Hastalık hastası oldum. Ağrısız günüm yok diyenler buraya

ahhh ahh.ben bıktım vallahi bu sağlık problemlerinden zaten..
dr ve hastene fobisi oluşmaya başladı.daha hastane görmek istemiyorum.
her yerim ağrıyo yaa..her geçen sene yaşla birlikte artarak devam ediyo..
ben de yok yok maaşallah..
geçmeyen orta kulak iltihabı ve zar deliği+duyu kaybı(BU BAŞLI BAŞINA ZATEN HER SABAH BULANTI VE BAŞ DÖNMELERİ,AĞRI VE STRES YAPIYOR.)
sık sık faranjit
sinüzit
migren
bu yaşta kemik erimesi
varis başlangıcı
kansızlık
boyunda kas düzleşmesi
bel fıtığı
tırnak travması

İŞTE BU KADRCIKsempatiksalakcinni:çok üzgünüm:
EKSİK OLABİLİR DAHA AKLIMA GELİRSE YAZARIM..

Son düzenleme:
HEE SAHİ BİDE AZ MİYOPUM VE ASTİGMATIM VAR GÖZÜMDE.
AAA KIÇIMDAKİ KIL DÖNMESİNİ UNUTTUMakannehir

Son düzenleme:
benim hastalık listemden sonra kimse yazmamış..fisfisfis
ne o kızlar halinize şükrettiniz galibakaydirigubbakcemile3

bilgiler icin cok sagol arkadasim burda yazilanlardan bende fazlasi var eksigi yok ki surekli de dr gitmekten dr heralde benim hastalik hastasi oldugumu dusunuyor ......
surekli agri kesici almaktan biktim usandim birgunde uyandigimda sukur rabbime bugunde iyiyim desem ne guzel olucak.ancak bende fibromiyalgie oldugunu nasil ispat ederim dr bilmiyorum cunku dr inatla kas agrisi diyor bende kasla bu kadar sikayetin alakasini anlayamiyorum her hafta fizyoya gidiyorumiki senedir her hafta masaj bile yardimci olmuyor rabbim bu agrilari cekenlerin yardimcisi olsun

gerçekten haklısınız insanın ağrıları olduğunda yaşamdan kopuyor benimde sürekli omuz boyun ve baş ağrılarından hayatım kararmıştı hergün ağrı ile uyanırdım eşimle aramız açılmaya ben aşırı sinirli bir insan haline gelmeye başlamıştık sonra Dr. Kamer DERE ile yollarımız kesişti.. bir takım yöntemler ile bu algolog beyfendi benim hayatımı bana geri verdi şiddetle onu tavsiye ederim sizlere...:90:

nasıl bir yöntemle?

gülüm sen benide geçmişsin yaaaaa

Acaba bu gezrn ağrı mı ki yoksa baktrdin mı hiç midene bağırsaklarina bağırsak irritabl ya da gaz cs olmasan şaka gibi ama gerçek ://

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

17 yıllık Fibromiyalji hastasıyım ve artık sırt ağrım kalbimede vuruyor çok zorlaniyorum gerçekten fayda gördünüz mu bir karelik tedavisimi seaslimi yardım edin lütfen

Merhaba üzerinden seneler geçmiş ama gerçekten vereceğiniz yanıt benim için önemli.. eşim iki yıldır omuz ve boyun agrıları çekiyor omzunda tendinit boynunda düzleşme ve sırtında gerilmeler var, bahsettiğiniz doktorun tedavisinden sonra tekrar başladı mı ağırlarınız,umarım ki başlamasın tabii ki sağlıklı yıllar geçirin inşallah, eşimin psikolojisi bozuldu artik ve bende ister istemez etkileniyorum tek yaptığım geçecek demek ama artık ben bile geçeceğine inandiramiyorum kendimi yıllardır bir sürü doktora gittik bir şeyşn yok deyip gönderiyorlar, e o zaman bu adam niye kolunu bile kaldıramaz hale geldi,neyse kusura bakmayın ama sizin beni anlayabileceğinizi düşündüğüm için yaziyorum,umarım görürsünüz yazdığımı sağlıklı günler

17 yıllık Fibromiyalji hastasıyım ve artık sırt ağrım kalbimede vuruyor çok zorlaniyorum gerçekten fayda gördünüz mu bir karelik tedavisimi seaslimi yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…