- Konu Sahibi CennetKokulum
ne olcak ölmüşüzde ağlayanımız yok yaafkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne olcak ölmüşüzde ağlayanımız yok yaafkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm sen bugünlerde kızla okulda da çok yoruldın
bel ağrıları için beyin cerahhına git cnm ihmal etme diğer ağrılarında
fıbromıyaljı gibi netten bunları buldum .Yaygın vücut ağrısı şikayetleriniz, uzun süredir devam eden boyun - sırt- bel ağrılarınız varsa, sabahları yorgun kalkıyorsanız Fibromiyalji hastası olabilirsiniz.
FİBROMİYALJİ BELİRTİLERİ NELER?
• 3 aydan uzun süren yaygın vücut ağrısı vardır.Ağrı ana belirtidir.Kaslarda ve eklemlerde hissedilen ağrı günden güne, haftadan haftaya değişebilir.Ağrının yeri vücudun farklı yerlerinde dolaşma eğilimi gösterse de en sık boyun, bel, kollar, göğüs, kalça ve bacaklarda hissedilir.
• Ağrı özellikle kötü uyku, soğuk ve nemli havalar, ve psikolojik stresle, mekanik yüklenmelerle artabilir
• Boyun, omuz, diz, dirsek veya kalçalarda, uylukta duyarlılık olabilir
• Dinlendirmeyen uyku çok sık görülür
• Sabahları ve günün ilerleyen saatlerinde yorgunluk,
• Gerilim veya migren tipi baş ağrısı, başta sersemlik hissi olabilir
• Konsantrasyon güçlüğü,
• Eller, kollar, ayaklar, bacaklar veya yüzde hissizlik veya karıncalanma hissedilebilir.
• Karın ağrısı, şişlik, kabızlık, ishal gibi mide-barsak sistemiyle ilgili şikayetler olabilir.
• Adet öncesi gerginlik, ağrılı adet dönemleri
• İdrara sık çıkma
Bu şikayetlerin hepsi aynı anda görülmeyebilir, belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterir.Ancak kas ve eklem ağrıları, dinlendirmeye uyku ve yorgunluk en sık görülen şikayetlerdir
benim hastalık listemden sonra kimse yazmamış..fisfisfis
ne o kızlar halinize şükrettiniz galibakaydirigubbakcemile3
sırtımda boynumda belımde omuzumda agrılar var en cok zorlayanda sır ve kaburga agrılarım hangı bırı ıcın dr a gıdecem bılmıyorum ssk yok oyle dr dr gezemıyorum su anda hangı dr a gıtmelıyım bılmıyorum akcıgerımdemı sorun var dıyorum sırt agrısı kaburga agrısından dıye kotu seyler gelıyor aklıma ama cıgerde olsa dıyorum 1 senedır agrıyor kaburgam kaburgamda batma ıgnelenme var fıbromıyaljıye benzıyor ama dr a gıtmedım en son kaburgamdan dolayı dr a gıttım teshıs koymadı kas agrısı dedı sımdı ıyıce arttı agrılar tekrar gıtmek ıstemıyorum bıktım teshıs yok cunku sıgarada kullanıyorum bırakamıyorumda onun ıcınde kendımı cok sucluyorum agrısız anım yok ya
gerçekten haklısınız insanın ağrıları olduğunda yaşamdan kopuyor benimde sürekli omuz boyun ve baş ağrılarından hayatım kararmıştı hergün ağrı ile uyanırdım eşimle aramız açılmaya ben aşırı sinirli bir insan haline gelmeye başlamıştık sonra Dr. Kamer DERE ile yollarımız kesişti.. bir takım yöntemler ile bu algolog beyfendi benim hayatımı bana geri verdi şiddetle onu tavsiye ederim sizlere...:90:
ahhh ahh.ben bıktım vallahi bu sağlık problemlerinden zaten..
dr ve hastene fobisi oluşmaya başladı.daha hastane görmek istemiyorum.
her yerim ağrıyo yaa..her geçen sene yaşla birlikte artarak devam ediyo..
