- 23 Ağustos 2012
- 49.661
- 230.365
-
- Konu Sahibi merdumgiriz21
çok geçmiş olsun inşallah umarım iyi olursun.Dua et bol bol ,ailen iyi ki başında şükret ki onlar ve arkadaşları da salla ..
çok geçmiş olsun inşallah umarım iyi olursun.Dua et bol bol ,ailen iyi ki başında şükret ki onlar ve arkadaşları da salla ..
Ben katiliyorum, ailen varsa, sevgilin iyiyse dost vs hikaye cok takmamak gerek.
Merdumgiriz oncelikle isim neydi.cok tesekkur ederim eger yardimci olursanda cok duacin olurum senin.senin kid3mi kronikti peki.6 aydir ilac iciyoruz gecmedi.bnim bacagimdada tutulum olmustu.sen hangi ilaclari kullandin.bn balikesirde yasiyorum ama biraz bilgi verirsen nasil gecirdine dair.esimle gorusurum gerekirse giderim senin doktoruna madem güvenilir.
Canim ancak donebildim.kusura bakma.bizim tedavimiz 6 aydir tedavi goruyoruz hic bi düzelme yok.doktorum kroniklwsmis fln dedi ama bn baska bi doktor ariyorum ki bide ona danisalim.cok zor bi hastalik.ama geciciymis en azindan.umarim bizdende gecerr gider.
Canim senin ilac tadavin tam olarak ne kdr surdu.ayrica tedavin ditince yaptirdiin test sonucun diten negatif mi cikti.cunku doktorlar genelde negatife dusmuyo falan diolar ya.
Yoo hiçte yalnız sayılmazsınız. Aileniz be sözlünüz yanınızdaymış. O dediklerinizde inanın dost değilmiş zaten. Boşverin kurtulduğunuz iyi olmuş bu kurukalabalıktan. Çok çok daha iyi olacaksınız :)
Annem iğneleri günlük oluyordu.hastaneye yürüyerek gidip geliyordu,iğnenin vücuda dağılması için iyi oluyordu..onun dışında birşey yapmadık...
Çok geçmiş olsun. .aniden hayatıma bir hastalık girdi ameliyat derken tam 1.5 ay oldu kendi islerimi yapamiyorken yeni yeni artık yapıyorum elhamdulillah. Bu süreçte de en çok sevdiğin kişilerin yanlış tavirlari üzüyor ama kendi sagligindan daha önemli değil hiçbişey bunu anlıyorsun. .romatizma deyince çok korktum. Çünkü şuan bulunduğum durumun sebebi çocukken geçirmiş olabilecegim romatizmal rahatsizlikmis ki biz hatirlamiyoruz öyle bişey bana söylenen buydu. Allah yardımcın olsun sifani versin. .nezaman istersen biriyle konuşmak için istediğin zaman mesaj atabilirsin. .kendin için güçlü ol dost bildiklerinde dost değilmiş anladın işte artık deyip yeni dostluklara selam olsun de:)