• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastalığı ve bitmeyen saplantılar

Okumak iyi mi geliyor kötü mü bilmiyorum gerçekten. Burda birbirimizin yazdıklarını okuyup kötü etkilenebiliyoruz bazen:) bikaç gün sonra hoop ben de benzer şeyler yaşamaya başlıyorum. Anksiyete bozukluğu, okb , depresyon yaşayan hem cinslerim gerçekten işimiz çok zor Allah hepimize sabır versin. Şu an hayatımdaki herşey benm için dehşet verici korkutucu geliyor ama aslında herkesin yaşadığı süreçler :( .

O bıçak saplanması benim tüm vücudumda oluyor . Dediğiniz gibi bazen kasıkta bazen kolda bazen memede bazen sırtta bazen bacakta acaba neden olur yani bazen hiç olmuyor 2 sene olucak beni mahvetti anksiyete eski beni özlüyorum ağrısız kaygısız günlerimi
Abla benimde kolumda geriye doğru giderken kaslarda bıçak saplanmış yada içinde cam var gibi batıyor orayı güzelce masaj yapıyorum ertesi gün 5-6 cm aşağı veya yukarı gidiyor acı ve batma bir haftadır devam ediyor sizde ki ağrıda aynı mı bende de sağlık anksiyetesi var

Abla benimde kolumda geriye doğru giderken kaslarda bıçak saplanmış yada içinde cam var gibi batıyor orayı güzelce masaj yapıyorum ertesi gün 5-6 cm aşağı veya yukarı gidiyor acı ve batma bir haftadır devam ediyor sizde ki ağrıda aynı mı bende de sağlık anksiyetesi var
Benim her yerimde ağrı var canım ağrıyan yerler sürekli değişiyor ve ağrıların nüansları . Buna basit bi sinir sıkışması bile sebep oluyor anksiyete zaten başlı başına yapıyor ama yine de doktora gidip ondan öğrenmek en mantıklısı

Benim her yerimde ağrı var canım ağrıyan yerler sürekli değişiyor ve ağrıların nüansları . Buna basit bi sinir sıkışması bile sebep oluyor anksiyete zaten başlı başına yapıyor ama yine de doktora gidip ondan öğrenmek en mantıklısı
Ağrıları acıları hafifletecek bişey yok mu acaba bugün dolorex krem aldım

Aynen benim de öyle bütün hastalıkların belirtilerini biliyorum geçen gün hiç bilmediğim değişik değişik hastalıklar buldum internette kasığıma bazen bıçak saplanır gibi ağrı giriyordu fıtık boğulması buldum mesela Allah korusun
O bıçak saplanması benim tüm vücudumda oluyor . Dediğiniz gibi bazen kasıkta bazen kolda bazen memede bazen sırtta bazen bacakta acaba neden olur yani bazen hiç olmuyor 2 sene olucak beni mahvetti anksiyete eski beni özlüyorum ağrısız kaygısız günlerimi
Hepten kafayı yesek, tertemiz delirsek ne iyi olur..

Baya sürmüş sizin benim de 1 aydan fazla doktora da gitmedim olunca da korkutuyor insanı

Korkmak o ağrıya dair binlerce senaryo kurmak en kötüsünü düşünüp gerçek gibi oturup ağlamak of bilmiyorum
Şuan sırtımda sinir sıkışmış gibi bir ağrı var sağda bazen solda da oluyor bu ara ağrı kesici içiyorum biraz azaltıyor ben de hemen en kötüsünü düşünüyorum

Back