ben de yok yok maaşallah..
geçmeyen orta kulak iltihabı ve zar deliği+duyu kaybı(BU BAŞLI BAŞINA ZATEN HER SABAH BULANTI VE BAŞ DÖNMELERİ,AĞRI VE STRES YAPIYOR.)
sık sık faranjit
sinüzit
migren
bu yaşta kemik erimesi
varis başlangıcı
kansızlık
boyunda kas düzleşmesi
bel fıtığı
tırnak travması
İŞTE BU KADRCIKsempatiksalakcinni:çok üzgünüm:
EKSİK OLABİLİR DAHA AKLIMA GELİRSE YAZARIM..
sırtımda boynumda belımde omuzumda agrılar var en cok zorlayanda sır ve kaburga agrılarım hangı bırı ıcın dr a gıdecem bılmıyorum ssk yok oyle dr dr gezemıyorum su anda hangı dr a gıtmelıyım bılmıyorum akcıgerımdemı sorun var dıyorum sırt agrısı kaburga agrısından dıye kotu seyler gelıyor aklıma ama cıgerde olsa dıyorum 1 senedır agrıyor kaburgam kaburgamda batma ıgnelenme var fıbromıyaljıye benzıyor ama dr a gıtmedım en son kaburgamdan dolayı dr a gıttım teshıs koymadı kas agrısı dedı sımdı ıyıce arttı agrılar tekrar gıtmek ıstemıyorum bıktım teshıs yok cunku sıgarada kullanıyorum bırakamıyorumda onun ıcınde kendımı cok sucluyorum agrısız anım yok ya
17 yıllık Fibromiyalji hastasıyım ve artık sırt ağrım kalbimede vuruyor çok zorlaniyorum gerçekten fayda gördünüz mu bir karelik tedavisimi seaslimi yardım edin lütfengerçekten haklısınız insanın ağrıları olduğunda yaşamdan kopuyor benimde sürekli omuz boyun ve baş ağrılarından hayatım kararmıştı hergün ağrı ile uyanırdım eşimle aramız açılmaya ben aşırı sinirli bir insan haline gelmeye başlamıştık sonra Dr. Kamer DERE ile yollarımız kesişti.. bir takım yöntemler ile bu algolog beyfendi benim hayatımı bana geri verdi şiddetle onu tavsiye ederim sizlere...:90:
gerçekten haklısınız insanın ağrıları olduğunda yaşamdan kopuyor benimde sürekli omuz boyun ve baş ağrılarından hayatım kararmıştı hergün ağrı ile uyanırdım eşimle aramız açılmaya ben aşırı sinirli bir insan haline gelmeye başlamıştık sonra Dr. Kamer DERE ile yollarımız kesişti.. bir takım yöntemler ile bu algolog beyfendi benim hayatımı bana geri verdi şiddetle onu tavsiye ederim sizlere...:90:
17 yıllık Fibromiyalji hastasıyım ve artık sırt ağrım kalbimede vuruyor çok zorlaniyorum gerçekten fayda gördünüz mu bir karelik tedavisimi seaslimi yardım edin lütfen
Merhaba üzerinden seneler geçmiş ama gerçekten vereceğiniz yanıt benim için önemli.. eşim iki yıldır omuz ve boyun agrıları çekiyor omzunda tendinit boynunda düzleşme ve sırtında gerilmeler var, bahsettiğiniz doktorun tedavisinden sonra tekrar başladı mı ağırlarınız,umarım ki başlamasın tabii ki sağlıklı yıllar geçirin inşallah, eşimin psikolojisi bozuldu artik ve bende ister istemez etkileniyorum tek yaptığım geçecek demek ama artık ben bile geçeceğine inandiramiyorum kendimi yıllardır bir sürü doktora gittik bir şeyşn yok deyip gönderiyorlar, e o zaman bu adam niye kolunu bile kaldıramaz hale geldi,neyse kusura bakmayın ama sizin beni anlayabileceğinizi düşündüğüm için yaziyorum,umarım görürsünüz yazdığımı sağlıklı günler