Hastalik Hastasi

yaxsxama sebebim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
71
0
49
Arkadaşlar aranız da kocası hastalık hastası olan var mı allah aşkına.elinde bir yığın film ve emarla doktor doktor gezen bütün parasını hastane kapıların da harcayan başbaşa kaldığınız her an hastalık anlatan doktor doktor gezmesine rağmen doktorlar tarafından tank gibisin hiç bir şeyin yok denilip gönderilen size göre de turp gibi olan ama size hayatı zindan eden bir kocanız olsaydı ne yapardınız :uhm:

bunlarin aynisi kayinvalidemde var:)iyki bi damar tikanikligi gecirmis,4 yilda 4000 den fazla anlatti sanirim:)))

Ben de öyleydim.Kocam ve etrafımdakiler bıkmıştı.Dr a gittim 2 aydır cipralexe başladım ve artık hastalık konuşmadan huzurluyum inşallah devam eder en az 9 ay tedavim devam edecek hayatım düzeldi çaresiz dert yoktur psikiyatrist gidin derim....

Kötü Kazenben de bole koca yok ama kaynana varr..her yakaladıgında hastalık anlatıyorr..bayılıcam sanıyorum artık kafam almıyor hadı o kaynana ama koca bole olsa kesın agzına fermuar yaptırırım..veya bantlarım veya bogarımm ewet bogarım ....hastalık hastasını cekmeyen dınlemeyen bılmesssssKötü Kazen:mymeka:

canım işin cok zor ama anlayışlı olmak zorundasın.ve ona sakın inanmadığını hissettirme.acilen pskolojik destek almasını saglamalısın.ilaca baslayıp düzelen cok yakınım var endişelenme.

Canim bence ne yap ne et psikiyatriye yonlendir.Yoksa gordugum kadariyla cok bunalmis durumdasin ve bu evliliginede yansiyo.Kesinlikle ikna et ve kesinlikle bir psikolojik destek almasini sagla.Onun icinde zor bir durum inan bana ikinizede bos yere yazik oluyo.Sevgiler..

canım oncelıkle ıkınızede geçmiş olsun,tabıkı senı bunaltmış olabılır eşin ama anladıgım kadarıyla onun sorunu psıkolojık,en kısa zamanda onu psıkıyatra gotur,buyuk ıhtımalle ankısıyete var esınde.tedavısı ılaçla mumkun,bak gor ıkınızde rahat edeceksınız.saglıcakla kalın.

X