Hastalik hastaligim mi yoksa gercek mi

elfabu

🍀
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
380
372
303
Istanbul
Arkadaslar merhaba. Kendimi bildim bileli en ufak agrida,sizida en kotusunu dusunen hemen kendime (kendimce) teshis koyan hastaneye gidip bir sey olmadigini soyleyince doktorlar hemen o hastaliktan kurtulan bir yapim var malesef. Zaman zaman bu durumu hep yasadim. Dogumum oldu ve bu sefer cocuk icin surekli hastaneye gittim yok terledi yok saci dokdu bir seyimi var diye... En sonunda bu durumu cocuga yoneltince psikiyatriste gittim ve okb teshisi, saglik konusunda takinti yaptigimi soyledi ve ilac yazdi. O donem emzirdigim icin cocuk doktoru ilaci kullanamazsin dedi ve kullanamadim. Asil derdime donucek olursam bu aralar yuzumun bir kisminda karincalanma, segirme hatta bazen konusurken harflerin yerini karistirma gibi problemler yasiyorum. Vucudumu cok iyi dinleyen biri olarak bu durumun farkindayim ve beynimde bir tumor olmasi veya herhangi bir problemle karsilasmaktan odum kopuyor. Doktora carsamba gunune randevu aldim ama aglamamak icin zor duruyorum daha yavrum cok kucuk ya bir sey varsa ve ben nabarim Allahim ilk defa gidip hakli cikmamtan odum kopuyor .bunun sadece hastalik hastaligmla ilgisi olsun vesvese yapayim istiyorum. Dusundukce kahroluyorum ya birsey cikarsa diye hem gitmek o gercekle yuzlesmek istemiyor, hemde varsa bunu ogreneyim istiyorum. Resmen icime bir okuz oturdu. Bu durumu nasil asabilirim sakin nasil kalabilirim lutfen bana bir yol gosterin var mi bu durumu yasayanlar

Evet psikoloji okadar etkili kimi zaman hastaneye gidip muayne olup ciktigimda eve gitmeden agrilarimin gectigini bilirim umarim bu seferde oyle olur bayadir boyle bir durum yasamamistim

Vitamin eksikliğidir sıkmayın canınızı tahlil verin aksatmayında.
Aksini düşünerek bastırmamızı söylüyolar kötü düşünceleri sizde yapmaya çalışın ki durduk yere kötü şeyleri çekmeyin üzerinize.
Geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim tahlilde isteyeyim o halde umarim o sekilde birsey cikar

Panik atak hastasıyım bende aynı şekilde gün içinde yüzde karıncalanma konuşurken harfleri karıştırmayi geçtim birbirine doluyorum bütün hepsini. Bizim arkadaş çevresinde şey derler "regl olmayan harfleri kelimeleri karıştırır "ben buna ve panik ataga yoruyorum.
Sizde üzülmeyin hiçbir şey olmaz ya nolcak. Hastalıklari araştırmasaniz olmaz mi yani bu kadar takıyorsaniz Google a girmeyin bir süre.
Birşey olacağını hiç sanmıyorum kendinizi ağlayıp üzmeyin. Bir dizi vardı kızın beyninde küçülme vardı sık sık düşüyor almak istediği şeye bir kaç kez uzanıyordu. Yürürken şaşırmak gibi şeyler oluyordu. Dizinin ikinci bölümündeydi sanırım annem beni aradı kızım seninde mi beynin de küçülme var acaba hepsi var sende demişti. Ki gerçekten de var . Aman anne nolcak zaten oldum olası böyleyim dedim kapattım konuyu. Sizde böyle rahat olun boşverin.
Rabbim den her dert ve devâ. Rabbim size ve ailenize sağlık afiyet mutluluk versin

Inanr misiniz daha once bu sebepten de gittim burnum segiriyor bir seyim mi var acaba diye. Ama ilk defa boyle bir korku hissediyorum kotu bir sonucla karsilasacakmisim gibi geliyor

Bende de ankisyete var bazen panik atak gibi nefes darligi ve kalp carpintisi ile yokluyor. Dogumdan sonra 8 ay gecti ve hala regl olamadim. Ayni seyi anneniz bana deseydi ben coktan hastanelerde ayilip bayilmistim cunku izledigim dizilerde ki hastaliklar da beni cok etkiyor hatta bence bu hastalik hastasi olmamin en buyuk sebebi doktorlar dizisi olabilir bilirsiniz dizide hep kucuk seylerle hastaneye basvurup buyuk hastaliklar bulurlardi ve sanirim ben ondan sonra boyle oldum.

Psikoloji bir yerde bozuluyor işte. Aslında hastalık o kadar da kolay değil özellikle genç yaşta. Siz emzirme bitince ilaca baslarsaniz geçer diye düşünüyorum. Etrafinizda da böyle evhamlı biri varsa belki etki ediyordur size.

Etrafimda ki tek evhamli insan benim ve herkesi bezdirmis durumdayim. Ilaclara baslayacagim bu seferde birsey cikmazsa ilk isim ne gerekiyorsa yapmak olacak

Emzirdiğiniz için kalsiyumunuz düşmüş olabilir, o da yüzde uyuşma yapar.

Psikolojinin hastalıklar üzerindeki etkisini iyi araştırın lütfen, ben de bi ara biraz böyle oldum ve şimdi değilim. Metin hara yol u okuyabilirsiniz mesela, hastalıklar yanlış psikoloji ve inançlarınızın dışa vurumudur. Siz kötü hissettikçe hastalıklar oluşur, siz iyi hissettikçe hastalıklar kaybolur. Hastalık tahmininiz varsa hangi hastalığım var diye düşünmeyin, meditasyon nefes egzersizi ve iyi hissetmeye odaklanın. Mesela boyun ağrıları bakış açısı katılığından olabilir. Hastalıkların psikolojik sebepleri isimli kitapta olası sebepler var. Her neyiniz varsa iyi hissedince zaten kaybolur, bu şekilde doktorları şok eden iyileşen kanser vakaları var- sadece komedi filmleri izleyip meditasyon sağlıklı yaşama geçerek- belki böylece hastalıkların vücudunuzun ürünü olmadığını düşünür ve hastalıklara değil psikolojinize ve iyi hissetmenize odaklanırsınız her hastalık ihtimalinde

Evet gorustum sinuslerde polip ve burun ile goz arasinda bir kist cikti polip uyusma vs yapmaz ama kist yapabilir dedi burun spreyi verdi normalde alinacak bi durum yok ama sikayetler gecmez ise yarim saatlik bir operasyonla kamerayla burundan girerek alabilcegini soyledi stresli zamanlarda daha cok oldugu icin durumun birazda stresten tetikleyecegini belirtti ama cook sukurki beyinde bir durum cikmadi iyi huylu bir kist goz ve burun arasinda cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…