanları kendim için tehlikeye atayım ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…