Geçmeyen Sırt Ağrısı Lütfen Yardım Edin

Hem de cok fenasini yapar boyun duzlesmesi. Boyun duzlesmesi sebebiyle bas donmesi denge bozuklugu sallanma hissi ve sirt agrisiyla yasiyorum suan tedavi oluyorum cok sukur agrilarim cok azaldi denge bozuklugum henuz gecmedi
Merhaba ben de birebir aynı sorunları yaşıyorum rica etsem gittiğiniz kayropraktik doktorunun adını paylaşabilir misiniz?

Merhaba ben de birebir aynı sorunları yaşıyorum rica etsem gittiğiniz kayropraktik doktorunun adını paylaşabilir misiniz?
Merhabalar, ben yurtdisinda yasiyorum burada tedavi oluyorum . Türkiyede bilmiyorum maalesef.
Sizde mi denge sallanma problemi yasiyorsunuz

Merhaba sikayetleriniz gectimi bende ayni seyleri yasiyorum ust kismi sirtimin sagimdan soluma donemiyorum 4 yil once midemin arkasi sirtim sizlama ile basladi simdi 15 gudndur cok kotuyum kollarim sirtim kiriliyo kasiliyo egilip kalkinca sanki ne drumdasiniz

Benim hem altı hem de göğüs kafes denen yerde ağrı var maalesef.Ben ilaçlı tomografi,endoskopi ve kolonoskopi çekilmiştim onlarda birşey çıkmadı.Başka bir organdan kaynaklanan bir eey degil de kemik yada kaslarla ilgili bir sey sanırım ya.
ben de bikaç gündür sol kaburga altım ağrı değil ama arada giren acı vardı. ne bu ne bu derken, laptopumu sırtüstü yatıp dizlerimi kendime çekince bacağıma koydum (her zaman yaptığım gibi) tam orama pc denk gelince anladım. pc baskı yaptı acıttı diye. ben biraz zayıfım kemiklerime çarpmış bilgisayar üzerimde ince giymeye başladığım için bu aralar. bazen oyle saçma bişe bile olabiliyor. bi oturuş, bi hareket, oraya denk gelen bi cisim gibi şeyler.

Merhaba yatağımızı kaliteli bir yatak almanızı tavsiye ediyorum ben Hergün sırtım ağrıyor diye gezerdim yatağımı değiştim geçti sadece aşırı yorulduğumda uyku suz kaldığım da bazen de gaz sıkışması olursa ağrıyor ytk mark söylemek istmyrum iş.br bu ipucu olsun en iyisinden olursa farkı görürsün üz

O kadar uzun süre sürekli sırtım ağrıyor diye gezdim ki yatağı değişince niye bu kadar zaman bunu farketmediği me üzüldüm hiç dinlenmiş uyanamıyorum marka ayrıntı sorarsanız özelden yazabilir oradaki çalışan bende bunu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim demişti gerçekten çok samimi imiş sırt ağrım geçti çok şkr

O kadar uzun süre sürekli sırtım ağrıyor diye gezdim ki yatağı değişince niye bu kadar zaman bunu farketmediği me üzüldüm hiç dinlenmiş uyanamıyorum marka ayrıntı sorarsanız özelden yazabilir oradaki çalışan bende bunu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim demişti gerçekten çok samimi imiş sırt ağrım geçti çok şkr
Oradan aldık yatağımızı ancak gerçekten bir fark yoktur. Doktora gittim biyolojik ajan iğne başladı ancak o da işe yaramadı bu böyle sürüp gidecek anlaşılan 😔😔

Boyun düzleşmesi bunları yapar mı,bende de arkadaşınki gibi asla gecmeyen sırt bel,kaburga ağrıları var,ağrısız bir günüm bile geçmiyor.Ben baş dönmesi araştırılırken beyin ve boyun emarı çekildim ve boyun düzleşmesi çıktı.Ağrılarımın sebebi bu mu acaba?

Aynı şekilde benim de ağrılarım vardı ilk gittim doktora ellerimi kaldırdı değişik hareketler yaptırdı sonra fıtık yok dedi kas ağrısı dedi kas gevşetici ağrı kesici verdi yolladı hatta geçmezse tekrar geleyim mi dedim yok yok geçer dedi ama tabi geçmedi sonra başka doktora devlete gittim Tomografi MR filan çekildim. Sonuç boyun düzleşmesi çıktı daha kaliteli yaşamak için oturma pozisyonuma dikkat ediyorum yastık değişikliği yaptım birde jel şeklinde ağrı kesici verdi ağrıdığı zaman onu sürüyorum

X