- 13 Nisan 2024
- 125
- 24
- 25
- Konu Sahibi Meryem_3334
Arkadaşlar ben 25 yaşında 7 aylık evli bir kadınım .Hersey üniversitede hemsırelık okumamla başladı hocanın anlattığı her hastalığı kendimde bulmaya başladım .Kasıgımda koltuk altımda ve boynumda lenflerimi o zaman farkettım büyüklerdi başladı hıkayem kanser korkusu sarıyordu hem meslegımı yapıp hem bunlarla uğraşmak çok yıprattı bıyopsı alındı hematolojı gördü bırsey çıkmadı enfeksyon kaynaklı kuculememıs denıldı degerlerım gayet ıyı enfeksiyon bile yok .Sonrasında sürekli kendımı dinlemeye başladım hastaneye gelen hastaların belırtılerını bile yüzümde çıksa cilt kanserı dedım kendime dilim beyaz olsa dil kanserı sonra ıkı bacağımdan yırtıktan amelıyat oldum apandisit patladı bu kadar strese ıyı dayandı 6 yıldır lenf bezelerim hala temiz ve takipte ama ben gece az terlesem hemen kötüye yorup kan veriyorum bu süreçte meslegımı değiştirdim 2 yıl psıkıyatrıye gıttım ama ilaçları bıraktım yıne aynı nolur yardım edin izzet güllüyü takıp edıyorum ama hıcbırsey fayda etmıyor evlılıgımı etkılıyor Esım sıkıldı artık sürekli Internet’ten farklı hastalık buluyorum hayatı kaçırıyorum nolur yardım edin