• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastalık hastası olmak :(( çok mutsuzum

balsuyum

sadece huzur....
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
156
11
68
merhaba arkadaşlar benim takıntım geçen yaz başlamıştı önce dudaagımda bi yumru çıktı doktora gittim önemli olmadığını öğrendim daha sonra tenimde beyazlamalar oldu beyaz hastalğına yakalandım sandım mantarmış.nefes darlığı çektim göğüs hastalıklarana gittim astım başlangıcı olduğunu söyledi şimdi daha iyiyim ben hala psikolojik olduğunu düşünüyorum.ve şimdi boynumun sağ tarafında elime gelen sert fasülye gibi bir şey var çok korkuyorum :(( yine doktora gideceğim sürekli hastalık çıkıyor yada ben çıkarıyorum ne yapabilirim bu duruma :(( çok kötü hissediyorum kendimi

Kendinizi meşgul etseniz.
Boş kaldıkça insan kendini daha çok dinliyor ve olmadık rahatsızlıklarla boğuşuyor.
Çalışıyorsanız daha çok işinize yoğunlaşın.
Evdeyseniz yeni hobiler edinin.

şuan evdeyim uğraştığım bir satış sayfam var fakat yinede birşeyler buluyorum belkide evde olmak bana iyi gelmiyor

şuan evdeyim uğraştığım bir satış sayfam var fakat yinede birşeyler buluyorum belkide evde olmak bana iyi gelmiyor

Olabilir.
Bir kursa yazılın.
Havalar da çok güzelleşti.
Yürüyüşlere çıkabilirsiniz.

bence doğayla ilgili birşeylerle uğraşın mesela meyve ağaçları olan bir yer varsa ağaca çıkıp meyve toplayın..ya da ekin falan varsa toprağa dokunun toprak negatif enerjiyi alıyor ben cok rahatlıyorum ya da ben denemedim ama at binmek de cok iyiymiş canlı hayvan olduğu için negatif enerjiyi alıyormuş.. tabi siz yine de şüpheli şeyler varsa doktora da görünün...

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back