• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastası oldum. Ağrısız günüm yok diyenler buraya

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
sırtımda boynumda belımde omuzumda agrılar var en cok zorlayanda sır ve kaburga agrılarım hangı bırı ıcın dr a gıdecem bılmıyorum ssk yok oyle dr dr gezemıyorum su anda hangı dr a gıtmelıyım bılmıyorum akcıgerımdemı sorun var dıyorum sırt agrısı kaburga agrısından dıye kotu seyler gelıyor aklıma ama cıgerde olsa dıyorum 1 senedır agrıyor kaburgam kaburgamda batma ıgnelenme var fıbromıyaljıye benzıyor ama dr a gıtmedım en son kaburgamdan dolayı dr a gıttım teshıs koymadı kas agrısı dedı sımdı ıyıce arttı agrılar tekrar gıtmek ıstemıyorum bıktım teshıs yok cunku sıgarada kullanıyorum bırakamıyorumda onun ıcınde kendımı cok sucluyorum agrısız anım yok ya

merhaba arkadaslarım.ben bu sıkayetlerımden dolayı ortopedı bolumune gıttım. Doktor durus bozuklugundan,sureklı masabası ıs,ya da sureklı pc basında oturmadan kaynaklı oldugunu soyledı.Boyun agrılarım ıcın ıse boyun kemıgı duzlesmesı ve ayrıca streslı ve sınırlı oldugum zamanlarda gerılmelerden dolayı fibroit mi fibrozitmi ne varmıs.depresyon ılacı yazdı onun ıcın de.ayrıca bacak agrılarım da cok oluyordu.gecelerı uyuyamıyordum.Onun ıcınde sadece agrılı oldugu zamanlarda almam gereken ılaclar yazdı.sımdıden gecmıs olsun arkadaslar

Aynen canımm ağrısız hiçbir günüm yok benim illa bir yerim ağrır hastalık hastasımda azcukk:)yakınlarımda delirttim:roflol:

geçmiş olsun cnm sen bugünlerde kızla okulda da çok yoruldın
bel ağrıları için beyin cerahhına git cnm ihmal etme diğer ağrılarında
fıbromıyaljı gibi netten bunları buldum .Yaygın vücut ağrısı şikayetleriniz, uzun süredir devam eden boyun - sırt- bel ağrılarınız varsa, sabahları yorgun kalkıyorsanız Fibromiyalji hastası olabilirsiniz.

FİBROMİYALJİ BELİRTİLERİ NELER?

• 3 aydan uzun süren yaygın vücut ağrısı vardır.Ağrı ana belirtidir.Kaslarda ve eklemlerde hissedilen ağrı günden güne, haftadan haftaya değişebilir.Ağrının yeri vücudun farklı yerlerinde dolaşma eğilimi gösterse de en sık boyun, bel, kollar, göğüs, kalça ve bacaklarda hissedilir.
• Ağrı özellikle kötü uyku, soğuk ve nemli havalar, ve psikolojik stresle, mekanik yüklenmelerle artabilir
• Boyun, omuz, diz, dirsek veya kalçalarda, uylukta duyarlılık olabilir
• Dinlendirmeyen uyku çok sık görülür
• Sabahları ve günün ilerleyen saatlerinde yorgunluk,
• Gerilim veya migren tipi baş ağrısı, başta sersemlik hissi olabilir
• Konsantrasyon güçlüğü,
• Eller, kollar, ayaklar, bacaklar veya yüzde hissizlik veya karıncalanma hissedilebilir.
• Karın ağrısı, şişlik, kabızlık, ishal gibi mide-barsak sistemiyle ilgili şikayetler olabilir.
• Adet öncesi gerginlik, ağrılı adet dönemleri
• İdrara sık çıkma

Bu şikayetlerin hepsi aynı anda görülmeyebilir, belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterir.Ancak kas ve eklem ağrıları, dinlendirmeye uyku ve yorgunluk en sık görülen şikayetlerdir

bu topic tam bana göre; benimde heryerim ağrıyor,gerçi benim sebebi belli ama çaresi yok :(
bendeki rahatsızlıklar:

1) boyun düzleşmesi
2) yumuşak doku romatizması (fibromiyalji)

ikisinin de çaresi yok....ve maalesef öldürmeyip süründüren rahatsızlıklar :(

bende bir ben böyleyim zannediyordum sizi görmek güzel :) benimde sırtım koltuk altı göğüs altına doğru devam eden ağrılarım var eklene eklene devam ediyorlar şimdi üstüne kulak çınlaması baş ağrısı ayak ağrısı eklendi bakalım nereye kadar gidecek hayırlısı hepimize geçmiş olsun

bence hepsı duygusal hassas herseyı kafaya takan depresif ruh halıne sahıp ınsanlarda gorunen agrılar ben oyleyım ve cekıyorum bel sırt kaburga agrılarım alerjım hep var bırde sıgaradanda vazgecemıyorum onun moral bozuklugu ve verdıgı zararlarda var

dünyada bir tek bende var sanırdım hergün bi yerim ağrır.babam bana kristal kemikli diyo.bel ağrısı boyun düzleşmesi baş ağrısı ağrıların her çeşidi mevcuttur :)

şaşasın bende bi kendimi sanıyodum yaaf valla benmde başım ağrıyo hemde bigün sağ taraf bigün sol ortası bilem ağrıo bide ayak bileklerim ağrıo hemide biraz şişio bide sol kolum sol bacakım artı bütüün damarlarım artı boynum bide midemde gaz sorunum var arada bi acıyoda buaralar göğüslerimde acıo bide başım ağrıdığında gözlerime furuyo çok kötü oluyo ya başka du bakıyım kulaklarımda arda bii askarler geçit yapıo raprup die aklıma gelenler bundan ibaret sizce ben delimiyim hastalık hastasımıyım

valla bu dünyada tekim diye düşünrken bir sürü arkadaşım varmışta haberim yokmuş....kendimizi panik atak hastası yapıcaz sonunda ...şu hassaslıktan bi kurtulsak...bende de neler var neler...hangi yerimi saysam bilemedimm :):):)

mesela yaklaşım 1 aydır nefes darlığı çekiyorum..sanki nefesim yetmiyor..sabah gözümü açar açmaz aklıma geliyor devam ediyor..doktor midede gaz olabilir dedi ilaç verdi,kullanıcam bakalım..sol kürek kemiğimde ağrı var..fibromiyalji galiba...ona da merhem sürücem...sanki orda bi şişlik oluşmuş...anlamadım valla..

sonracımaaaa :):) bazen ellerim uşuyor aniden panik ya da heyacan yaptığımda...başımda sersemlik oluyor çoğu zaman.....aklıma daha geldikçe yazarımmmmm :D:D:D:D:kaydirigubbakcemile3

Back